2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler kainatın en tatlı en güzel hamişlerine anne adaylarına ve tabiki çiçeği burnunda annelerine Günaydın Günaydın size
ŞAFAK 1 yani yarın büyük gün heyecan dorukta güm güm güm güm

Selam kızlar bi doğum haberide Benden
30.12.2017 de kendi sancimla normal doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza.

MeLoDi iki haber burada var

Arkadaşlar normal doğumda göbek kordonu kesiliyor ya plesantayi nasıl alıyorlar o rahime yapışık değil mi

Kendi düşüyor canım bebek geldikten sonra :)

Saglikla buyutun evladinizi

3 ocak anneleri el kaldırsın bakalım kaç kişiyiz ona göre akşamdan listeye ekleyim bizleri
Birde gözden kaçan eklenecek varsa uyarır mısınız
Ben de 3 ocak annesi olucam insallah canim.
Sabah 8:30 da ameliyathaneye giricem. Artik gunleri geride biraktik saat sayiyoruz

Benim oğlumun 30 Ocak tahmini dogum tarihiydi 14 Şubat'ta doğdu

Gecmis olsun ve gozun aydin saglikla buyusun paşan :)

Günaydın hanımlar
Ben gribi biraz daha toparladim gibi çok şükür
Ayy kızlar Size birsey anlatacağım
Benim kv gelecekti
Ben gelsin gelmesin hiç birşey demedim çünkü ne dersem diyeyim pişman edeceklerini bildiğim için
Neyse bu eşime işte kardeşinle geleceğiz 1.5 yaşında bebeği var onunla tabi bunun yanında bide enişte 2 gorumcem bide kaynim
Eşimde asla dedi
Yani bana tamamını anlatmiyor ama anladigim kadarıyla her gün birini listeye ekliyor
Eşimde kabul etmiyor en azından 2 hafta piraye kendini toparlasin sonra gelip kalırlar diyor ki benim Ailem ve kardeşlerimde öyle gelecek
Neyse baktı istediği olmuyor işte kardeşin okula gidiyor diye birseyler demiş eşimde anne gelme dedi sonunda
Bakalım gelir mi gelmez mi?
Hep kendi istediği gibi olsun istiyor
Onlarda gelsin deseydik çok güzel .olacaktı ama öyle demedik yaa şimdi eşimin ömrünü yiyor
Üzülüyorum eşime çünkü nisanımızda düğünümüz de hep ailesinin kaprisleri ile uğraştı
Şimdi en mutlu gününde yine onların saçmalıkları ile uğraşacak
Bu yüzden gelmelerini zerre istemiyorum
Eşim annem ona yalvarmami bekliyor dedi
Bende canım gelmek istemeyen kimseye yalvarma senin annen de benim annem de gelmese Allahın izni ile herseyin üstesinden geliriz dedim
Ama şurada son haftada sinir bozmaya yetiyorlar

Saglikla buyutun evladinizi

Ben de 3 ocak annesi olucam insallah canim.
Sabah 8:30 da ameliyathaneye giricem. Artik gunleri geride biraktik saat sayiyoruz
Evet canım saat sayıyoruz bende 7.30 da hastanede olacam heyecan var mı

Ben varımmm... artık saat sayıyorum ama sanki bir şeyler eksik bir şeyleri unutmuş gibiyim...
Canım aynen saat sayıyoruz seni ne zaman alacaklar canım kontrollerini yap bişi eksik değildir inşallah
Akşam eklerim listeye bizi

Canım insanın iyi bir kv varsa annesinden daha çok işine yarar valla sana da çocuklara da çok güzel bakar işte :)
aynen canım benim zaten kendini hic dusunmez dizleri agriyor ama oncelik cocuklar ve ev onun için..
memleketten hediyelerimiz geldi örgü battaniye sapka ,yelek ,patik, takim, corap ,zibin dayimizin gelininden geldi..
birde kw demin amcasinin hanimida atki, patik ,
sapka, yelek elde oyalanmis mendil ..
gonlume gore oldu renkleri cok güzeller inşallah kullanmak nasip olur inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza

Çok şiddetli bel ağrım var kasığıma vuruyor dayanamıyorum artık bunlar yalancı sancı olamaz herhalde bir işaret olsun diye dua ediyorum
canım benim merak ettim naptin gittinmi hastaneye
inşallah güzel haberlerini alırız sağlığı ile kucaginiza almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…