Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de aldım teşekkürler şimdi kuponu görmemişim.Hepsiburada da indirime girdi mi diye bakıyordum girmemişti.KızlAr trendyolda yataş juno
Reflü yatağı 200 lira kupon ile 1699 liraya düşüyor peşin fiyatına 3 taksit ben aldım hemen bekleyeni varsa kaçırmasın Defacto Hepsiburada 300 lira kupon veriyor 900 lira alışveriş şartı var
Yani iyi gibi , daha fazla indirim olursa iade eder indirimliyi alırsınKızlar fiyatı uygun mu alayım mı ?
Sepetimden çıktı ya yetişemeden bitirdilerYani iyi gibi , daha fazla indirim olursa iade eder indirimliyi alırsın
Bende ondan aldim ama ilk aylar pamuk kullanicam daha saglikli ve temiz geliyor banaSleepy bio natural serisi nasıl sizce yenidoğan için ?
Tansiyonumi sürekli olcuyorum sabah akşam bazen sadece akşam not ediyorum hep doktor soruyor her defasında tansiyon nasıl diyeKizlar nasilsiniz 1 ay daha yaklastik bnm 33 haftada ani suyum gelmisti iki gebeliktede insallah bunda gelmez sizde kendinize cok dikkat edin tansiyon seker kritik aylara girdik.
Ben bir şey görünce alıyorum , vazgeçersem sonradan iptal ediyorumSepetimden çıktı ya yetişemeden bitirdiler
Tansiyonumi sürekli olcuyorum sabah akşam bazen sadece akşam not ediyorum hep doktor soruyor her defasında tansiyon nasılIyi yapiyorsun canim cok onemli anne bebek sagligi icin
Sorma bende sabah ogluma igor alicaktim sepetimdeydi ne ara gitti anlamadim iyide yakalamistim netimde sorun vardi heraldeBen bir şey görünce alıyorum , vazgeçersem sonradan iptal ediyorum
Şu an çok üzgünüm gördüğüm şeye yapışıcam artıkBen bir şey görünce alıyorum , vazgeçersem sonradan iptal ediyorum
Bunlar hoşuma gidiyor ama oglum ustune ciksr mi diye dusunmeden edemiyorumMamma markasının ürünlerinde %25 indirim var Hepsiburada da. Daha iner mi bilmiyorum ama bence yeterince ucuz
Mamma Smile Cotton Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı ( Oyuncak Aparatı ve Seyahat Çantası )
Olmaz canim ama normal dogurmak istiyorsan 32den sonra falan birakman gerek kasilmalari önlüyorKızlar kramplarım ve sancilarim olmadığı halde magnezyum kullanıyorum bi sakıncası olur mu
Bak ben bir şey alacaksam Amazon, n11, Trendyol, Hepsiburada fiyat karşılaştırması yaparak alıyorum. Böylelikle gerçek indirimler bir tık daha ortaya çıkıyor. Hepsiburada Kasım indirimlerinden daha uyguna aldım anakucağını mesela n11’den.Şu an çok üzgünüm gördüğüm şeye yapışıcam artık
Evet canım ben n11 indirdim ona girerken tükendiŞimdi her uygulamayı yükledimBak ben bir şey alacaksam Amazon, n11, Trendyol, Hepsiburada fiyat karşılaştırması yaparak alıyorum. Böylelikle gerçek indirimler bir tık daha ortaya çıkıyor. Hepsiburada Kasım indirimlerinden daha uyguna aldım anakucağını mesela n11’den.
Evet canım ben n11 indirdim ona girerken tükendiŞimdi her uygulamayı yükledim
Hangi ilacı kullanıyorsun cnm.bence zararı olmaz arkadaşın dediği gibi ilacı kullanınca ağrın olmuyor olabilir.ben magnorm kullanıyordum fayda etmedi.dun akşam yuruyemedim resmen.dr ilacı değiştirdi bakalım fayda etcek mi.bacaklarimi atamiyorum resmen.bacak başlangıçlarım acayip ağrıyor.dr dün 38de alırız dayanamicak kadar olursan dedi.38tam 28aralik oluyor.o yüzden dayanmaya caliscam.ilk zaman bende ağrım sızım yok die kullanmadım ilacı keşke kullansaydimKızlar kramplarım ve sancilarim olmadığı halde magnezyum kullanıyorum bi sakıncası olur mu