2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Ohhh teker teker sağlıkla doğumlar olmuş. Gözümüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. ❤

Kızlar sezaryen sonrası kaç gün sürdü kanamanız? Kaçıncı gün gusül aldınız
40 güne yakın sürdü. 40ım çıktığında kesilmişti ve gusül aldım.

14. Gündeyim devam ediyor benimki. Bende merak ediyorum ne kadar süreceğini
Sürüyor biraz ama kişiden kişiye değişiyor olabilir.

Benim 12.gün ve kesildi. Hatta sanki yeşile çalan bi akıntı geliyor gibi enfeksiyon mu oldu diye korktum
Bazen sarımsı bir renk alıyor bu normal, rahimdeki yaranın iyileşmeye başladığını gösteriyor ama yeşil bilemedim. Doktora danışmakta fayda var, özellikle koku da varsa beklemeyin gidin.

Sezaryen sonrası kanamalar arada kesilip kesilip devam ediyor mu acaba
Evet. Benim bir ara sadece süt sağdığım zaman oluyordu. Rahim de uyarılıyor çünkü. Sağım yapar ayağa kalkardım ve bir pedi dolduracak kadar kanama olurdu bazen. Ara ara kesilip devam eder, bir müddet sonra pembemsi bir renk olur sonra sarıya döner ve sonra tamamen biter. Sarıya döndüğünde mukuslu oluyor bu arada.

Kızlar sütlerinizi sagiyor musunuz. Bende mamajoo marka sagma makinesi var ama bilmiyorum belki göğsüm hassaslastigi içindir canım yandı. Lansinoh kullananlar ağrı olmadığını söylüyor, acaba doğru mu yoksa benim mi biraz dirençli olmam lazim ?

Kızlar sütlerinizi sagiyor musunuz. Bende mamajoo marka sagma makinesi var ama bilmiyorum belki göğsüm hassaslastigi içindir canım yandı. Lansinoh kullananlar ağrı olmadığını söylüyor, acaba doğru mu yoksa benim mi biraz dirençli olmam lazim ?
Göğüslerim hassasken sağdığımda iyice kötü olmuştu. İyileşmesini bekledim. İyileştikten sonra sağmaya başladım . Hiç sıkıntı olmadı. Birde ucunuzun kaç mm olduğunu bilip ona göre uç kullanırsanız daha iyi oluyor . Son olarak sağmadan önce lansinoh sürüyorum öyle sağıyorum .

Canım iyi yerleştirmedin mi acaba ağrı olmaması lazım çünkü tam yerleştirdiğinden emin ol 🙏

Benim 12. Gün ve bitti. Acaba 13 14te tekrar gelir mi bilemedim. Niye bu kadar kısa sürdü onu da anlamadım. Böyle 1 2 gün kesilip sonra geri devam eden oldu mu. Kesildiği günlerde beyaz ya da sarı akıntı geldi mi
Ya bu gelen adet kanamasi değil boşi kanaması diye geçiyor orda kalan kan boşalıyor herkeste kalan oran farklı olabilir orda kalan kan bitince bitmiş oluyor bı daha gelmez bence

Ya kizlar bütün bir hamileleik hep burdaydik şimdi kimsecikler kalmadı Eylül ayı grubunu da takip ediyorum ne güzel onlar her daim aktifler bizim grup tirtladi valla @ssver @cnsu93 @Maviokur @Chucky10 @Bebekce92 aklıma gelenler nerdesiniz nasılsınız @saygidegermisafirler P polimo
Canımm valla benim başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef arada girip okuyorum yazdıklarınızı benim bebiş kolik sürekli ağlıyor uyanık kaldığı her dakıka meme reddi yaşıyorum evim misafir dolu gece gündüz annem gitti büyük kızım hasta hersey birbirine girmiş halde üstesinden gelemiyorum resmen güçsüz kaldım. Umarım sizler iyisinizdir 🥺🤍

Kizlar bebegimin kordonu bi kac gun once düşmüştü bu sabah hafif kurumus kan kalintilari vardi yasayan var mi aranizda boyle bi durum
IMG_9498.jpeg

X