- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
Bebek doğunca bı muhdet daha yatmaya devam ediliyor.bebegin yüzü gözü temizleniyor o sırada zaten yattigimiz yerin altında bı leğen gibi kova gibi bişey duruyor kan ve suyun akması için.Bı 10-15 dk sonra plesenta kendiliğinden ayrılıp geliyor.o sevimsiz kovaya düşüyorArkadaşlar normal doğumda göbek kordonu kesiliyor ya plesantayi nasıl alıyorlar o rahime yapışık değil mi
Bebek doğunca bı muhdet daha yatmaya devam ediliyor.bebegin yüzü gözü temizleniyor o sırada zaten yattigimiz yerin altında bı leğen gibi kova gibi bişey duruyor kan ve suyun akması için.Bı 10-15 dk sonra plesenta kendiliğinden ayrılıp geliyor.o sevimsiz kovaya düşüyor
İyi geceler.Çarşamba günü hastaneye yatışım yapılcak ve suni sancı verilcek. Bugün de akrabalar bizdeydi ve herkesten bi ses çıktı. Merdiven çık , yürüyüş yap, evde temizlik yap şuydu buydu derken en son da biri de içime doğuyor sen sezeryan olacaksın dedi. Ya ben zaten heyecanla çarşambayı bekliyorum bana destek olacakları yerde herkes birşey diyor.
Dualarınızı bekkiyorum arkadaşlar. İnşallah suni sancıya bile gerek kalmadan kendi sancımla doğururum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canim inşallah herşey gönlünce olur. Bi avazda kurtulursun sağ salim yavrunu kucağına alırsın.
Cok guzel masaallah, ben de hep bir ocakta olsun istemistimGalıba bu grubun ilk bebeği hastanemde ise ikinci bebektı benden önce bi planlı daha vardı
Gün olarak sona bu kadar yaklaşıp doğuramayan bi sen bi ben kaldık galiba :))Kizlar benim dogum 3 ocaga sarkti takvime bir gun daha ekledik :)))
Bunu düşünmek için çok erken kişiye göre değişiyor çatı muayenesi kendini kasmazsan çok kolay oluyor kim çok zor diye uydurduysa artıkKizlar sorumu mazur görün lütfen. Benim aklıma takılan birşey var daha şimdiden sardı düşüncesi.. Çatı muayenesi oldunuz mu?
Kızlar daha doguramadim. Artik psikolojimde bozuldu galiba surekli dogurmadin mi daha sorulari. Ev curcuna kv kp bizde kaliyor. Onlarin telefonları bitmiyor dogmadimi diye. 6yasinda oglum ister istemez etkileniyor. Hergün kontrole gitmektende sikildim..
geçmiş olsun canım benimDurup dururken bı ağrı üstüne su gelmeye başlar ve 24 Ocak olan sezeryan tarihim 1ocak oluverir.cok stresliydi ama şükür 34+6 da acil sezeryanla doğdu oğlum. spinalin etkisi geçti şuan ağrı tavan yaptı ,biyandan emzirme çabamız dur durak bilmiyor...biz bu durumdayız...iyi geceler
Durup dururken bı ağrı üstüne su gelmeye başlar ve 24 Ocak olan sezeryan tarihim 1ocak oluverir.cok stresliydi ama şükür 34+6 da acil sezeryanla doğdu oğlum. spinalin etkisi geçti şuan ağrı tavan yaptı ,biyandan emzirme çabamız dur durak bilmiyor...biz bu durumdayız...iyi geceler
Canım insanın iyi bir kv varsa annesinden daha çok işine yarar valla sana da çocuklara da çok güzel bakar işte :)günaydın kızlar hayırlı sabahlar 3 hafta once kw . dem memleketine gitmisti esim simdi almaya gitti sonunda geldi bende dinlenecegim artik tabiki buarada kafam dinlendi surekli kizlari sikayet ediyordu
ama kw dem bana karsi cok iyidir kizlarimi cok iyi büyüttü benden daha iyi bakti eminimki sagligi olduktan sonra minik kizimada iyi bakar ..
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza
Oncelikle insaallah hayirla saglikla kucagina alirsin vakitlice. Agrilar ilk once benim adet sancisi gibi baslamisti, karnimin altina dogru, sonra cok daha fazla siddetlenip belime vurmustu, ovmak cok iyi geliyor insan o agrili saniyeleri daha kolay atlatiyor. Allah kolayliklar versin insaallah.