- 25 Temmuz 2013
- 12.829
- 52.573
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.801
Ohhh teker teker sağlıkla doğumlar olmuş. Gözümüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. ❤
40 güne yakın sürdü. 40ım çıktığında kesilmişti ve gusül aldım.Kızlar sezaryen sonrası kaç gün sürdü kanamanız? Kaçıncı gün gusül aldınız
Sürüyor biraz ama kişiden kişiye değişiyor olabilir.14. Gündeyim devam ediyor benimki. Bende merak ediyorum ne kadar süreceğini
Bazen sarımsı bir renk alıyor bu normal, rahimdeki yaranın iyileşmeye başladığını gösteriyor ama yeşil bilemedim. Doktora danışmakta fayda var, özellikle koku da varsa beklemeyin gidin.Benim 12.gün ve kesildi. Hatta sanki yeşile çalan bi akıntı geliyor gibi enfeksiyon mu oldu diye korktum
Evet. Benim bir ara sadece süt sağdığım zaman oluyordu. Rahim de uyarılıyor çünkü. Sağım yapar ayağa kalkardım ve bir pedi dolduracak kadar kanama olurdu bazen. Ara ara kesilip devam eder, bir müddet sonra pembemsi bir renk olur sonra sarıya döner ve sonra tamamen biter. Sarıya döndüğünde mukuslu oluyor bu arada.Sezaryen sonrası kanamalar arada kesilip kesilip devam ediyor mu acaba