2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Arkadaşlar bebeğim 56 günlük çok iştahsız olmuş ya dilini vuruyor mamaya içmek istemiyor memede istemiyor ikisinde tiksinerek içiyo ağlayarak zorla veriyorrum ama çekmiyor böyle olan varmı bide mama verdim içmek istmedi baya kustu büyükler gibi kustu

kızlar bebeği kız olup idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? antibiyotik mi veriyorlar bebeklere ?

Tahlilmi yaptırdınız acaba anladınız benim kızım 56 günlük idrarı baya kokuyor acaba enfeksiyon mu diye düşündüm
kokulu idrar olmazmış bebeklerde dr söyledi götürün mutlaka. bizimkinin kilo alımı bu hafta 200 gr un çok altında bi de uyku problemi var ondan şüphelendi dr

Kızlar büyük tuvaletinize çıkarken zorlanan kan geleb var mı doğum yaptıgımdan beri ıkınarak canım acıyarak zorla tuvaletimi yapıyorum

Kızlar büyük tuvaletinize çıkarken zorlanan kan geleb var mı doğum yaptıgımdan beri ıkınarak canım acıyarak zorla tuvaletimi yapıyorum
Ben canım valla zeytinyağı ve pamukla oraya her tuvalet sonrası bakım yapıyorum biraz ize yarıyor

arada sırada oluyor canım. yediklerim pek değişmiyor ama sanırım havaların soğumasıyla suyu azalttım ben ondan olmuş olabilir. artık düzenli olarak sabah ve akşam biraz kuru kayısı yiyorum bana çok iyi geliyor sen de lifli şeyler ye bolca

kızlar bebeği kız olup idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? antibiyotik mi veriyorlar bebeklere ?
Benim ilk kızım idrar yolu enfeksiyonu ile doğmuştu, doktor antibiyotik iğne vermişti. Beş gün veya yedi gün, tam hatırlamıyorum, hastaneye gidip vurdurmuştuk.

Ben 😔 Bir kere kan geldi, kabızlıktan da ziyade bağırsaklar düzelmedi bir türlü. İshal gibi daha çok. Gaz hiç bitmiyor. Ağızdan daha çok çıkıyor. Gurul gurul ötüyor, tam boşalmamış hissi, hafif mide yanması gibi hisler. Dahililiye gideceğim artık, 40 gün oldu psikolojimi de bozdu artık bu durum. Bir şey mi var kafasına girdim ister istemez. Gastroentorolojiye mi yönlendirecek bilemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı?

Bir de tam ameliyat izinin altı, kasıkların tam ortasında ağrı var benim ? Normal mi bu durumda ? Sizler de nasıl kızlar? Tam toparladı mı vücudunuz ağrılarınız bitti mi sezaryenden sonra ?

Bebişlerin göz renkleri ne durumda bizimki hala mavi gibi acaba ne zaman tam belli olur ya çok merak ediyorum. Kahverengi olsa şimdiye kadar belli olur muydu🤔

Eklentiler

• Screenshot_20241031-155500_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20241031-155500_WhatsApp.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 0
X