2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın canım illa nişan su gelecek diye bişey yokki ben iki dogum yaptım ikisinde de ne nişan geldi ne su düzenli ise yalancı dır gercek sancı belli aralıklarla la geliyor bi geçti sanıp rahat ediyorsun sonra tekrar belden vuruyor takip öyle mi

Önce düzenli olarak beş dakika aralıklarla geldi kasıklarım ve belime çok ağrı oldu. O esnada Bebek kasılıyor sonra hareket ediyor tekrar kasılıyor. Bu sıklıkla Bi saat sürdü sonra uyuyakalmışım gece tekrardan bu rutinde başladı. Yalancı sancı veya gaz sancısıdır diye düşünüp Hastaneye de gitmedim

Bi duş al canım yalancı ise hafifletir

Süresini kontrol et 5 10 sn ise yine yalancı olma ihtimali çok güzel. Gerçek sancılar 20 ila 40 sn suruyormus

Bi de şiddetinin artması lazım

Bi duş al canım yalancı ise hafifletir

Süresini kontrol et 5 10 sn ise yine yalancı olma ihtimali çok güzel. Gerçek sancılar 20 ila 40 sn suruyormus

Bi de şiddetinin artması lazım
Duş hafifletmedi saatlerce ağrıdı ağrıdı sonra kendiliğinden geçiverdi

Yok canım ne diye gideyim hastaneye artık çatı olmaktan bıktım hazırlık sancılari diyorlar ama çok şiddetli hissediyorum acı esigimde yüksek ama anlamadım kız doğurmak kolay değilmiş bunu anladım
canım benim merak ettim naptin gittinmi hastaneye
inşallah güzel haberlerini alırız sağlığı ile kucaginiza almak nasip olsun inşallah

Oh ne güzel canım Allah hepimize iyi insanlarla muhatap kılsın sağlıkla hayırla giysin inşallah

Peki seni en cok zorlayan ne oldu canim sancilari cekip acilma olmamasi mi sezeryan mi bu arada genel mi aldin anesteziyi ?
Canım ben sancı çektim ama doğum sancısı değil nst de hic çıkmadı zaten. başka birşeyler oldu bende nöbet geçirir gibiydim sedyeye bağlanarak götürüldüm o yüzden benim doğum öyküm kimseye kısas olmasın ve korkmayın :) Anesteziste yalvaririm vur artık iğneyi diyordum en son o yüzden genel anestezini bir zorluğunu görmedim çünkü doktoru gördüm akabinde gördüğüm şeyde bebeğimdi. :) Ama su geldikten sonra uzun süre sancı cekmemin faydası direkt sutum geldi şükür :)

Evet canım sancılarım aynen öyle bu akşam sabaha karşı çok şiddetlidiydi uyayamadim ağrıdan eşim ovmaktan bir hal oldu artık gözü kapalı halen ovuyordu masaj yapınca ağrı dağılıyor sanki biraz şimdi de var ama gece kadar şiddetli değil kısmet artık inşallah çok çektirmeden gelir
Maşallah canım emmesi çok iyi inşallah sütünle güzelce büyür doktora git bak kilosu güzelse mama vermezsin ama en iyisini Dr bilir bende mamaya karşı değilim
Ha canım şimdiden tavsiye vermek isterim ne olur memede uyutma iyice karnını doyur bırak yatağına yoksa seni emzik gibi kullanır sağlıkla büyüsün

Hayaller ve gerçekler canım sağlıklı olun da gerisini unutuyor insan :)

Maşallah canım günler ne güzel geçti senin için sayılı gün :) sağlıkla gelsin inşallah ağrısız bol sütlü günleriniz olsun bizede dua et çok bekletmesin bizleri

Ben kimseyi istemiyorum geçen gece kv hastaneye gittim ilk defa sancim coktu hemşire doğum olabilir dedi banane ben gidecem kocası gelsin beraber ne yapıyorlarsa yapsınlar dedi çok sinirimi bozdu sanki ihtiyacım var ona ne cins bir insan ya
Sende tavrını koy canım kimsenin canını sikmasina izin verme

Nasıl doğurtacakmis canım bana halen bekleyecez diyorlar

Dün gece sabaha kadar kıvranıp durdum agridan benim ikinci doğum ama ilkinde hiç sancı cekmemisim demek ki bir de bunlar normal sancı şimdiden korkuyorum

Düzenli olunca mi yalancı oluyor anlamadım

Tamam canım seni duruma göre eklerim haber verirsin hayurlısıyla

Tamam canım ben haber veririm inşallah.

Selam canım bebekle veya senle ilgili bir sıkıntı mı var neden doktorun beklemek yerime suni sancı vermek istiyor ?

Canm benim şekerim yüksek olduğu için her akşam insülin iğnesi vurulmam gerekiyor.3 Ocakta tam 40. Haftaya girdiğim için daha fazla beklemenin gereği yok dedi.

Gün olarak sona bu kadar yaklaşıp doğuramayan bi sen bi ben kaldık galiba :))
Ben bide hazirlandim bugun için ertelenincede bi degisik oluyo insan ins yarina bise olmazsa dogurucam Bu seferde evham basladi bebek hareket ediomu diye ikide karnımı dinliyorum yavasladi sanki iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…