2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim. Doktordan 1 temmuzda randevu alabildim. O zamana kadar başka doktora gitsem mi
acaba?

merhaba , hayırlı olsun
1 temmuza kadar sabredebilirmisin

6. yada 7.haftanda gidebilirsin , hem de doktor keseyi kesin görür belki kalp atışı bile

Günaydın kızlar;

Bu sabah bende minnağımın kalp atışını duydum. Çok güzel bir duygu artık iyice belirginleşmiş. Allah herkese nasip etsin inşallah. Doktor 2 hafta sonra tekrar gel bu dönemlerde sebepsiz yere kalp atışları sonlanabiliyor dedi. Ondan sonra ayda bir rutine geçecekmişiz. Ultrasona göre 7+3 dedi adet tarihine göre 8 gösteriyor haftayı ama önemli değil benim kafam basmıyor zaten 3-5 gün karışıklığına :)

Gözün aydın canım

kizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.
Gozun aydiiin darisi basimiza :) 14.40 da randevum insaallah ayni mutlulugu yasarim. Sizin sata gore ilerliyo 6 hafta 5 gun yaziyo ultrasonda

merhaba , hayırlı olsun
1 temmuza kadar sabredebilirmisin

6. yada 7.haftanda gidebilirsin , hem de doktor keseyi kesin görür belki kalp atışı bile

Devam etmeyeceği doktora gitmemim faydası olur mu onu bilemedim. 1 Temmuza da çok var

kizlar biz gorduk kuzumu. kalbini ekranda kipir kıpır halini sesini dinledik. ekranda gorunce Rabbime binlerce kere şükür ettim. Darisi bekleyenlere.
Ay maşallah canım sat neydi senin bende haftaya c.tesi gideceğim duyarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…