2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Sabah 9 da yaptirdim aksam 7 gibi atesi yukselmeye basladi38.5 oldu. Yarım çay kaşığı calpol verdim.alnına ve kol altlarına agız mendilini ıslatıp koydum sadece zıbınla tuttun atesi dusene kadar. calpol 1 saat sonra etkisini gosteriyor aklinda bulunsun. 5 saat sonra yine yarim cay kasigi calpol verdim.
38i görürsem veririm ben de ne kadar sürede düştü peki ateşi bi daha yükseliyo mu gece uyumıcam ona göre

Biz de aşılarımızı olduk bugün :KK43: aşı olanlar geceniz nasıl geçti?
bizim ateş olmadı çok şükür ama işte bahsettiğim gibi göz kenarlarında kırmızı-morluklar oldu. kan baktılar vs eve geldik yine ateş olmadı sabaha kadar ama aşırı sakin bebeğim. bu sakinlik beni rahatsız ediyor. ben emzirmek için uyandırıp alırsam emiyor ama onun dışında 3 saate kadar meme istemiyor. şimdi yine hastanedeyiz tekrar kanlara bakıyorlar eğitim araştırmada. aşı travmam olacak galiba 😓

bizim ateş olmadı çok şükür ama işte bahsettiğim gibi göz kenarlarında kırmızı-morluklar oldu. kan baktılar vs eve geldik yine ateş olmadı sabaha kadar ama aşırı sakin bebeğim. bu sakinlik beni rahatsız ediyor. ben emzirmek için uyandırıp alırsam emiyor ama onun dışında 3 saate kadar meme istemiyor. şimdi yine hastanedeyiz tekrar kanlara bakıyorlar eğitim araştırmada. aşı travmam olacak galiba 😓
Canım kırmızı-morlukları bilmem ama ablamın 3 çocuğu var 3’ü de aşıdan sonra aşırı sakin olurlardı hep uyurlardı. Hatta kudurdukları zaman aşıya götürelim biz bunları iğne bunları paklıyor diye takılırdık

Yaa neden öyle oldu acaba alerjisi falan mı vardı😕 kaç saat sonra çıktı belirtiler

Canım kırmızı-morlukları bilmem ama ablamın 3 çocuğu var 3’ü de aşıdan sonra aşırı sakin olurlardı hep uyurlardı. Hatta kudurdukları zaman aşıya götürelim biz bunları iğne bunları paklıyor diye takılırdık
aaa çok sağol canım bunu dediğin için 🥲 içim rahatladı. ben de diyorum aşıdan sonra bebekler huzursuz olur ağlar bizimki neden böyle : ( çıtı çıkmıyor öylece uyuyor ya çok sakin

Nasılsınız? Ne dedi doktorlar kan düşüklüğü için ilaç verdiler mi?

Kanguru 4 ay veya 8 kilodan önce önerilmiyor
Doğu pozisyon bacaklar dısa dogru M harfi olacak şekilde. Bazı kangurular yenidogandan itibaren kullanıma uygun.
Benim bebeğimde de sarılık vardı ilk 15 gün saatte bir sonraki 15 gün iki saatte bir besledik çok büyük bi meme reddi vardı bizde. 30.gün silikon meme ucuyla o istediği zaman beslemeye başladım. Çok kriz geçirdiğinde kaşık biberonla 30-40cc süt verip yine meme teklif ettim. 32. gün toplu iğne ucu kadar balı mememe sürüp teklif ettik yine sadece o istediğinde besledim zorla uyandırıp beslemedim.

Şimdi maşallah sadece memeden emiyor 🧿🧿
Bu kanguruya alırken 0-36 ay yazıyordu. Bacaklarının öyle M şeklinde olması sıkıntı değil dimi? Kalçasına zarar vermeyelim.

Bende şu an öyle yapıyorum ama bazen içim hiç ama hiç rahat etmiyor. Aç kalmış gibi geliyor

Bu kanguruya alırken 0-36 ay yazıyordu. Bacaklarının öyle M şeklinde olması sıkıntı değil dimi? Kalçasına zarar vermeyelim.

Bende şu an öyle yapıyorum ama bazen içim hiç ama hiç rahat etmiyor. Aç kalmış gibi geliyor
Yok kalcaya zarar gelmemesi için m şeklinde olucak ve onurgası da c şeklinde olucak

Nasılsınız? Ne dedi doktorlar kan düşüklüğü için ilaç verdiler mi?
hâlâ bekliyoruz canım müşahededeyiz. 3 kere kan aldılar baya detaylı bakılıyor sanırım. bekledikçe de geriliyorum 😔 prematürelerde değer düşük olabiliyor dediler ama bi yandan da nedenini öğrenmek istiyorlar. inşallah her şey yolundadır rahatça evimize gideriz

Yaa neden öyle oldu acaba alerjisi falan mı vardı😕 kaç saat sonra çıktı belirtiler
göz kenarında kırmızılıklar hemen yarım saat sonra filan oldu. başının üzerindekileri akşam fark ettik. zaten onları fark edince acile gittik. yüzündekiler ağlamaktan kendini sıkmaktan oldu diye düşünmüştüm çünkü 3 aşı çok zorladı, çok direndi

göz kenarında kırmızılıklar hemen yarım saat sonra filan oldu. başının üzerindekileri akşam fark ettik. zaten onları fark edince acile gittik. yüzündekiler ağlamaktan kendini sıkmaktan oldu diye düşünmüştüm çünkü 3 aşı çok zorladı, çok direndi
Aşıya bağlı olduğu kesin mi belki dediğin gibi çok ağlamaktan mı oldu acaba

Arkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapardı ama bugün iyice koyulasti ve bütün gün yeşil kaka yapti korkmaya başladım bileniniz varmi resim ekliyorum

Eklentiler

• IMG-20241031-WA0023.jpeg
    IMG-20241031-WA0023.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar bebeğim yeşil kaka yapardı ama bugün iyice koyulasti ve bütün gün yeşil kaka yapti korkmaya başladım bileniniz varmi resim ekliyorum
Canım bi doktora götür istersen ya da düzenli bir doktorunuz varsa fotoğrafını at bence, fazla yeşil geldi bana. Benimki de yapıyor ama böyle açık yeşil değil

Aşı olduktan sonra ev yakın diye kayınvalidemlere geldik çocuğu kucaktan kucağa gezdiriyolar bi alamadım çocuğumu cinnete ramak kaldı gerçekten.

X