• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hanımlar merhaba.Bende 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim.Ama henüz doktora gitmedim.Son adet tarihimin başlangıcına göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.Yarın doktora gidicem.Kese ve kalp atışları ne zaman duyuluyor ve görülüyor.Çok heyecanlıyım:) Herkese tebrikler bu arada :)

Ben dayanırsam tutucm canım ztn daha bizden besleniyorlar bebısler biraz sık acıkıyorum o sorun benim ıcın
aslında eskıden annelerımız hep tutarmıs ama ıste sımdıkı sartlarda bılmıyorum nasıl olur bebek suan yenı yerlesıyor ılk uc ay onemlı dıyorlar o yızden korkuyorum bende :(

Hanımlar merhaba.Bende 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim.Ama henüz doktora gitmedim.Son adet tarihimin başlangıcına göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.Yarın doktora gidicem.Kese ve kalp atışları ne zaman duyuluyor ve görülüyor.Çok heyecanlıyım:) Herkese tebrikler bu arada :)
Ben beş haftalık keseyi gördüm, yedi haftalıkta kalp atışlarını duyduk. Hakkınızdan hayırlısı olsun❤

Çok teşekkür ederim♥️ İnşallah yarın bende görürüm :) Biraz kilolu hamile kaldım.İnşallah görülür :) Tekrar teşekkürler

Selam kizlar ben mayis 2017 annesi olacakken 14 haftalik bebegimin kalbi durdu maalesef .simdi bu ay tedaviye basladim umarim 2018 i birlikte karsilariz.
Merhaba bende nisan 2017 annesı olacakken bebegımı 4aylıkken kaybettım . Şimdi 6. Haftayı doldurduk daha kalbını gormedık ama acayıp mide bulantılarım başladı varmı benım gıbı mide bulantısı çeken

Hayırlı olsun , sağlıcakla kucağına almak nasip etsin rabbim inşallah, 14 nisan mı son adet? Benim De 5+3 gözüküyor son adete göre bende yarın kese görmek için gideceğim bakalim

Benim kandaki beta hcg değeri henüz çok düşük 450 civarı.Ultrasonda hiçbirşey görünmezmi acaba :KK43:
Benim doktorum ultrason da gözükmesi için en az 6000 olması lazım dedi o yüzden girmedim bende doktora istersen sende biraz bekle öyle gidersin şimdi erken gidince kese gozukmeyince de insan dış gebelik mı neden gözükmedi vs die evham yapıyor ? Belki seninki geç döllenme olmuştur o yüzden değerin henüz 450 olabilir

Evet benimde son adetim 14 nisan :) yarın bende gideceğim doktora ama değerim çok yüksek değil daha 450 civarı çıktı.Keseleri görürüz inşallah :) Sanada hayırlı olsun canım:)
Benim doktorum ultrason da gözükmesi için en az 6000 olması lazım dedi o yüzden girmedim bende doktora istersen sende biraz bekle öyle gidersin şimdi erken gidince kese gozukmeyince de insan dış gebelik mı neden gözükmedi vs die evham yapıyor ? Belki seninki geç döllenme olmuştur o yüzden değerin henüz 450 olabilir
Doğru söylüyorsun eminim bende göremezsem evham yaparım.Bakalım bir gideyim yine.Doktor kendisi çağırdı çünkü.Vajinal ultrasonla bakıyormuş doktorlar bazen göremediklerinde.Ama çok önermiyorlar o muayneyi.Bir bilgisi olan varmı bu konuda?

Evet miden bulamadığım
Bir dilim limon yiyeceğiz dimi? Bulantı baslayinca mı hemen deneyeyim bende limon da midemi yakıyor reflü mu var nedir
Evet miden bulandığında limon suyu iyi geliyor. Zencefil çayı falan diyorlar Ama ben korkuyorum. Hamilelikte doktorlar bitki çayı önermiyor çünkü

Back