- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Evet.erzurumlu musun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet.erzurumlu musun.
Allah kısmet ederse ilk olucak inşallah , ya senin bizim belirtiler aynı ozamanBen 6+2 deyim bende de halsizlik uykusuzluk ve açlık var :) kaçıncı çocuğun
buldum bi tane hemsehri
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinCanım benim tam adet günü 2800 Dü ama kese görünmedi. Çünkü ikizmiş 2 gün sonra gördük minnaklarımı. Hatta göremeyince dış gebelik bile dediler tabi bu devlet hastanesinde onların cihazları da çok iyi değil. Değerlerin artış gösteriyorsa bi sıkıntı yoktur inşallah bi kaç gün sabret görünür bebişin
kac kılo ıle basladın ben seksen kusurlardayım
ay hadi bakaılım ikiz olma ihtimali var mı? 3 gün kala için bile yüksek değerin. ben 1 gün kala yaptırdım 35 çıkmıştıYok 100 olan değer 3 Gun kala bende haftaya salı falan gıderım heralde ebe Öyle söyledi pazartesi tekrar test yapacaklar kan tahlili falan salı da sonucu alıp gıt dedi
Bunlar ikili uclu testler degil canim
Bunlar hamileligin basinda yapilmasi gereken rutin testler bende arastirma hastnesine gittigimde yapmisti drum.
Degerin kac canim benimkide 14 cikmisti bende o yuzden progestan kullaniyorum drlar bu degere ne kadar normal desede 25 alti dusuk
Umutsuzluga dusurmek istemem ama farkli yerde yaptirdiysan bile degerinin yukselmesi gerekiyordu kimyasal olabilir tabi ama bellide olmaz hakkinda hayirlisi.
maşallah maşallah.Progesteron 8 cıktı ama gebelik kesesi büyüklüğü çok iyi kanama yok şükür yolk kesesi çok iyi durumda . Bazı kadınlarda olabiliyor böyle dedi doktor. Kesede hicbir sorun yok maşallah turp gibi şekli bile çok iyiymis
maşallah maşallah.
Evetttt aynı sanırım :) benim de bi düşük olmuştu bu ilk olacak inşallahAllah kısmet ederse ilk olucak inşallah , ya senin bizim belirtiler aynı ozaman
Allah allah çok karışık inatçı bir bebişin olacak. Hayatata güçlü duran. Hani hastalandığı zaman bile dimdik duran tiplerden olur herhalde.Ama doktor sağlıksız gebelik değeri bu diyor e sağlıksız mi diyorum öyle de değil diyor . Kist var 5 cm o olayı etkiliyor galina biraz
Allah allah çok karışık inatçı bir bebişin olacak. Hayatata güçlü duran. Hani hastalandığı zaman bile dimdik duran tiplerden olur herhalde.
Bir Gun gece 984 cıktı canım sanmıyorum ama belkı erken döllenme olmuştur dıye dusunuyorum artık Dr gidersem soyleray hadi bakaılım ikiz olma ihtimali var mı? 3 gün kala için bile yüksek değerin. ben 1 gün kala yaptırdım 35 çıkmıştı
İdrarda da da cok erken gorundu 6 Gun kala bellı olan nadir benceay hadi bakaılım ikiz olma ihtimali var mı? 3 gün kala için bile yüksek değerin. ben 1 gün kala yaptırdım 35 çıkmıştı
Ben de senin erzurumlu olduğunu başka bir konu da görünce oldukça sevinmiştim :)buldum bi tane hemsehri
bugun daha sakinim sanki. sabah karbonat tuzla gargara yaptim. iyi geldi biraz. okula geldim zilin calmasini bekliyorum. hava sicak. soguk hava deposu istiyoruz okullarda. zaten ates var hamilelikten dolayi havalarda ısınınca bagirasim geliyo bazen
Progesteron 8 cıktı ama gebelik kesesi büyüklüğü çok iyi kanama yok şükür yolk kesesi çok iyi durumda . Bazı kadınlarda olabiliyor böyle dedi doktor. Kesede hicbir sorun yok maşallah turp gibi şekli bile çok iyiymis
Bir Gun gece 984 cıktı canım sanmıyorum ama belkı erken döllenme olmuştur dıye dusunuyorum artık Dr gidersem soyler
kesinlikle çok nadir bencedeİdrarda da da cok erken gorundu 6 Gun kala bellı olan nadir bence