- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Kac aylık bir akrabamızın 3 aylıkken iki dişi vardı
Kızlar inanamıyorum bebeğimin dişi çıkıyo, bu kadar erken olması normal mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar inanamıyorum bebeğimin dişi çıkıyo, bu kadar erken olması normal mi ya
Diş ben de görmüyorum ama dişlerin yerleri oluşmuş ve diplerde sertlik var zaten son zamanlarda emerken de ısırıyodu. Tabi kaçınılmaz son ama ne kadar geç olsa o kadar iyiydi sanki yaKaçınılmaz sondu sıkma canini :) salya akıtma ve herşeyi alıp ağzına götürüp kaşıma bizde de var hatta acıyorum o haline benim kaşıyasım geliyor. Ama ben diş görmedim henüz :)
3,5 aylık suanda, napıcam hiç bilmiyorum kaşınıyo da çok heralde mızmızlık var hep herşeyi ağzına almaya çalışıyoKac aylık bir akrabamızın 3 aylıkken iki dişi vardı
Evet cnm Allah sağlık versin bebişlerimize. Bizimde diş çıkıyor olabilir o zaman :)Diş ben de görmüyorum ama dişlerin yerleri oluşmuş ve diplerde sertlik var zaten son zamanlarda emerken de ısırıyodu. Tabi kaçınılmaz son ama ne kadar geç olsa o kadar iyiydi sanki ya
Ne yedin peki.GunGünay canım ogloğ da vardı inek sütü peynir yoğurt ve mana dahil hiç bir şey kullanmadım yemedim keçi sütü iyi geldi bize
Amin canım ama canı yanıyor sonuçta kıyamıyorum hiç, sen de elini alt dişlerinin olduğu yere bi sürt bakalım bişi hissedicek misinEvet cnm Allah sağlık versin bebişlerimize. Bizimde diş çıkıyor olabilir o zaman :)
Canım hayatını olumsuz etkiliyor mu suanGeçmiş olsun canım. Benim kızımda var vitiligo ve şimdi bebekte de olabilir gibi düşünüyorum. Omuzunda beyaz bir leke gördüm. Doktora götüreceğim ama pek de bi çaresi yok. Ben de çok üzülürdüm ama ne yapalım Allah beterinden korusun
Aaaa senin oğlunun adıda mı kuzeyBen gordum. Evet oyle bi etkisi olabilir. Ama 10 kisi yaptirdi tanidigim bi bende cikti. Herkeste olcak diil. Cogunlugu da ishal yaparmis Kuzeyi yapmadi mesela
Maaşallah cnm size kilosu haric ayniyiz. Biz biraz minnakiz sadece. Kısaca öyleyizKızlar herkes bebeğinin ne kadarlik olduğu nu, neler yaptığını, sizin gelişimi için neler yaptığınızı boyunu kilosunu yazabilir mi çok merak ediyorum
Benim oğlum pazartesi günü 3 aylık olacak. 23 ocakta doğdu. Suan 6 buçuk kilo 63 cm. Hem mama hem anne sütü içiyor. Ama ağırlıklı mama. Anne sütü bir öğün bile yetmiyor malesef.
Gülücük atmalari kendi kendine ses çıkarmalari çoğaldı son günlerde. Twde dikkatini çekiyor artik. Gaz sorunumuz baya azaldi. Artik mama onlugunu takinca mama icecegini anliyor ve diliyle hareketler yapiyor
Gelişimi için sürekli konuşuyorum bebekce değil büyük bir insanla konuşur gibi. Eline birseyler verip veya oyuncaklarını gösterip hareket etmesini sağlıyorum. Renkli seyler ilgisini cekiyor. Ellerini tutunca kendini kaldrmya calisiyor. Yan yatarsa donebiliyor yastikta yatarsa nerdeyse oturacak kadar kalkabiliyor. Dil cikartirsam oda cikariyor.
Alaracim nasilsin. İşe basladin sanirim. Kuzeye annenmi bakiyor. Yegende vardi ama nsl yapiyosun?Aaaa senin oğlunun adıda mı kuzey
Maaşallah cnm size kilosu haric ayniyiz. Biz biraz minnakiz sadece. Kısaca öyleyiz
3 ay 6 günlük cnm. Benimki sadece meme emiyor ama şu sıralar meme redine basladiBenimkinin iştahı cok açık canım mamayi vermezsem asla susmuyor sinirlenince ellerini ısırıyor mecbur veriyorum vaktinden önce. Senin ki de 3 aylık mi canım
3 ay 6 günlük cnm. Benimki sadece meme emiyor ama şu sıralar meme redine basladi
Hayır hayır öyle düşünme. Gazı varken öyle yapapiliyolarmis. Hic anneden midesi bulanirmiBenimkini de ben zaten zorla emziriyordum simdi hic istemiyor öğürüyor biraz emdikten sonra. Cok üzülüyorum benden midesi bulanmasi beni kahrediyor.
Csnım başladım ama başlamaz olaydım o kadar kötüyüm ki sana anlatamam kuzey hiç olmadığı kadar huysuz ve sürekli kucak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum annem çok zorlanıyor iki çocuk ile stresten yemek yiyemiyorum sürekli vicdanımı sorguluyorum iyi değilim yani sen nasılsınAlaracim nasilsin. İşe basladin sanirim. Kuzeye annenmi bakiyor. Yegende vardi ama nsl yapiyosun?
Kızlar benim ki de mama yiyiyor ama bizde de mama reddi var doktorumuzu aradım Bugun sırf bu yüzden normal olduğunu artık istediği zaöan da istediği kadar yiyeceğini söyledi ama bilmiyorum bazen 3 saat geçiyor 60 cc mamayı zor veriyormBenimkini de ben zaten zorla emziriyordum simdi hic istemiyor öğürüyor biraz emdikten sonra. Cok üzülüyorum benden midesi bulanmasi beni kahrediyor.