• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aaaa senin oğlunun adıda mı kuzey
Evet Ahmet Kuzey. Senin oglan da mi Kuzey:D

Kızlar benim ki de mama yiyiyor ama bizde de mama reddi var doktorumuzu aradım Bugun sırf bu yüzden normal olduğunu artık istediği zaöan da istediği kadar yiyeceğini söyledi ama bilmiyorum bazen 3 saat geçiyor 60 cc mamayı zor veriyorm
Artk 2 saatte diil 3 4 saatte beslenebilirlermis bebekler. Yavas yavas ogun aralari acilacak gunde 6 7 ogune dusecek

Kızlar iyi akşamlar bizdede biberon reddi oldu niye öyle oldu anlamadım ne yapmam gerekiyor başına gelen varsa yazabilirmi emzik reddide oldu hatta o baya oldu ama biberon 3 4 haftadır almıyor
Emmeye alıştığı için benimkide biberonu red ediyor ilk aylarda emiyordu kaşıkla deneyebilirsiniz

Evet Ahmet Kuzey. Senin oglan da mi Kuzey:KK70:

Artk 2 saatte diil 3 4 saatte beslenebilirlermis bebekler. Yavas yavas ogun aralari acilacak gunde 6 7 ogune dusecek
Sorun öğün aralarının açılması değil ki canım 4 Saatte bi 60 cc yi zor yiyiyor

benim kizimda emmiyor cok oglum okadar emiyordu ki kiz onun gibi degil ac kaliyormus gibi geliyor emiyor ama cok degil hic uzulcegimi dusunmezdim oglumdayken cok emiyor diyordum kizdayken emmiyor diyorum bende ne olsa begenmemisim ah akilsz zeynep :(((

İyi geceler kızlar vallabenim durumda olan varmı ya hala ayaktayız. Bizim kız gazdan solayı ayakta sallamaya alıstı. Ayajta uyuyo sabaha kadar tursam ayagımda uyur ama yerine koyunca gazdan kıvranıyo uyanıyo ayagımda sallarkwn bende uykusuzluktan uyuyorum felaket belim agrıyo bel fıtıgı olucam diye korkuyorum tam duxeldi gazı dıyorum yine baslıyo. Ne yapacagımı sasırdım valla. Kendi kendime nazarmı deydirşyorum bilmiyorum ne zaman gecti desem o gun uyuyamıyoruz sanki şuan bel arısından olüyorum. Siz nası uyutuyosunuz bir tavsiyeniz varmı ya

İyi geceler kızlar vallabenim durumda olan varmı ya hala ayaktayız. Bizim kız gazdan solayı ayakta sallamaya alıstı. Ayajta uyuyo sabaha kadar tursam ayagımda uyur ama yerine koyunca gazdan kıvranıyo uyanıyo ayagımda sallarkwn bende uykusuzluktan uyuyorum felaket belim agrıyo bel fıtıgı olucam diye korkuyorum tam duxeldi gazı dıyorum yine baslıyo. Ne yapacagımı sasırdım valla. Kendi kendime nazarmı deydirşyorum bilmiyorum ne zaman gecti desem o gun uyuyamıyoruz sanki şuan bel arısından olüyorum. Siz nası uyutuyosunuz bir tavsiyeniz varmı ya
dene istersen belki biliyorsundur ben yinede soyliyim dedim

dene istersen belki biliyorsundur ben yinede soyliyim dedim
Altına arada sürüyorum ama sıkıntı gece emzirşyorum ondan sonra sallıyorum güzel uyuyo surun ayagımdan indirip yerşne koydugumda baalıyo anlamıyorum neden ayagımda kalsa sabaha kadar uyur..gece altını acınca zaten hemen uykusu kacıyo uyanıyo sonra baya ugrasıyorum uyutmak icin suan bile gozlerini ovuyo ama uyumuyo sagolsun gazınıda attı az once

Evet Ahmet Kuzey. Senin oglan da mi Kuzey:KK70:

Bizim üçüncü ayımız bitti ama hala saat başı emmek istiyor bende öğün arası artık biraz açılsa diyorum çünkü iliğim kemiğim kurudu artık :işsiz:

Bizim üçüncü ayımız bitti ama hala saat başı emmek istiyor bende öğün arası artık biraz açılsa diyorum çünkü iliğim kemiğim kurudu artık :işsiz:
Aciktigindan diil seni emzik olarak kullandigindan oyle yapiyo. Cok yaramaz bu bebeler. Emzik tutuyo mu. Tutuyosa 2 saatten once emzirme ver agzina emzigi yavas yavas alisir

Doktor bi damla vermedi mi ben biogaia kullandm bi muddet rahat etmisti oglum

Doktor bi damla vermedi mi ben biogaia kullandm bi muddet rahat etmisti oglum
Biogarayi bizde kullanıyoruz rahat etti biraz ama anlamıyorum sallanınca ayakta gaz yok yerine koyunca gazı geliyo karını şişiriyo kıvranıto uyanıyo kendi kendine hemen

Altına arada sürüyorum ama sıkıntı gece emzirşyorum ondan sonra sallıyorum güzel uyuyo surun ayagımdan indirip yerşne koydugumda baalıyo anlamıyorum neden ayagımda kalsa sabaha kadar uyur..gece altını acınca zaten hemen uykusu kacıyo uyanıyo sonra baya ugrasıyorum uyutmak icin suan bile gozlerini ovuyo ama uyumuyo sagolsun gazınıda attı az once
cok zor uyumayan cocuk insallh duzelir kendi kendine uyur su gaz zamanlari anlatiriz insallah

cok zor uyumayan cocuk insallh duzelir kendi kendine uyur su gaz zamanlari anlatiriz insallah
Aynen cnm cok zor tsm duxrldi diyorum birgece sonra aynı ayagımds tutuyorum mecbur uyusun diye oda bana cok agrı yapıyo bel agrısı bide hareketsiz kalıyosun şişiyosun iyice inş cabucak geçer gazları bebişlerimizin

Csnım başladım ama başlamaz olaydım o kadar kötüyüm ki sana anlatamam kuzey hiç olmadığı kadar huysuz ve sürekli kucak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum annem çok zorlanıyor iki çocuk ile stresten yemek yiyemiyorum sürekli vicdanımı sorguluyorum iyi değilim yani sen nasılsın
Ay cnm ya üzüldüm.tam kucak zamanlari. Annenede zor tabi. En azindan yegenin okula baslayana kadar ertelesen işi. Bizde kucak delisiyiz sürekli memede kalmak istiyor

Ay cnm ya üzüldüm.tam kucak zamanlari. Annenede zor tabi. En azindan yegenin okula baslayana kadar ertelesen işi. Bizde kucak delisiyiz sürekli memede kalmak istiyor
Yeğenim daha 2.5 yasında malesef erteleme şansım Yok sana bir ara özelden yazıcam bende durumlar karışık en kötü kardeşim kreşe verecek

Aciktigindan diil seni emzik olarak kullandigindan oyle yapiyo. Cok yaramaz bu bebeler. Emzik tutuyo mu. Tutuyosa 2 saatten once emzirme ver agzina emzigi yavas yavas alisir
Tutuyo da öyle çok hevesli değil fırtlatıyo ağızdan :) alışacak inşallah yavaş yavaş emziğe umut ediyorum

Back