• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Nasıl hissediyorsun kendini bana bir korku geldi..
Benim çocuklar büyük. Biri 12 diğeri 8 yaşında. Biz biraz bebek özledik galiba. Bakma anlamında korkmuyorum. Allah hastalık vermesin bebek kendini baktirir zaten. Hamilelik kısmı bana çok zor geliyor. Sağlıkla atlatırsam inşallah bu süreci Bebek aileye yeni bir enerji getirir diye düşünüyorum. Bi de ben çalışıyorum. Aslında benim aklımda yoktu 1 yıl öncesine kadar. Birden çok istedim. 1 yıl uğraştım bu bebek için. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben aslında tam belli degil kan verdim sonuç bekliyorum 4 gün gecikme var 3. Bebeğim biraz korkuyorum büyük 6 küçük 4.5 yaşında iki oğlum duygularınızı düşüncelerinizi merak ettim
Maşallah büyük müş sizinkiler tam sırası gelmiş üçüncünün. Duygularım karışık neden bilmem bi korku bi tedirginlik var Rabbim hayır etsin sonuç ne zaman cıkacak meral ettim

Benim çocuklar büyük. Biri 12 diğeri 8 yaşında. Biz biraz bebek özledik galiba. Bakma anlamında korkmuyorum. Allah hastalık vermesin bebek kendini baktirir zaten. Hamilelik kısmı bana çok zor geliyor. Sağlıkla atlatırsam inşallah bu süreci Bebek aileye yeni bir enerji getirir diye düşünüyorum. Bi de ben çalışıyorum. Aslında benim aklımda yoktu 1 yıl öncesine kadar. Birden çok istedim. 1 yıl uğraştım bu bebek için. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn

Arkadaşlar birşey sorucam 5+3de bebek karından ultrasonla görülebilir mi yarın dr nasipse gideceğim nette vijinal ultrasonla görülebileceğine dair brşeyler okudum bu konuda bilgisini olan arkadaslar bilgilerini paylaşabilir misiniz
:KK200::KK200:

Arkadaşlar birşey sorucam 5+3de bebek karından ultrasonla görülebilir mi yarın dr nasipse gideceğim nette vijinal ultrasonla görülebileceğine dair brşeyler okudum bu konuda bilgisini olan arkadaslar bilgilerini paylaşabilir misiniz
Bebek değil kese görünür

Kızlar benim gibi olan varmı 6. Haftanın sonuna kadar sadece kasık ağrım vardı 7. Haftada mide bulantısı şiddetli bir şekilde başladı uyku hali ve yorgunluk da var :kusmuk::nazar::anneadayı:

Selam bugün doktora gittik kan sonuçlarımıza baktı herşey normal dedi ilaç falan bir şey vermedi kan için falan
Ne yediğine bakma bu aylarda aç kalma yeter dedi illa yararlı bir şey yiyeceksin siye birşey yok dedi.

Ultrasonda 7+7 çıktı şaka gibi
Biraz büyüyene kadar sıkıcı tam öğrenememek.
Kalp atışını duyduk.

Ben bugun 8+0 gogus hassasiyetim en aza indi mide bulantim suan yok desem yeridir birden kayboldu korkutuyor beni nedense.
Korkma korkma
İnşaallah herşey yolundadır.
Arada benimde öyle oluyor.

Günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum sayfaya midem çok bulanıyor kolumu kaldıracak halim yok allaha şükür bu gün iyiyim inş bylantılar hzun sürmez ya. İnş bu cuma kalp atısları için doktora gideceğim dua edin kızlar
Insaallah duyarsınız.
Gelişmelerden haber edersiniz bizi.

Bebegin oluşumu için erken bi zaman olabilir.
Kese oluşmuştur. Güzel haberlerini bekliyoruz. :)

Kızlar benim gibi olan varmı 6. Haftanın sonuna kadar sadece kasık ağrım vardı 7. Haftada mide bulantısı şiddetli bir şekilde başladı uyku hali ve yorgunluk da var :kusmuk::nazar::anneadayı:

Benim kasık agrısı olmadı hiç çok şükür ama
Mide bulantılari hal sizlik baş ağrıları fln çok kötü.
Bir ara geçti şöyle 2 3 gün yoktu.
Sonra tekrar başladı.
3 gündür yataktan kalkamıyorum adam akilli.
İstahim da yok...
Birşey yiyesim gelmiyor.
Zorlayarak yiyoRum.
Ve kokuya artık tahammül edemiyorum.
Yumurta kokusu fln beni mahvediyor.
Bugün denk geldim.
Betim benZim attı.
Direk yataga girdim.
Allah yardimcimiz olsun.
Hamilelik çok zormuş ya..

Back