• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba arkadaşlar, 3günlük tatili değerlendirelim dedik ama yine de tek tek okudum mesajları, maşallah sayımız giderek artıyor:anneadayı: yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Umarım mide bulantıları tez zamanda geçer, umarım minikleriniz kalp atışlarını tez zamanda duyururlar size:dua: miniklerinizin cinsiyeti ile ilgili bi tahmininiz var mı? Anneler hisseder derler ama benim pek bi hissiyatım yok açıkcası.

Merhaba arkadaşlar, 3günlük tatili değerlendirelim dedik ama yine de tek tek okudum mesajları, maşallah sayımız giderek artıyor:anneadayı: yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Umarım mide bulantıları tez zamanda geçer, umarım minikleriniz kalp atışlarını tez zamanda duyururlar size:dua: miniklerinizin cinsiyeti ile ilgili bi tahmininiz var mı? Anneler hisseder derler ama benim pek bi hissiyatım yok açıkcası.

Kızımda hamileyim dediğim Anda kızın olcak dedim ama şimdi hiç yok
Hep bir kız kardeşim olsun istemiştim ondan dolayı kızıma kIz kardeş olsun diyorum.
Erkek olursa da değişik olur iyi olur. İkisi de olur

Geçtiğimiz öarşamba

IMG_1407.JPG

Back