Düzenli olunca mi yalancı oluyor anlamadım
Ben de perşembeye kadar Bi karar vermeliyim. Sezaryen ile ilgili artı eksi bilgiler edinirsen benle de paylaşabilir misin canım
Cok guzel masaallah, ben de hep bir ocakta olsun istemistimhayirla buyutun insaallah. Yalniz listede isminizi gormedim, daha detayli bir mesaj yazmaniz gerekiyor sanirim, saat kacta dogdu bebeginiz mesela. Ona gore grup sahibi isminizi listeye eklesin insaallah yilbasi bebegimizi.
3 ocak anneleri el kaldırsın bakalım kaç kişiyiz ona göre akşamdan listeye ekleyim bizleri
Birde gözden kaçan eklenecek varsa uyarır mısınız
Aynen canım 28. Haftadan beri geliyor çok zor beklemesi dediler şimdide yok kızım hiç doğum yapacak gibi değilsin der ebelerCanım senin için dualar etmiştik erken doğum tehlikesi var diye. Şimdide bebeğin gelsin diye dua etcez. =) Nezamandır sancıları çekiyorsun, ama yerini sevdi herhalde oda benimki gibi gelmek istemiyor. Hergün bakıyorum acaba bebişin hayırlısıyla dünyaya geldimi diye.
Oo masallah yarın bir sürü doğum haberleri alicaz sağlıkla gelsinlerBi ertelenme daha yasamazsam insallah beeeenn
En taze anneden bilgi alabilirsin canım F ferayegul genel olduHerkese merhaba,kalbimde bir sıkıntıdan dolayı normal doğum yapamıycam ama sezeryan konusunda da ben epidural istiyorum eşim de epidural biraz sıkıntılı olduğunu söylüyor genel anestezi olarak doğumda yapabiliriz doktorumla daha henuz bu konuda konuşamadık deneyimli annelerden genel anestezi alarak doğum yapanlar zorlukları nelerdir? Daha once hiç ameliyat vs geçirmedim canlar
Aynen canım 28. Haftadan beri geliyor çok zor beklemesi dediler şimdide yok kızım hiç doğum yapacak gibi değilsin der ebelerne zor bir süreç atlattık ya sayılı günler geçmiyor ama 38+3 oldum 10 hafta 3 gündür şiddetle çektiriyor
Genel cnm. epidural 2 3 cm açılmada yapıyorlarmış. Bende açıklık olmadi
ikigun icinde baya bi dogum haberi alacağız görünüyor
sağlıkla kucaginiza alin inşallah..
B Belkibiumut
bu gece senden haberler gelecek icime oyle doğuyor..
yeterki sağlıkla gelsin bebegin aksam sabah fark etmez ..
bukadar ağrıyla normal gelmezse bebegin sezeryanla dogurturlar .
Bugün son kontrolüm var. Ah 9 ay ne tez geçti daha ilk gün yaptığım testi hatırlıyorum, ilk kontrole gittiğim günü , ilk kalbinin attığı günü.
Rabbim sen evlat hasretiyle yananlara da bu duyguları yaşat Allahım..
Genel cnm. epidural 2 3 cm açılmada yapıyorlarmış. Bende açıklık olmadi
benimde kalbimde sorun var surekli gittigim hastane burda dogum yapamazsin raporu verdi kardioloji yogun bakimi olan hastanelere yonlendirdi yuzde 90 birsey olmaz ama yuzde 10 riske atamayiz dedi ...Herkese merhaba,kalbimde bir sıkıntıdan dolayı normal doğum yapamıycam ama sezeryan konusunda da ben epidural istiyorum eşim de epidural biraz sıkıntılı olduğunu söylüyor genel anestezi olarak doğumda yapabiliriz doktorumla daha henuz bu konuda konuşamadık deneyimli annelerden genel anestezi alarak doğum yapanlar zorlukları nelerdir? Daha once hiç ameliyat vs geçirmedim canlar
bende ikinciyi aglayarak doguma girdim onu hatirladimAy Allah korusun canım sezaryn olmam ben normalden memnunum ben çok hareketliyim ameliyata katlanamam herhalde inşallah sağlıkla hayırla kendi sancisiyla normal gelir kızım :) sağ ol canım desteğin için
Çok sağ ol canım hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için aminbende ikinciyi aglayarak doguma girdim onu hatirladim
sezeryan olmak istemiyordum korkuyordum ama bir sekilde o bebek cikacak en basta sağlıkla kucagina almak nasip olsun ...
rabbim gonlunden geceni nasip etsin inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle
stres yapma olacak bitecek ve kollarina alip gogsunde buyutmek nasip olsun
Canım iki tane 1 ocak annemiz var. B boy_17hzrn veEvet canım saat sayıyoruz bende 7.30 da hastanede olacam heyecan var mı
Canım aynen saat sayıyoruz seni ne zaman alacaklar canım kontrollerini yap bişi eksik değildir inşallah
Akşam eklerim listeye bizi
Canım ben onlar için canımı sıkmayı bırakalı çok olduBen kimseyi istemiyorum geçen gece kv hastaneye gittim ilk defa sancim coktu hemşire doğum olabilir dedi banane ben gidecem kocası gelsin beraber ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi çok sinirimi bozdu sanki ihtiyacım var ona ne cins bir insan ya
Sende tavrını koy canım kimsenin canını sikmasina izin verme