Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
ya bende de bunların hepsi var aslında ama bana doktor kolik demedi yeşil kakasına da çok beslenmiş o yüzden dedi 🤷🏻‍♀️ kolik bebek hergün mü huzursuz bizimkide yani öyle emip uyutmak susturmakla geçiyor ben herkesin bebeği böyledir sanıyordum yani henüz yenidoğan oldukları için 🥴
Kolik 5 .hafta itibariyle zirveye çıkıyormuş benimkisi sürekli ikiniyor du kakasini ve gazını çok basınçlı yapıyor ayaklarını kasıyor karnına çekiyor bı nevi kaka ve gaz yaparken acı çekiyor ve sancı çekiyor ağlıyor morariyor bazen acaip basınçlı yapıyor kakasını

Kolik 5 .hafta itibariyle zirveye çıkıyormuş benimkisi sürekli ikiniyor du kakasini ve gazını çok basınçlı yapıyor ayaklarını kasıyor karnına çekiyor bı nevi kaka ve gaz yaparken acı çekiyor ve sancı çekiyor ağlıyor morariyor bazen acaip basınçlı yapıyor kakasını
Bizde 5. Haftaya girdik ağlarken morarma hariç hepsi var derin uykuya dalmıyor birde uyuyor diye koyuyorum hemen kalkıyor Allah yardımcımız olsun bu günlerde geçer inşallah 🥹

Kızlar bebeğim geceleri sabaha kadar uyumuyor. Gaz sancilarimiz var. Sizler eger yasiyorsaniz gaz sancisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ? Bir de 3 gündür büyük tuvaletini yapamiyor bebisim
Ben kovayı sıcak suyla doldurup boynuna kadar içine sokuyorum sakinlesiyor gazi daha rahat çıkarıyor birde kimyon çayı veriyorum 2cay kaşığı kimyonunsicak suyla demliyorum sonra gazi daha rahat çıkıyor harincinde günde 4 kere Şub simplex veriyorum 1 kerede bigaia damla çok sancısı oldu mu karnina sıcak su torbasi koyuyorum böyle şeylerle baş etmeye calisiyorum

Bizde 5. Haftaya girdik ağlarken morarma hariç hepsi var derin uykuya dalmıyor birde uyuyor diye koyuyorum hemen kalkıyor Allah yardımcımız olsun bu günlerde geçer inşallah 🥹
Çok zor gerçekten gazla baş etmek benimkisi de derin uyumuyor tam uyuyor diyorum uyanıyor ağlıyor çünkü sancısı oluyor hergun akşam 9da banyo yaptırıyorum snra emzirip yatırıyorum böyle bir rutin oluşturdum gece uyuyor en azından bu şekilde banyo yapınca rahatlıyor cunku

Valla ne yapacağımı şaşırdım inşallah 2 ay kontrolünde güzel kilo almış olur içim rahatlar
Ya alırlar dünyaya gelen büyüyor belki alk ay az alır diğer ay daha çok alır uzulme YouTube den gaz masajina bak yağla karın masajlarini yap çok gaz birikmesin bende orda gördüm başka da çare yok ama kimyon çayı i dene neticede gaz damlalarının çoğunda kimyon var mesela eskiden anason çayı rezene bile verirlermis kabızlığı varsa 1cay kaşığı zeytinyağı verebilirsin

Çok zor gerçekten gazla baş etmek benimkisi de derin uyumuyor tam uyuyor diyorum uyanıyor ağlıyor çünkü sancısı oluyor hergun akşam 9da banyo yaptırıyorum snra emzirip yatırıyorum böyle bir rutin oluşturdum gece uyuyor en azından bu şekilde banyo yapınca rahatlıyor cunku
Aynen bende banyo yaptırıyorum bi öyle rahatlıyo

Ya alırlar dünyaya gelen büyüyor belki alk ay az alır diğer ay daha çok alır uzulme YouTube den gaz masajina bak yağla karın masajlarini yap çok gaz birikmesin bende orda gördüm başka da çare yok ama kimyon çayı i dene neticede gaz damlalarının çoğunda kimyon var mesela eskiden anason çayı rezene bile verirlermis kabızlığı varsa 1cay kaşığı zeytinyağı verebilirsin
Gerçekten artık şaşırdım ne yapacağımı 6. Ay gibi bitiyor genelde dedi doktor çok uzun yolumuz var anlaşılan, aynen masajı uygulamalı gösterdi doktor kimyon çayını mutlaka deniycem

Arkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapıyor du bugün iyice koyu yeşil oldu bilgisi olan varmı epey de yapıyor mukuslu korkmaya basladim size bu yle bişe oldumu

Eklentiler

• IMG-20241031-WA0023.jpeg
    IMG-20241031-WA0023.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapıyor du bugün iyice koyu yeşil oldu bilgisi olan varmı epey de yapıyor mukuslu korkmaya basladim size bu yle bişe oldumu
Kanda varmı acaba besin alerjisiyle işişkilendiriyolsr genelde süt ve süt ürünleri , ben yeşil gösterince çok beslenmiş ağladıkça emzirdin mi demişti. Çok emzirince bağrsaltan sindirilmeden çıkış oluyormuş

Kanda varmı acaba besin alerjisiyle işişkilendiriyolsr genelde süt ve süt ürünleri , ben yeşil gösterince çok beslenmiş ağladıkça emzirdin mi demişti. Çok emzirince bağrsaltan sindirilmeden çıkış oluyormuş
Sabah minicik bı kırmızılık vardı kakada ama çok mini

Ben internette ön süt alıp son süt alamayan bebeklerin kakası yeşil olur diye okumuştum aynı memeden birkaç defa emzirin bence ki oradaki tüm besini alsın sonra diğer memeye geçin

Canım doktoruna bi sor bunu koyu yeşil bilemiyorum fıstık yeşili on süt alınca olurmuş sadece onu biliyorum

X