Oncelikle insaallah hayirla saglikla kucagina alirsin vakitlice. Agrilar ilk once benim adet sancisi gibi baslamisti, karnimin altina dogru, sonra cok daha fazla siddetlenip belime vurmustu, ovmak cok iyi geliyor insan o agrili saniyeleri daha kolay atlatiyor. Allah kolayliklar versin insaallah.
Biz iyiyiz hamdolsun. Bebegimiz biraz doyuyor mu doymuyor mu tam emin olamiyorum cunku her emzirdikten 25-30 dk sonra ıkırdayıp pıkırdayıp tekrar meme araniyor agziyla. Dun butun gun neredeyse yapisik gezdik. Cok sukur ona sarilmak, hep onunla beraber olmak essiz bir sey. Annem ve kayinvalidem bizimle kaliyor, benden is guc bekleyen yok tek isim bebekle ilgilenmek. Ama bu da beni cok yorgun bitkin yapti. Bakalim insaallah persembe gunu bebek doktoruyla kontrolumuz var. Kilosuna, sariligi var mi yok mu ona bakilarak gerekirse belki mamaya baslayabiliriz. Hayirlisi artik, mamaya cok cok karsi degilim. Bebegim ac gezmesin, sarilik olmasin yeter ki. Eskiler hep mamayla buyuturmus, cok sukur hepimiz saglikliyiz. Allah her konuda yardimcimiz olsun.