• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ben gündüz işteyim ağırlık ve uyku basması olmuyor artık. Sadece çok bel ağrım var fıtıktan dolayı dün akşamda az tutuldum banyoda, Gece uykularım hep bölük pörçüktü hala öyle. Henüz hayatımda bişi değişmedi benim. :KK73:
Fıtık varsa normal dogum yapamazsın degıl mi sen ayrıca ne kadar erken ogrenmıs sın masallah kan Degerın kac cıkmıstı canım

Sabah işe geç kalacağım diye o kadar hızlı hareket ettim , o kadar hızlı eğilip kalktım ki saatlerdir karnımın alt kısmında ağrı var Sonrasında çok üzüldüm ama ne yapayım
sıkma canını bişi olmaz. Banada oluyor bazen özellikle gerilirken. karnımın altından bişiler kopuyor gibi.

Sabah işe geç kalacağım diye o kadar hızlı hareket ettim , o kadar hızlı eğilip kalktım ki saatlerdir karnımın alt kısmında ağrı var Sonrasında çok üzüldüm ama ne yapayım
İmkan olsa ayaklarını kaldır yat derdım hamıleyken iyi gelir Öyle durumlarda

Fıtık varsa normal dogum yapamazsın degıl mi sen ayrıca ne kadar erken ogrenmıs sın masallah kan Degerın kac cıkmıstı canım
Zaten ilk çocuk sezeryan bunda da sezeryan olur die düşünüyorum. Normal istemiyorum zaten. Benimki geç döllenme sanırım canım. dr sat tarihini değiştireceğiz dedi. olması gereken adetime 2 gün kala öğrendim. çatlama iğnesinin 12. günü 35 ti değer sonra 115 sonra 210 oldu. bugün adetim tam 1 hafta geçti işte.

Zaten ilk çocuk sezeryan bunda da sezeryan olur die düşünüyorum. Normal istemiyorum zaten. Benimki geç döllenme sanırım canım. dr sat tarihini değiştireceğiz dedi. olması gereken adetime 2 gün kala öğrendim. çatlama iğnesinin 12. günü 35 ti değer sonra 115 sonra 210 oldu. bugün adetim tam 1 hafta geçti işte.
Ay baya karısık ya  olsun da napacn hayırlısı bende 6 Gun kala ogrendım aslında İdrarda her ne kadar sonuc 100 cıkıp Dr yok gibi dese de 4 Gun sonra 984 cıktı ztn insan anlıyor var mi yok mu bu ay emindim mesela olduğundan :anneadayı:

Ultrason da gormedın daha degil mı cok minik cunku

günaydın günaydınn :) adetime 3 gün kaldı acaba test yapsam mı beklesem mi bilemedim.ama sabah işe hazırlanırken bir batma hissi yaşadım ki.hamilelikte ki gibi aynı bebegin baskı yaptığı gibi.herşeyin hayırlısı bu arada deryali08 deryali08 artvinli misin.bende artvinliyim nikin dikkatimi çekti.ayrıca pinar_kerem pinar_kerem hayırlı olsun bebebiğin senin adınada çok sevindim darısı tüm isteyenlereee

günaydın günaydınn :) adetime 3 gün kaldı acaba test yapsam mı beklesem mi bilemedim.ama sabah işe hazırlanırken bir batma hissi yaşadım ki.hamilelikte ki gibi aynı bebegin baskı yaptığı gibi.herşeyin hayırlısı bu arada deryali08 deryali08 artvinli misin.bende artvinliyim nikin dikkatimi çekti.ayrıca pinar_kerem pinar_kerem hayırlı olsun bebebiğin senin adınada çok sevindim darısı tüm isteyenlereee
Cok teşekkür ederim canım darısı basına olsun o halde insallah vardır bence bekle yoksa erken yaptım ondan cikmadi dersin bosa canını sıkma

Progesteron seviyem çok düşük kızlar. Fitilkulanmaya başladım gun de 3 kere

Evet Can'ım artvin liyim

Ay baya karısık ya  olsun da napacn hayırlısı bende 6 Gun kala ogrendım aslında İdrarda her ne kadar sonuc 100 cıkıp Dr yok gibi dese de 4 Gun sonra 984 cıktı ztn insan anlıyor var mi yok mu bu ay emindim mesela olduğundan :anneadayı:

sen daha erken öğrenmişsin bide 6 gün kala değerin 100 olması çok iyi.

Ultrason da gormedın daha degil mı cok minik cunku

yok canım dr gittim ama bakmadı ilaç verdi düşük olmasın die iğne yaptı. 3 haziran da gideceğim.

sen daha erken öğrenmişsin bide 6 gün kala değerin 100 olması çok iyi.

yok canım dr gittim ama bakmadı ilaç verdi düşük olmasın die iğne yaptı. 3 haziran da gideceğim.

günaydın ,
hayrlı olsun.
doktora kaç haftalıkken gittinix.
niye iğne yaptı ki?

günaydın ,
hayrlı olsun.
doktora kaç haftalıkken gittinix.
niye iğne yaptı ki?
adet günümden 1 gün önce bhcg ölçtürdüm. sonra cumartesi günü doktorum çağırdı. Geç döllenme olduğunu söyledi. muhtemelen 3 haftalıkken gittim. Tedavi ile olduğu için doktor garantiye almak için düşük önleyici iğne yaptı. Ne olur ne olmaz iğnesi bu dedi.

Kızlar gunaydin 2 gün once beta hcg baktirdim 62 geldi bugun baltirdim 59 moralim cok bozuldu sizde varmi boyle olan

Kızlar merhaba. bende Allah izin verirse Ocak 2018 annesi olacağım. İstanbul Avcılar Hospital da Nil Hnm'a gidiyorum. Kendisi çok bilinen ve tavsiye edilen bir doktor olmasına rağmen benden herhangi bir idrar testi,kan ölçümleri vs istemedi.kiloma,tansiyonuma vs hiç bakmadı. Gebeliğimin 8. haftası içindeyim, kendisine 3 sefer gittim ama tık yok.
Tecrübesine güveniyorum fakat bunları yapmamış olması normal mi sizce?

oglumda ben oyleydim. serumla ayaktaydim. bunda insallah onlara gerek kalmaz. dun anneme diyorum. anlamiyorum kimden aldiniz bu huyunu diyo.ben gebelikte kusma bulanti nedir bilmezdim diyo. ahhh ahhh dedim.
Aynı benim annem. Valla dün aynı şeyleri söyledi. Erzurumlular hep aynı :)

Back