2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar sorumu mazur görün lütfen. Benim aklıma takılan birşey var daha şimdiden sardı düşüncesi.. Çatı muayenesi oldunuz mu? :KK17:
Bunu düşünmek için çok erken kişiye göre değişiyor çatı muayenesi kendini kasmazsan çok kolay oluyor kim çok zor diye uydurduysa artık

Kızlar daha doguramadim. Artik psikolojimde bozuldu galiba surekli dogurmadin mi daha sorulari. Ev curcuna kv kp bizde kaliyor. Onlarin telefonları bitmiyor dogmadimi diye. 6yasinda oglum ister istemez etkileniyor. Hergün kontrole gitmektende sikildim..

Durup dururken bı ağrı üstüne su gelmeye başlar ve 24 Ocak olan sezeryan tarihim 1ocak oluverir.cok stresliydi ama şükür 34+6 da acil sezeryanla doğdu oğlum. spinalin etkisi geçti şuan ağrı tavan yaptı ,biyandan emzirme çabamız dur durak bilmiyor...biz bu durumdayız...iyi geceler

Durup dururken bı ağrı üstüne su gelmeye başlar ve 24 Ocak olan sezeryan tarihim 1ocak oluverir.cok stresliydi ama şükür 34+6 da acil sezeryanla doğdu oğlum. spinalin etkisi geçti şuan ağrı tavan yaptı ,biyandan emzirme çabamız dur durak bilmiyor...biz bu durumdayız...iyi geceler
geçmiş olsun canım benim
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün

günaydın kızlar hayırlı sabahlar 3 hafta once kw . dem memleketine gitmisti esim simdi almaya gitti sonunda geldi bende dinlenecegim artik tabiki buarada kafam dinlendi surekli kizlari sikayet ediyordu
ama kw dem bana karsi cok iyidir kizlarimi cok iyi büyüttü benden daha iyi bakti eminimki sagligi olduktan sonra minik kizimada iyi bakar ..
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza

Maşallah pek acele etmiş canım nasılsınız kuvezde kaldı mı sağlıkla büyüsün

günaydın kızlar hayırlı sabahlar 3 hafta once kw . dem memleketine gitmisti esim simdi almaya gitti sonunda geldi bende dinlenecegim artik tabiki buarada kafam dinlendi surekli kizlari sikayet ediyordu
ama kw dem bana karsi cok iyidir kizlarimi cok iyi büyüttü benden daha iyi bakti eminimki sagligi olduktan sonra minik kizimada iyi bakar ..
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza
Canım insanın iyi bir kv varsa annesinden daha çok işine yarar valla sana da çocuklara da çok güzel bakar işte :)

K Kimmik canım nasılsın bebisin nasıl
Senin gibi 4 gündür çok fena ağrım var belden başlıyor kasıklara ve bacagima yayılıyor benimkide yakin galiba
Oncelikle insaallah hayirla saglikla kucagina alirsin vakitlice. Agrilar ilk once benim adet sancisi gibi baslamisti, karnimin altina dogru, sonra cok daha fazla siddetlenip belime vurmustu, ovmak cok iyi geliyor insan o agrili saniyeleri daha kolay atlatiyor. Allah kolayliklar versin insaallah.

Biz iyiyiz hamdolsun. Bebegimiz biraz doyuyor mu doymuyor mu tam emin olamiyorum cunku her emzirdikten 25-30 dk sonra ıkırdayıp pıkırdayıp tekrar meme araniyor agziyla. Dun butun gun neredeyse yapisik gezdik. Cok sukur ona sarilmak, hep onunla beraber olmak essiz bir sey. Annem ve kayinvalidem bizimle kaliyor, benden is guc bekleyen yok tek isim bebekle ilgilenmek. Ama bu da beni cok yorgun bitkin yapti. Bakalim insaallah persembe gunu bebek doktoruyla kontrolumuz var. Kilosuna, sariligi var mi yok mu ona bakilarak gerekirse belki mamaya baslayabiliriz. Hayirlisi artik, mamaya cok cok karsi degilim. Bebegim ac gezmesin, sarilik olmasin yeter ki. Eskiler hep mamayla buyuturmus, cok sukur hepimiz saglikliyiz. Allah her konuda yardimcimiz olsun.

Günaydın Günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler kainatın en tatlı en güzel hamişlerine anne adaylarına ve tabiki çiçeği burnunda annelerine Günaydın Günaydın size :KK49:
ŞAFAK 1 yani yarın büyük gün heyecan dorukta güm güm güm güm:emir_bebek::anne::KK200::nazar:

Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik:KK66:

Selam kızlar bi doğum haberide Benden :anne:
30.12.2017 de kendi sancimla normal doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza.

MeLoDi MeLoDi iki haber burada var

Arkadaşlar normal doğumda göbek kordonu kesiliyor ya plesantayi nasıl alıyorlar o rahime yapışık değil mi

Kendi düşüyor canım bebek geldikten sonra :)

3 ocak anneleri el kaldırsın bakalım kaç kişiyiz ona göre akşamdan listeye ekleyim bizleri
Birde gözden kaçan eklenecek varsa uyarır mısınız

Canım bende 3 Ocak annesi olabilirim. Yani 3 Ocakta suni sancı verilcek. İnşallah günlerce sürmez de 1 günde doğururum.

Saglikla buyutun evladinizi :nazar:

3 ocak anneleri el kaldırsın bakalım kaç kişiyiz ona göre akşamdan listeye ekleyim bizleri
Birde gözden kaçan eklenecek varsa uyarır mısınız
Ben de 3 ocak annesi olucam insallah canim.
Sabah 8:30 da ameliyathaneye giricem. Artik gunleri geride biraktik saat sayiyoruz

Back