Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar bebeğim geceleri sabaha kadar uyumuyor. Gaz sancilarimiz var. Sizler eger yasiyorsaniz gaz sancisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ? Bir de 3 gündür büyük tuvaletini yapamiyor bebisim
Biz bunu bu gece yaşadık, çok sık kaka yaptı böyle su gibi ama rengi normal.
Süt olsun diye şu dut kurusu incir kayısı karışımını kaynatıp içtim onun etkilediğini düşünüyorum sizce o etkiler mi 🙁

Merhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde 😂

Soran herkese teşekkür ederim.
kediannesibiri kediannesibiri 39+4te Alparslan doğdu 🧿
gözün aydınnn :KK200: sana bakmaya girdim valla siteye doğrudun mu diye. çok şükür gelmiş minnak sağlıkla :KK200: güle güle büyüsün.

Ohhh teker teker sağlıkla doğumlar olmuş. Gözümüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. ❤

Kızlar sezaryen sonrası kaç gün sürdü kanamanız? Kaçıncı gün gusül aldınız
40 güne yakın sürdü. 40ım çıktığında kesilmişti ve gusül aldım.

14. Gündeyim devam ediyor benimki. Bende merak ediyorum ne kadar süreceğini
Sürüyor biraz ama kişiden kişiye değişiyor olabilir.

Benim 12.gün ve kesildi. Hatta sanki yeşile çalan bi akıntı geliyor gibi enfeksiyon mu oldu diye korktum
Bazen sarımsı bir renk alıyor bu normal, rahimdeki yaranın iyileşmeye başladığını gösteriyor ama yeşil bilemedim. Doktora danışmakta fayda var, özellikle koku da varsa beklemeyin gidin.

Sezaryen sonrası kanamalar arada kesilip kesilip devam ediyor mu acaba
Evet. Benim bir ara sadece süt sağdığım zaman oluyordu. Rahim de uyarılıyor çünkü. Sağım yapar ayağa kalkardım ve bir pedi dolduracak kadar kanama olurdu bazen. Ara ara kesilip devam eder, bir müddet sonra pembemsi bir renk olur sonra sarıya döner ve sonra tamamen biter. Sarıya döndüğünde mukuslu oluyor bu arada.

X