• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
:KK43: yine gozukmedi yine husrannn
Cok caresizim bunlari yasamak bana cok aci veriyor. Inancli biriyim rabbimden baska siginacak kapim yok o herseyin en hayirlisini bilir en dogru zamani o bilir. Isyan yok. Ona siginiyorum.
ya canim doktorunu degistirsene. baska bir dr.ye de görün.

Yiprandim artik daha kisacik ömrümde bukadar uzuntu bukadar talihsizlik yipratti beni. Herdefasinda umut umut umut sonra bir anda hersey bitiyor :(

Göremedim :KK43:
3dıs gebelik hepsi sagda sonunda sag tupumu kaybettim. Bu sefer basladi solda solda bir odak var diyor. Anlamiyorum hep normal gebelik gibi artiyor hersey normal gebelik gibi ama birturlu kese yokkk :KK43:
bak gecen de bir arkadas kurumun dr.sine gorundu. keseyi goremedi degeri de en son olcturdugunde 2500 civariydi cuma verdi kani pazartesi dr.ye gitti kese gorunmedi. sonra dr değiştirdi. kese yi gordu. benden 10 gun ileri de bugun dr.ye gitmis yine kurumunkine kalp atimi yok demis. bazi aletler sıkıntılı oluyo baska doktor dene.

bak gecen de bir arkadas kurumun dr.sine gorundu. keseyi goremedi degeri de en son olcturdugunde 2500 civariydi cuma verdi kani pazartesi dr.ye gitti kese gorunmedi. sonra dr değiştirdi. kese yi gordu. benden 10 gun ileri de bugun dr.ye gitmis yine kurumunkine kalp atimi yok demis. bazi aletler sıkıntılı oluyo baska doktor dene.
Ikitane degistirdim yarin baskasinada giderim ama bmkactane degisirse degissin hep ayni biliyorum artik:(
Ilk defa bir doktor bana rahmimin ters oldugunu soyledi onca doktor gordu onca doktor bakti rahim tersligi nedir normal midir anormalmidir anlamadim

Ikitane degistirdim yarin baskasinada giderim ama bmkactane degisirse degissin hep ayni biliyorum artik:KK43:
Ilk defa bir doktor bana rahmimin ters oldugunu soyledi onca doktor gordu onca doktor bakti rahim tersligi nedir normal midir anormalmidir anlamadim
kesenin olusmasi lazim. tüplerde de gorunmuyorsa vir anormallik var. ayrintiliya gondermediler mi.

Herkese günaydın. Yedinci haftaya girdik mide bulantıları da başladı. Başlamakla kalsaydı keşke. Mide bulantısından ölüyorum. Başımı yerden kaldıramıyorum hatta. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Varsa mide bulantınızı nasıl bastırıyorsunuz? Lütfen yardım :KK43:
limon yiyorum canım, ictigim suya bile sıkıyorum. bir de türk kahvesi kesiyor benim bulantimi. normalden yarim olcek az koyuyorum kahveyi. tüm gün her bulandiginda (tabiki kahve buz gibi oluyor) nir yudum içiyorum. ama şekerli :) ben kahveyi sade sevmiyorum malesef

Kızlar Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.:nazar:ben de bugün Allahın izniyle 5+5 oldum.:anneadayı::KK200:bir kimyasal gebelik geçirdim bundan önce.benim gibi olanlar ilaç kullanıyor mu acaba merak ettim.

Göremedim :KK43:
3dıs gebelik hepsi sagda sonunda sag tupumu kaybettim. Bu sefer basladi solda solda bir odak var diyor. Anlamiyorum hep normal gebelik gibi artiyor hersey normal gebelik gibi ama birturlu kese yokkk :KK43:
Rabbim yardımcın olsun sabır versin. İnşallah bu kez olur inşallah. Yine de stres yapmamaya, üzülmemeye çalış ne olur. Allah şifa versin.

limon yiyorum canım, ictigim suya bile sıkıyorum. bir de türk kahvesi kesiyor benim bulantimi. normalden yarim olcek az koyuyorum kahveyi. tüm gün her bulandiginda (tabiki kahve buz gibi oluyor) nir yudum içiyorum. ama şekerli :) ben kahveyi sade sevmiyorum malesef
Evet bende limon yedim de kesti şükür:)

kesenin olusmasi lazim. tüplerde de gorunmuyorsa vir anormallik var. ayrintiliya gondermediler mi.
Yok göndermediler sol tarafta bir odak oldugunu soyledi ama belli degilmis belki sonradan gelisirmis felan umudum yok ama allah kerim allahtan asla umut kesmem bu sefer olmassa baska sefer ozamanda olmassa tup bebek oda olmassa imtihanim bu benim ve ben bu sinavda kalmicam
Keske cevremdekilerde olmasa

Kızlar Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.:nazar:ben de bugün Allahın izniyle 5+5 oldum.:anneadayı::KK200:bir kimyasal gebelik geçirdim bundan önce.benim gibi olanlar ilaç kullanıyor mu acaba merak ettim.
Canım kese gözüktü mü senin benim değerim en son baktırdıfım da 435 di Perşembe günü suan kaç bilmiyoeım ama bugün de baktı keseyi göremedi belli belirsiz sanki vardığını sedi cuma günü tekrar bakacak

Yok göndermediler sol tarafta bir odak oldugunu soyledi ama belli degilmis belki sonradan gelisirmis felan umudum yok ama allah kerim allahtan asla umut kesmem bu sefer olmassa baska sefer ozamanda olmassa tup bebek oda olmassa imtihanim bu benim ve ben bu sinavda kalmicam
Keske cevremdekilerde olmasa
ay nasil doktor canim ya. ilgilenecek ilgili bir doktor bulsana . brn catladim burada.

Bende bilmiyorum ama doktor kalp atışları var dedi elhamdülillah. O yüzden sevinçliyim. Çarşamba tekrar gideceğim olmadı ayrı doktora da görünürüm:))))
Çok şükür Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back