2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bennn

Ahhh canim.disin ikide minik kus var bende yiyemiyorum.yapamiyorum....yedigimi.cikariyorum cok zor
Senin için daha zor çocuklar için de zor olur ilk çocukta en azından bi kendini düşünüyorsun erkekler bi şekilde başının çaresine bakıyor biran önce bitsin bu bulantılar

İlacı doktor verdi ilaç bebeğe zarar vermez genel olarak sorun olur mu diye tedirgin oldum

Değer düşükse genelde boş gebelik olurmuş ama boş değil yolk var

kiz rizeye gidecegime erzuruma gecerim annemin yanına. erzurum rizeden de beterdir

Burasi daha yagmurlu diye soyledim neyse ki son zamanlarimiz kisa gelicek yazin koca gobus hic cekilmiyor
Kimyasali planli yapmistim eylulde hamis kal mayista dogur kisa dogmasin demistim hep allah kafama gecirdi onu :))) sen mi plan yaparsin al sana plan :)))

Değer düşükse genelde boş gebelik olurmuş ama boş değil yolk var

İns bos degildir canim benim kimyasalda 15 idi bunda 14 cikti cok sukur kalbi atiyor ins seninkide saglicakla buyur kalbi atar.

Kızlar merhaba 1 saat önce tuvalete gittiğimde peçeteye biraz kan geldi inanamadım tekrar sildim kan iyice fazla olunca koşa koşa hastaneye geldim epey ağladım üzüldüm ama doktor ultrasonla baktı keseyi gördü . Zaten iki gün önce de keseyi görmüştük Düşük önleyici için iğne yaptı serum taktı hala hastanede bekliyoruz bir pet koydu kanamayı kontrol edecek ama tuvalete gittiğimde kanama durmuştu

Inşallah bakalım kuzum. Haftaya cuma ölçülecek tekrar

Selam kızlar benimde sat 21 Nisan dün test yaptım beta 1436 çıktı yani adetim 5 gün geçmişti ama doktor keseyi görmedi. Ben 3 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz paniğim, kese tam ne zamanlar görünüyor ?

benim 5.haftam dolunca görmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…