2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

merhaba ,
Ben Nil hanıma gitmiyorum ama giden arkadaşlarım vardı.
Çok aşırı yoğunluğu varmış. Randevular sarkabiliyormuş bile.
Yoğunluğunun içinde çok ilgilenmiyorsa o kötü.
Eğer gebeliğin kan testi ile de kesinleşti ise Şeker , kan , idrar , rubella gbi testleri senden istemeliydi

Benim doktorum vitamin bile vermedi kendim bildiğim için folidoce içiyorum .benim sadece betamı takip ediyor birde progestana bakıyor.

yarın 7haftalık oluyor bebeğim, kalp atışları duyulurmu sizce

Benim doktorum vitamin bile vermedi kendim bildiğim için folidoce içiyorum .benim sadece betamı takip ediyor birde progestana bakıyor.

gebelikte doktordan brz ilgi beklenıyor.
size klasik uygulamalardan bile bahsetmıyorsa yolun başında doktorunuzu değiştirin bence
çünkü ileriki aylarda daha çok duymak ve bilmek isteyeceksiniz.

Keseyi ve kalp atışlarını gördük. En son geçen hafta Perşembe günü gitmiştim, bir ay sonra gel dedi tekrar. sonra ben sordum Folik asit dışında kullanmam gereken bir hap vitamin vs var mı diye, onun üzerine beş tane test istedi.ama ben sormasam onu da söylemeyecekti yani.
Bekleme konusu zaten başlı başına olay,hiç aldığım saatte gidemedim randevuya. 2-3 saat gecikme mutlaka oluyor.
Çok kararsızım, şimdi ikili test zamanı da geliyor. Tecrübesine güvenip devam mı etsem, yoksa başka doktora mı geçiş yapsam bilemedim

gebelikte doktordan brz ilgi beklenıyor.
size klasik uygulamalardan bile bahsetmıyorsa yolun başında doktorunuzu değiştirin bence
çünkü ileriki aylarda daha çok duymak ve bilmek isteyeceksiniz.
Doğru söylüyorsunuz olmazsa değiştireyim bir ikihafta sonra gebeliğim kesinleşirse çünkü en son dış gebelik olabilur dedi belkide o yüzden tahlil yapmadı

sen daha erken öğrenmişsin bide 6 gün kala değerin 100 olması çok iyi.

yok canım dr gittim ama bakmadı ilaç verdi düşük olmasın die iğne yaptı. 3 haziran da gideceğim.
Yok 100 olan değer 3 Gun kala bende haftaya salı falan gıderım heralde ebe Öyle söyledi pazartesi tekrar test yapacaklar kan tahlili falan salı da sonucu alıp gıt dedi

Günaydın herkese bende öyle sürekli acıkıyorum midem bulanmıyo eğer bişeyler yemezsem midem sinyal veriyo benim valla
Ay seni gördüğüme çok sevindim :) herkesin midesi bulanıyor fenalarda bende bişey yok. ben de bi anormallik mi var diye düşünüyordum yalnız değilmişim:) kaçıncı haftadasın canım

Ay seni gördüğüme çok sevindim :) herkesin midesi bulanıyor fenalarda bende bişey yok. ben de bi anormallik mi var diye düşünüyordum yalnız değilmişim:) kaçıncı haftadasın canım
Ayy valla bende seni gördüğüme çok sevindim. 7+3 bugün benm sadece 3. Hafta midem kötüydü sonrasında hiçbi sıkıntı yaşamadım sadece halsizlil uyku var . Sen kaç haftalıksın canım

Arkadaşlar ben bugün 6+6 yım dun doktorum üç kan testi istedi, sizdende bunları erken istediler mi ?
Toxo igg-igm
Rubella igg-igm
Cmv igg-igm

Ikili uclu dedikleri bunlar mi ?

Bunlar ikili uclu testler degil canim
Bunlar hamileligin basinda yapilmasi gereken rutin testler bende arastirma hastnesine gittigimde yapmisti drum.

Progesteron seviyem çok düşük kızlar. Fitilkulanmaya başladım gun de 3 kere

Degerin kac canim benimkide 14 cikmisti bende o yuzden progestan kullaniyorum drlar bu degere ne kadar normal desede 25 alti dusuk

Kızlar gunaydin 2 gün once beta hcg baktirdim 62 geldi bugun baltirdim 59 moralim cok bozuldu sizde varmi boyle olan

Umutsuzluga dusurmek istemem ama farkli yerde yaptirdiysan bile degerinin yukselmesi gerekiyordu kimyasal olabilir tabi ama bellide olmaz hakkinda hayirlisi.

Ben bugun 8+0 gogus hassasiyetim en aza indi mide bulantim suan yok desem yeridir birden kayboldu korkutuyor beni nedense.

Ayy valla bende seni gördüğüme çok sevindim. 7+3 bugün benm sadece 3. Hafta midem kötüydü sonrasında hiçbi sıkıntı yaşamadım sadece halsizlil uyku var . Sen kaç haftalıksın canım
Ben 6+2 deyim bende de halsizlik uykusuzluk ve açlık var :) kaçıncı çocuğun

3 çocuklu annelerin olması güzel.benim çocuklar ardarda oldu.3. Ye 6 ay sonra demeriz derken hamile oldugumu anladım.biraz zorlanacam ama tatlı bi duygu.

Günaydın nasılsın bugün
bugun daha sakinim sanki. sabah karbonat tuzla gargara yaptim. iyi geldi biraz. okula geldim zilin calmasini bekliyorum. hava sicak. soguk hava deposu istiyoruz okullarda. zaten ates var hamilelikten dolayi havalarda ısınınca bagirasim geliyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…