2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Peki seni en cok zorlayan ne oldu canim sancilari cekip acilma olmamasi mi sezeryan mi bu arada genel mi aldin anesteziyi ?

Sağol canım hepimizinkini inşallah...evet genel anestezi ile oldum canım
Sorumun cevabi varmis cnm gormedim ,
Benimde cumaya kadar bi karar vermem lazim da o yuzden sormustum sezeryandan korkuyorum normal istiyorum ama doktorda pek bi fark yok birinde once birinde sonra agri cekiyorsun planli programli olsun diyor

Sağlıkla büyüt cnm bebeğini..
1- ayva çekirdeklerini az suya ıslayıp o jeli sürmenin iyi geldiğini duydum..
2-kardeşim kendi sütünü sürüp diğer emzirmeye kadar streçle kapatıyordu
3- nette biri karbonatlı zeytinyağlı su ile sildiğini ve hiç sorun yaşamadığını yazmıştı..

Benim de bugün kontrolüm vardı. Doktorum bebeğin kanala girmediğini söyledi ve günde toplam 300 defa bir yerden destek alarak squat yapmamı istedi. Ama nerde 30 tane arka arkaya bile yapamadım. :/ Biraz dinleneyim derken koltukta uyuyakalmışım ^-^ Uyandığımda ayağa kalkacak dermanım yoktu yavaş yavaş açıldı bacaklarım. Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum yani :/
Bir de bebeğin kordonunun çok uzun olduğunu bu yüzden hareketlerine ekstra dikkat gostermememi söyledi. Haftaya da kontrol için çağırdı.

Sorumun cevabi varmis cnm gormedim ,
Benimde cumaya kadar bi karar vermem lazim da o yuzden sormustum sezeryandan korkuyorum normal istiyorum ama doktorda pek bi fark yok birinde once birinde sonra agri cekiyorsun planli programli olsun diyor
Ben de perşembeye kadar Bi karar vermeliyim. Sezaryen ile ilgili artı eksi bilgiler edinirsen benle de paylaşabilir misin canım

Ben varım canım ellerim parmaklarım çok acıyor çözümü muzda buldum muz yiyince acısı geçiyor tavsiye ederim ama ağrısı tam olarak doğumdan sonra geçecekmiş

Magnezyum u birakmistim o yüzden oldu demek sağol canım

sen ne ile oldun cnm genel spinal yada epidural

Ben de perşembeye kadar Bi karar vermeliyim. Sezaryen ile ilgili artı eksi bilgiler edinirsen benle de paylaşabilir misin canım
Edinirsem tabiki de paylasirim sende benimle paylas :) ya ilk gebelik oldugu icin herseyin normalinden yanayim aslinda ama doktorumun sezeryan onerileri kafami karistiriyor birde 40. Hafta yoda bekleyip agri olup acilma olmazsa agri olmazsa falan diye de dusunuyorum oyle karisigim

Tabiki paylaşırım:) doktorun neden sezaryen öneriyor ki

Arkadaşlar normal doğumda göbek kordonu kesiliyor ya plesantayi nasıl alıyorlar o rahime yapışık değil mi

Kizlar sorumu mazur görün lütfen. Benim aklıma takılan birşey var daha şimdiden sardı düşüncesi.. Çatı muayenesi oldunuz mu?

Arkadaşlar normal doğumda göbek kordonu kesiliyor ya plesantayi nasıl alıyorlar o rahime yapışık değil mi
Bebek doğunca bı muhdet daha yatmaya devam ediliyor.bebegin yüzü gözü temizleniyor o sırada zaten yattigimiz yerin altında bı leğen gibi kova gibi bişey duruyor kan ve suyun akması için.Bı 10-15 dk sonra plesenta kendiliğinden ayrılıp geliyor.o sevimsiz kovaya düşüyor

İlk defa duyuyorum teşekkür ederim

İyi geceler.Çarşamba günü hastaneye yatışım yapılcak ve suni sancı verilcek. Bugün de akrabalar bizdeydi ve herkesten bi ses çıktı. Merdiven çık , yürüyüş yap, evde temizlik yap şuydu buydu derken en son da biri de içime doğuyor sen sezeryan olacaksın dedi. Ya ben zaten heyecanla çarşambayı bekliyorum bana destek olacakları yerde herkes birşey diyor.
Dualarınızı bekkiyorum arkadaşlar. İnşallah suni sancıya bile gerek kalmadan kendi sancımla doğururum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Amin canim inşallah herşey gönlünce olur. Bi avazda kurtulursun sağ salim yavrunu kucağına alırsın.

Galıba bu grubun ilk bebeği hastanemde ise ikinci bebektı benden önce bi planlı daha vardı
Cok guzel masaallah, ben de hep bir ocakta olsun istemistim hayirla buyutun insaallah. Yalniz listede isminizi gormedim, daha detayli bir mesaj yazmaniz gerekiyor sanirim, saat kacta dogdu bebeginiz mesela. Ona gore grup sahibi isminizi listeye eklesin insaallah yilbasi bebegimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…