• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum sayfaya midem çok bulanıyor kolumu kaldıracak halim yok allaha şükür bu gün iyiyim inş bylantılar hzun sürmez ya. İnş bu cuma kalp atısları için doktora gideceğim dua edin kızlar

Canım benim tam adet günü 2800 Dü ama kese görünmedi. Çünkü ikizmiş 2 gün sonra gördük minnaklarımı. Hatta göremeyince dış gebelik bile dediler tabi bu devlet hastanesinde onların cihazları da çok iyi değil. Değerlerin artış gösteriyorsa bi sıkıntı yoktur inşallah bi kaç gün sabret görünür bebişin
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

yok canım bende yükseldi ama seninki kimyasal olabilir dr a gösterdin mi?

Yok 100 olan değer 3 Gun kala :KK76: bende haftaya salı falan gıderım heralde ebe Öyle söyledi pazartesi tekrar test yapacaklar kan tahlili falan salı da sonucu alıp gıt dedi
ay hadi bakaılım ikiz olma ihtimali var mı? 3 gün kala için bile yüksek değerin. ben 1 gün kala yaptırdım 35 çıkmıştı

Bunlar ikili uclu testler degil canim
Bunlar hamileligin basinda yapilmasi gereken rutin testler bende arastirma hastnesine gittigimde yapmisti drum.

Degerin kac canim benimkide 14 cikmisti bende o yuzden progestan kullaniyorum drlar bu degere ne kadar normal desede 25 alti dusuk

Umutsuzluga dusurmek istemem ama farkli yerde yaptirdiysan bile degerinin yukselmesi gerekiyordu kimyasal olabilir tabi ama bellide olmaz hakkinda hayirlisi.

Progesteron 8 cıktı ama gebelik kesesi büyüklüğü çok iyi kanama yok şükür yolk kesesi çok iyi durumda . Bazı kadınlarda olabiliyor böyle dedi doktor. Kesede hicbir sorun yok maşallah turp gibi şekli bile çok iyiymis

Progesteron 8 cıktı ama gebelik kesesi büyüklüğü çok iyi kanama yok şükür yolk kesesi çok iyi durumda . Bazı kadınlarda olabiliyor böyle dedi doktor. Kesede hicbir sorun yok maşallah turp gibi şekli bile çok iyiymis
maşallah maşallah.

Ama doktor sağlıksız gebelik değeri bu diyor e sağlıksız mi diyorum öyle de değil diyor . Kist var 5 cm o olayı etkiliyor galina biraz
Allah allah çok karışık inatçı bir bebişin olacak. Hayatata güçlü duran. Hani hastalandığı zaman bile dimdik duran tiplerden olur herhalde.

Allah allah çok karışık inatçı bir bebişin olacak. Hayatata güçlü duran. Hani hastalandığı zaman bile dimdik duran tiplerden olur herhalde.

Inşallah tatlım ya . Kalbini bi duyaydım çarşamba günü için rahat edecek

ay hadi bakaılım ikiz olma ihtimali var mı? 3 gün kala için bile yüksek değerin. ben 1 gün kala yaptırdım 35 çıkmıştı
Bir Gun gece 984 cıktı canım sanmıyorum ama belkı erken döllenme olmuştur dıye dusunuyorum artık Dr gidersem soyler

bugun daha sakinim sanki. sabah karbonat tuzla gargara yaptim. iyi geldi biraz. okula geldim zilin calmasini bekliyorum. hava sicak. soguk hava deposu istiyoruz okullarda. zaten ates var hamilelikten dolayi havalarda ısınınca bagirasim geliyo bazen

Sen tayinini hamileliklerde rizeye aldir nerdeyse kar yagacak o derece soguk gunes gordugumuz yok neredeyse.

Evet cok dusuk cikmis degerin deger dusuk olunca bebek sagliksiz mi oluyormus yoksa dusuk tehlikesimi oluyormus
İns her sey yolunda gider ve saglikli evlatlar sahibi oluruz.

Back