• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kaçınılmaz sondu sıkma canini :) salya akıtma ve herşeyi alıp ağzına götürüp kaşıma bizde de var hatta acıyorum o haline benim kaşıyasım geliyor. Ama ben diş görmedim henüz :)
Diş ben de görmüyorum ama dişlerin yerleri oluşmuş ve diplerde sertlik var zaten son zamanlarda emerken de ısırıyodu. Tabi kaçınılmaz son ama ne kadar geç olsa o kadar iyiydi sanki ya

Diş ben de görmüyorum ama dişlerin yerleri oluşmuş ve diplerde sertlik var zaten son zamanlarda emerken de ısırıyodu. Tabi kaçınılmaz son ama ne kadar geç olsa o kadar iyiydi sanki ya
Evet cnm Allah sağlık versin bebişlerimize. Bizimde diş çıkıyor olabilir o zaman :)

Geçmiş olsun canım. Benim kızımda var vitiligo ve şimdi bebekte de olabilir gibi düşünüyorum. Omuzunda beyaz bir leke gördüm. Doktora götüreceğim ama pek de bi çaresi yok. Ben de çok üzülürdüm ama ne yapalım Allah beterinden korusun
Canım hayatını olumsuz etkiliyor mu suan
Yaa bilmiyorum inşaallah bizim ki çevirmez
Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin insaallah

Kızlar herkes bebeğinin ne kadarlik olduğu nu, neler yaptığını, sizin gelişimi için neler yaptığınızı boyunu kilosunu yazabilir mi çok merak ediyorum:KK68:

Benim oğlum pazartesi günü 3 aylık olacak. 23 ocakta doğdu. Suan 6 buçuk kilo 63 cm. Hem mama hem anne sütü içiyor. Ama ağırlıklı mama. Anne sütü bir öğün bile yetmiyor malesef.

Gülücük atmalari kendi kendine ses çıkarmalari çoğaldı son günlerde. Twde dikkatini çekiyor artik. Gaz sorunumuz baya azaldi. Artik mama onlugunu takinca mama icecegini anliyor ve diliyle hareketler yapiyor
Gelişimi için sürekli konuşuyorum bebekce değil büyük bir insanla konuşur gibi. Eline birseyler verip veya oyuncaklarını gösterip hareket etmesini sağlıyorum. Renkli seyler ilgisini cekiyor. Ellerini tutunca kendini kaldrmya calisiyor. Yan yatarsa donebiliyor yastikta yatarsa nerdeyse oturacak kadar kalkabiliyor. Dil cikartirsam oda cikariyor.
:anne:

Dis konusunda konusulmus gecen ay konyrolunde elini surekli agzina soktugunu soyledik parmak mi emiyor die suphelendik dr dedi diş .diş sadece gorunurde kismi rahatsiz etmez gorunmedigi donemde de kasinti olur demisti.....

Kızlar herkes bebeğinin ne kadarlik olduğu nu, neler yaptığını, sizin gelişimi için neler yaptığınızı boyunu kilosunu yazabilir mi çok merak ediyorum:KK68:

Benim oğlum pazartesi günü 3 aylık olacak. 23 ocakta doğdu. Suan 6 buçuk kilo 63 cm. Hem mama hem anne sütü içiyor. Ama ağırlıklı mama. Anne sütü bir öğün bile yetmiyor malesef.

Gülücük atmalari kendi kendine ses çıkarmalari çoğaldı son günlerde. Twde dikkatini çekiyor artik. Gaz sorunumuz baya azaldi. Artik mama onlugunu takinca mama icecegini anliyor ve diliyle hareketler yapiyor
Gelişimi için sürekli konuşuyorum bebekce değil büyük bir insanla konuşur gibi. Eline birseyler verip veya oyuncaklarını gösterip hareket etmesini sağlıyorum. Renkli seyler ilgisini cekiyor. Ellerini tutunca kendini kaldrmya calisiyor. Yan yatarsa donebiliyor yastikta yatarsa nerdeyse oturacak kadar kalkabiliyor. Dil cikartirsam oda cikariyor.
:anne:
Maaşallah cnm size kilosu haric ayniyiz. Biz biraz minnakiz sadece. Kısaca öyleyiz

Maaşallah cnm size kilosu haric ayniyiz. Biz biraz minnakiz sadece. Kısaca öyleyiz

Benimkinin iştahı cok açık canım mamayi vermezsem asla susmuyor sinirlenince ellerini ısırıyor mecbur veriyorum vaktinden önce. Senin ki de 3 aylık mi canım

Alaracim nasilsin. İşe basladin sanirim. Kuzeye annenmi bakiyor. Yegende vardi ama nsl yapiyosun?
Csnım başladım ama başlamaz olaydım o kadar kötüyüm ki sana anlatamam kuzey hiç olmadığı kadar huysuz ve sürekli kucak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum annem çok zorlanıyor iki çocuk ile stresten yemek yiyemiyorum sürekli vicdanımı sorguluyorum iyi değilim yani sen nasılsın

Benimkini de ben zaten zorla emziriyordum simdi hic istemiyor öğürüyor biraz emdikten sonra. Cok üzülüyorum benden midesi bulanmasi beni kahrediyor.
Kızlar benim ki de mama yiyiyor ama bizde de mama reddi var doktorumuzu aradım Bugun sırf bu yüzden normal olduğunu artık istediği zaöan da istediği kadar yiyeceğini söyledi ama bilmiyorum bazen 3 saat geçiyor 60 cc mamayı zor veriyorm

Back