Maşallah hadi Hayırlı olsun :)Şükür bugün kalp atışlarını duyduk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah hadi Hayırlı olsun :)Şükür bugün kalp atışlarını duyduk :)
Ben tutmuycamkızlar oruç tutacak mısınız?
Allah razı olsun. Darısı isteyen herkesin başına :)Maşallah hadi Hayırlı olsun :)
Amin amin. Kaç haftalıksınAllah razı olsun. Darısı isteyen herkesin başına :)
bulantilar izin verirse niyetlenecegim canim. cuma kontrolum var dr.ye de danisacagim tabi.kızlar oruç tutacak mısınız?
evet canım kan verıp geldım doktorum aradı 150 cıvarında cıktı beta hcg suan kac bılmıyorum ama kese olusmus durumda ıdı haftaya gıdıp kalp atısnı duymak nasıp olur umarımAramızda Ikı Gun var sen kanda mı ogrendın canım
Yarın İnşallah sen duydunmuSen kese görmeye gittin mi
Geçen gittiğim doktora göre yedi haftalık bugün gittiğime göre de 6+3 anlamadım kiAmin amin. Kaç haftalıksın
Merhaba arkadaşlar, 3günlük tatili değerlendirelim dedik ama yine de tek tek okudum mesajları, maşallah sayımız giderek artıyor yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Umarım mide bulantıları tez zamanda geçer, umarım minikleriniz kalp atışlarını tez zamanda duyururlar size miniklerinizin cinsiyeti ile ilgili bi tahmininiz var mı? Anneler hisseder derler ama benim pek bi hissiyatım yok açıkcası.
Merhaba aynı haftalardayız senin mide bulantın ne zaman başladı acaba . Rabbim sağlkla kucagımıza almayı nasıp etsin
A bu kadar erken duyuluyor mu ki maşallah. Niye haftalar böyle tutarsız kiGeçen gittiğim doktora göre yedi haftalık bugün gittiğime göre de 6+3 anlamadım ki
yine gozukmedi yine husrannn
Bende bilmiyorum ama doktor kalp atışları var dedi elhamdülillah. O yüzden sevinçliyim. Çarşamba tekrar gideceğim olmadı ayrı doktora da görünürüm:))))A bu kadar erken duyuluyor mu ki maşallah. Niye haftalar böyle tutarsız ki
Keseyi mi görmedin ne oldu kiyine gozukmedi yine husrannn
Cok caresizim bunlari yasamak bana cok aci veriyor. Inancli biriyim rabbimden baska siginacak kapim yok o herseyin en hayirlisini bilir en dogru zamani o bilir. Isyan yok. Ona siginiyorum.
bebek varmı kesede secemedım canım ben
GöremedimKeseyi mi görmedin ne oldu ki