- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Kendini nasil hissediyorsun cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini nasil hissediyorsun cok korkuyorum
Kaç yaşında yavruların benim büyük 6 küçük 4.bucukBennn
Ahhh canim.disin ikide minik kus var bende yiyemiyorum.yapamiyorum....yedigimi.cikariyorum cok zor
cok korkuyorum ne yapacağız diye siz ne durumdasinizben varım.:)))
Kaç yaşlarında cocuklarinizSlm herkese Allah nasip ederse bende Ocak annesi olacağım konudaki mesajları okuyamadım kusura bakmayın üçüncü bebeğimi bekliyorum inşallah Rabbim herkese sağlıklı bebekler versin
Selam kızlar benimde sat 21 Nisan dün test yaptım beta 1436 çıktı yani adetim 5 gün geçmişti ama doktor keseyi görmedi. Ben 3 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz paniğim, kese tam ne zamanlar görünüyor ?
Slm ben de 5 haftalık gittim kese göründü ama bebek yoktu bende şimdi onu bekliyorum inşallah görürsün sendeSelam kızlar benimde sat 21 Nisan dün test yaptım beta 1436 çıktı yani adetim 5 gün geçmişti ama doktor keseyi görmedi. Ben 3 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz paniğim, kese tam ne zamanlar görünüyor ?
Biri 4 buçuk oğlum kızım da 3.bucık bir yaş araylaKaç yaşlarında cocuklariniz
Biri 4 buçuk oğlum kızım da 3.bucık bir yaş arayla
Amin inşallah sizin kaçıncı Allah nasip ederseMasaAllah rabbim bagislasin
Haaaa anladım. Eşin de mi rizeliYok canim rizeli benim
Burasi yagmurlu ya genelde ondan buraya gel dediydim
Kanama falan yoksa bsy olmaz insallahHala agrim var korkuyorm da napsam bilmiyorum bugun hcg en fazla 600 olmustur biraz beklemek istyrdm bi hacta snra gtcktm iyi gozksn kese diye
Ben aslında tam belli degil kan verdim sonuç bekliyorum 4 gün gecikme var 3. Bebeğim biraz korkuyorum büyük 6 küçük 4.5 yaşında iki oğlum duygularınızı düşüncelerinizi merak ettimAmin inşallah sizin kaçıncı Allah nasip ederse
Callahi berbat bulantilar harici rahatim.Allah verecek.kolayligini umudundayimNasıl hissediyorsun kendini bana bir korku geldi..
Merhaba seninki ler büyümüş maşallah.benim biri iki digeri 1 yaşın da.ve 3. Bebeğim şükür geliyorKaç yaşında yavruların benim büyük 6 küçük 4.bucuk
MaşaAllah berakAllah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsinlerMerhaba seninki ler büyümüş maşallah.benim biri iki digeri 1 yaşın da.ve 3. Bebeğim şükür geliyor
Merhaba seninki ler büyümüş maşallah.benim biri iki digeri 1 yaşın da.ve 3. Bebeğim şükür geliyor
Rabbim yardımcımız olsunKızlar bebekleriniz icin
Callahi berbat bulantilar harici rahatim.Allah verecek.kolayligini umudundayim
Haaaa anladım. Eşin de mi rizeli