2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Düzenli olunca mi yalancı oluyor anlamadım

Canım senin için dualar etmiştik erken doğum tehlikesi var diye. Şimdide bebeğin gelsin diye dua etcez. =) Nezamandır sancıları çekiyorsun, ama yerini sevdi herhalde oda benimki gibi gelmek istemiyor. Hergün bakıyorum acaba bebişin hayırlısıyla dünyaya geldimi diye.

Ben de perşembeye kadar Bi karar vermeliyim. Sezaryen ile ilgili artı eksi bilgiler edinirsen benle de paylaşabilir misin canım

Ben kismetse yarin sezeryan ile dogum yapicam acikcasi normal dogum beni daha cok korkutuyodu en son sezeryanda karar kildik doktorunun daha önce yapmis oldugu sezeryan dogumlari biliyosan ve bıçağina guveniyosan sorun yasamazsin arkadasin dedigi gibi birinde basta cekiosun digerinde sonra insallah kimsecikker sorun yasamadan yapar doğumları

Bende ole istiodum ama doktorum Ocak 1 dogum tarihine kimse itibar etmez cunku genelde yanlıştır dedi dusununce evet annem babamda dahil olmak uzere koyumuzdeki herkes nerdeyde ocak 1 doğumlu Ama yinede guzel bi tarih

Aynen canım 28. Haftadan beri geliyor çok zor beklemesi dediler şimdide yok kızım hiç doğum yapacak gibi değilsin der ebeler ne zor bir süreç atlattık ya sayılı günler geçmiyor ama 38+3 oldum 10 hafta 3 gündür şiddetle çektiriyor

Herkese merhaba,kalbimde bir sıkıntıdan dolayı normal doğum yapamıycam ama sezeryan konusunda da ben epidural istiyorum eşim de epidural biraz sıkıntılı olduğunu söylüyor genel anestezi olarak doğumda yapabiliriz doktorumla daha henuz bu konuda konuşamadık deneyimli annelerden genel anestezi alarak doğum yapanlar zorlukları nelerdir? Daha once hiç ameliyat vs geçirmedim canlar

En taze anneden bilgi alabilirsin canım F ferayegul genel oldu
Benim bildiğim genel daha rahat diyor herkes ama sonrasında bulantı ve kusma oluyormuş diğeri de bel ağrısı mi ne yapıyormuş

ikigun icinde baya bi dogum haberi alacağız görünüyor
sağlıkla kucaginiza alin inşallah..

B Belkibiumut
bu gece senden haberler gelecek icime oyle doğuyor..
yeterki sağlıkla gelsin bebegin aksam sabah fark etmez ..
bukadar ağrıyla normal gelmezse bebegin sezeryanla dogurturlar .

Az kaldı canım sabret. Hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah. =)

Genel cnm. epidural 2 3 cm açılmada yapıyorlarmış. Bende açıklık olmadi

aaa nasil sezeryan olunca epidurali 2 3 cm acilma olunca mi yapiolar mis ben kombine anestezi alicam acilmaya bakilmicak bile kafam karıştı napcaklar bana

Ay Allah korusun canım sezaryn olmam ben normalden memnunum ben çok hareketliyim ameliyata katlanamam herhalde inşallah sağlıkla hayırla kendi sancisiyla normal gelir kızım :) sağ ol canım desteğin için

Hey maşallah canım takvimi bitirdin :) çokça amin

benimde kalbimde sorun var surekli gittigim hastane burda dogum yapamazsin raporu verdi kardioloji yogun bakimi olan hastanelere yonlendirdi yuzde 90 birsey olmaz ama yuzde 10 riske atamayiz dedi ...
bende degigistirdim hastanemi benim zaten sezeryandi yine öyle olacak spinal olmuştum sorun yasamadim esin rahat olsun birde bebegini hemen gostermeleri çok guzel oluyor güç veriyor
ama en iyi karari doktorun verir sonucta kalbinde sorun varmis benim gibi

Ay Allah korusun canım sezaryn olmam ben normalden memnunum ben çok hareketliyim ameliyata katlanamam herhalde inşallah sağlıkla hayırla kendi sancisiyla normal gelir kızım :) sağ ol canım desteğin için
bende ikinciyi aglayarak doguma girdim onu hatirladim
sezeryan olmak istemiyordum korkuyordum ama bir sekilde o bebek cikacak en basta sağlıkla kucagina almak nasip olsun ...
rabbim gonlunden geceni nasip etsin inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle
stres yapma olacak bitecek ve kollarina alip gogsunde buyutmek nasip olsun

Çok sağ ol canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için amin ama ben 10 Ocak diye tahmin ediyorum bu ağrılar daha çok cektirecek

Canım ben onlar için canımı sıkmayı bırakalı çok oldu
Sadece eşim üzüldüğü için ister istemez üzülüyorum
Benim tavrım net olduğu için zaten inat ediyor yaaa
Biz istemiyoruz dedikçe iyice yokuşa sürüyor
Gelmemesi gelmesinden daha hayırlı
En azindan burada eşimin canını sıkmaz
İnşallah ta gelmez
İnsanlar nasılda kendilerini böyle nimetten sayıyorlar
El olsa yardım edilir ama güya aileyiz yaa işte ondan dolayı senin kayınvalide de istememistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…