2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum sayfaya midem çok bulanıyor kolumu kaldıracak halim yok allaha şükür bu gün iyiyim inş bylantılar hzun sürmez ya. İnş bu cuma kalp atısları için doktora gideceğim dua edin kızlar

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

yok canım bende yükseldi ama seninki kimyasal olabilir dr a gösterdin mi?

Yok 100 olan değer 3 Gun kala bende haftaya salı falan gıderım heralde ebe Öyle söyledi pazartesi tekrar test yapacaklar kan tahlili falan salı da sonucu alıp gıt dedi
ay hadi bakaılım ikiz olma ihtimali var mı? 3 gün kala için bile yüksek değerin. ben 1 gün kala yaptırdım 35 çıkmıştı

Progesteron 8 cıktı ama gebelik kesesi büyüklüğü çok iyi kanama yok şükür yolk kesesi çok iyi durumda . Bazı kadınlarda olabiliyor böyle dedi doktor. Kesede hicbir sorun yok maşallah turp gibi şekli bile çok iyiymis

maşallah maşallah.

Ama doktor sağlıksız gebelik değeri bu diyor e sağlıksız mi diyorum öyle de değil diyor . Kist var 5 cm o olayı etkiliyor galina biraz
Allah allah çok karışık inatçı bir bebişin olacak. Hayatata güçlü duran. Hani hastalandığı zaman bile dimdik duran tiplerden olur herhalde.

Allah allah çok karışık inatçı bir bebişin olacak. Hayatata güçlü duran. Hani hastalandığı zaman bile dimdik duran tiplerden olur herhalde.

Inşallah tatlım ya . Kalbini bi duyaydım çarşamba günü için rahat edecek

ay hadi bakaılım ikiz olma ihtimali var mı? 3 gün kala için bile yüksek değerin. ben 1 gün kala yaptırdım 35 çıkmıştı
Bir Gun gece 984 cıktı canım sanmıyorum ama belkı erken döllenme olmuştur dıye dusunuyorum artık Dr gidersem soyler

Sen tayinini hamileliklerde rizeye aldir nerdeyse kar yagacak o derece soguk gunes gordugumuz yok neredeyse.

Evet cok dusuk cikmis degerin deger dusuk olunca bebek sagliksiz mi oluyormus yoksa dusuk tehlikesimi oluyormus
İns her sey yolunda gider ve saglikli evlatlar sahibi oluruz.

kızlar herkese merhaba yarın benimde randevum var bakalım kesemiz gözükücekmi 4 haftam dolmadı henüz bizide listenize alın=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…