Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kizlar uygun fiyatli ana kucagi denk gelirseniz beni etiketleyin allah rizasi icin🤣
Herkese önerdiğim o ana kucağı 😄 oğluma suyu çıkana kadar kullandım inşallah bu bebişte de bizi götürecek 😚

Ben almayacağım. Bel fitigim ve skolyozum var bebeği öyle taşıyamam diye almadım. Ama doğru mu yaptım bilmiyorum.
Doğru yaptığın kanaatindeyim😬 5 kilo bebeyi eller serbest taşıyamıyorum ben üstelik ne fıtık var ne skolyoz. Zaten emzirme döneminde sırt ağrısı çok oluyor bi de o şekilde hiç kullanamamıştım

Kızlar bebek için hangi deterjan şampuan ve kremleri aldınız ? İçeriği temiz denenlerin de bazen temiz olmadığını duyuyoruz

Herkese önerdiğim o ana kucağı 😄 oğluma suyu çıkana kadar kullandım inşallah bu bebişte de bizi götürecek 😚

Bu anakucaklarinin hepsi birbirine benziyor mamma olanda böyle modeli falan farkları ne acaba☺️

Kızlar bebek için hangi deterjan şampuan ve kremleri aldınız ? İçeriği temiz denenlerin de bazen temiz olmadığını duyuyoruz
Deterjan olarak ilk aylarda Green Clean markasını kullanmaya karar verdim de daha alamadım indirim bekliyorum. Sonrasında Sivenoya geçerim diye düşünüyorum. Ama şampuan krem vs daha karar veremedim 🙄

Ben incia aldim ama dalinin kokusunu cok sevdigim icin ondanda aldim ama onu biraz daha buyuyunce kullanirim indirimde mustela da inerse ondanda alirim bir set diye dusunuyorum canim

Koala diye bir marka gördüm açıkçası çok araştırmadım evde kullanabileceğim daha çok bişey arıyorum bende 2 çocuk daha var hani
İşimi yapayım bi kahve içeyim dursun kucağımda diye ama kanguru almak istiyorum tam bahar zamanı sıkça kullanırım
Kraft unico var kanguru evde de kullanmıştım sürekli kolik bir bebek için iş yaparken markette falan çok rahat oluyor

Deterjan siveno aldım bebek kokusu olsun biraz diye babynest falan yıkamıştım azıcık unibaby yumuşatıcı koydum, şampuan yağ pişik kremi incia aldım gecen 2.ürün 1 ₺ oluyor hepsiburada da cok uyguna geldi hemde

Canım 1 beden bu kadar fazla alma 2.3 stok yap zaten 2 bedene bile 3/6 kg yazmışlar
Ben bir beden 210 tane, 2 beden 60, 3 beden 144 tane aldım. Prima Premium aldım. 2 bedenden cok az kullanıp 3'e geçen varmış. 1 beden mesela Sleepy Bio Natural'de küçükmüş arkadaşım çok hızlı 2'ye geçti, bebek 15 günlük falan iken. Ben galiba 1'i çok aldım ama bilemedim. İlk zaman 2 saatte bir altını açarsak diye hesap ettim kendimce.

Ben bir beden 210 tane, 2 beden 60, 3 beden 144 tane aldım. Prima Premium aldım. 2 bedenden cok az kullanıp 3'e geçen varmış. 1 beden mesela Sleepy Bio Natural'de küçükmüş arkadaşım çok hızlı 2'ye geçti, bebek 15 günlük falan iken. Ben galiba 1'i çok aldım ama bilemedim. İlk zaman 2 saatte bir altını açarsak diye hesap ettim kendimce.
Bebegin dogum kilosu ile alakali ya o yuzden 1 ve 2 num stok yapmak bana mantiksiz geliyor

Lcw kodu isteyen vardi sanki kimdi hatirlamiyorum CRKWKYNTM27 %27 indirim kuponu ben kullanmiycam kullanmak isteyen alabilir

Çok şükür. Gerçek bir mucize bebek. Masaallah Allah esirgesin. Türkiye Neonatal tarihine geçebilir. Ben deli gibi prematüre araştırmaları yapıyorum. 23. haftada hayata tutunan sadece bir bebek vardı. Ömer ikinci oldu 😍
Aaa bilmiyordum bunu 🥹 sağlıkla taburcu olsun da oğlum benim için zaten bir mucize 🥰

X