- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Amin canım benim hepimizin inşallah ❤❤Çok şükür Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim hepimizin inşallah ❤❤Çok şükür Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim bulantım yok ama ilk hamileliğimde tutmamıştım. Bir arkadaşım tutmuştu bebek problemli doğdu. araştırırken hamilelikte iyi beslenmemiş olabileceğini bile göz önüne almışlardı. o yüzden cesaret edemem.bulantilar izin verirse niyetlenecegim canim. cuma kontrolum var dr.ye de danisacagim tabi.
ilk aylarda bebek bizim yediklerimizle beslenmiyor ki canim. beslense vay geldi benim halime 3 bucuk kilo vermişim. birsey yiyemiyorum.benim bulantım yok ama ilk hamileliğimde tutmamıştım. Bir arkadaşım tutmuştu bebek problemli doğdu. araştırırken hamilelikte iyi beslenmemiş olabileceğini bile göz önüne almışlardı. o yüzden cesaret edemem.
Ben sata gore 5+5 ama ultrasona gore 4+3 ken gordumkızlar kesede kacıncı haftada goruruz ben cok heyecanlıyım :)
ben kese ve icinin dolu oldugunu anlamaya yarayan yolk kesesini 5+3 te gördüm. hayirli olsun canim. hatta kesenin fotsunu da paylasmistim burada :)Hanımlar merhaba.Bende 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim.Ama henüz doktora gitmedim.Son adet tarihimin başlangıcına göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.Yarın doktora gidicem.Kese ve kalp atışları ne zaman duyuluyor ve görülüyor.Çok heyecanlıyım:) Herkese tebrikler bu arada :)
Hayır canım doktora yarın gideceğim.galiba kesenin görünmesi için hcg nin biraz daha artması gerek canım.sabret inşallah görünür :)Canım kese gözüktü mü senin benim değerim en son baktırdıfım da 435 di Perşembe günü suan kaç bilmiyoeım ama bugün de baktı keseyi göremedi belli belirsiz sanki vardığını sedi cuma günü tekrar bakacak
Canım susuz kalmamamız gerekiyor. Susuz kalınca vucut gerekli olan suyu başka bir organdan alırmış. Ayrıca hamilelerin kan şekerleri çok çabuk düşermiş. Bende insülin direnci var zaten hemen elim ayağım titrer.ilk aylarda bebek bizim yediklerimizle beslenmiyor ki canim. beslense vay geldi benim halime 3 bucuk kilo vermişim. birsey yiyemiyorum.
hayırlı olsun canim. kimyasal gebelik 1 kere yasadim ocak ayinda. doktor hicbir sey vermedi ilac falan. tekrar tekrar yssanmadigi surece sorun yokmus. iyi nir dr a gidiyorum. ama düsuk tehlikem var. oyuzden progestan hap aliyorumKızlar Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.ben de bugün Allahın izniyle 5+5 oldum.bir kimyasal gebelik geçirdim bundan önce.benim gibi olanlar ilaç kullanıyor mu acaba merak ettim.
Evet zaten dinimiz de hamilelere tutmama fırsatı veriyor çocuğa eziyet edeceğimize sonra kazasını tutarız riske girmeye gerek yok yazıkbenim bulantım yok ama ilk hamileliğimde tutmamıştım. Bir arkadaşım tutmuştu bebek problemli doğdu. araştırırken hamilelikte iyi beslenmemiş olabileceğini bile göz önüne almışlardı. o yüzden cesaret edemem.
PANİKLER yapmama Gerek yok o zaman beta kaçken gözüküyor keseHayır canım doktora yarın gideceğim.galiba kesenin görünmesi için hcg nin biraz daha artması gerek canım.sabret inşallah görünür :)
canım ilk dis gebeliklerinde tuplere ilac verdiler mi? çunku benim bildigim daha önce dis gebelik yaşayanların tüplerinde tıkanıklik olup olmadigini kontrol etmek amacıyla rahme ilaç veriyorlar. ilaç tüplerden geçıyor veya grçemiyor, ilaci gören bir makinaya sokuyorlar hastayı, temografi gibi. nerede ne kadar tikaniklik varsa saptiyorlar ve ona göre tedavi basliyor. bu süreçte hamile kalmayı yasaklıyor. yapisıklik varsa da ameliyatla düzeltiyorlar. buarada benim doktorum herkesin rahminin farkli olabilecegini hatta rahmi ters olanlarin bile oldugunu söylemisti. fakat rahminin ters olup olmadigini tek bir doktor degil en az 2 doktor dan onaylatmalısın canım. Allah rast getirsin inşallah, güzrl haberlerini bekliyoruz. buarada bu önemli bir konu imkaninda varsa bidigin en iyi doktora git, sürekli doktor degistirirsen doktor hastayi sahiplenmez, doktorlar arasında bu duruma hastanin ortada kalması deniyormuş. yani muayene ediyor ancak takip etmiyor. dualarımòz seninle canımmmyine gozukmedi yine husrannn
Cok caresizim bunlari yasamak bana cok aci veriyor. Inancli biriyim rabbimden baska siginacak kapim yok o herseyin en hayirlisini bilir en dogru zamani o bilir. Isyan yok. Ona siginiyorum.
Bende öyle düşünüyorum. gerçi ilk çocuğun 2 senelik borcu duruyor. hamilelik ve emzirme olarak. İnşallah tutabilirim ilerdeEvet zaten dinimiz de hamilelere tutmama fırsatı veriyor çocuğa eziyet edeceğimize sonra kazasını tutarız riske girmeye gerek yok yazık
Borcu ödüycez boynumuzun borcu o ayrı mesele :) tutarsın canım ama şimdi tutmaya gerek yok benim bi de rahatsızlığımdan dolayı hiç riske atmamam lazım maalesefBende öyle düşünüyorum. gerçi ilk çocuğun 2 senelik borcu duruyor. hamilelik ve emzirme olarak. İnşallah tutabilirim ilerde
Ben öyle bi durum yaşamıştım canım iğne falan vurdular ama nasibimde yokmuş olmadı.... İnşallah sen güzel bir şekilde atlatırsın sana tavsiyem dinlen ve canını sakın sıkmaKızlar bugün hafif lekelenmem oldu sabah doktora gittik kalp atışlarını gördük çok şükür rahimin alt tarafında iki küçük kanama alanın var dedi doktor düşük önşeyici iğne vurdu progestan verdi daha önce böyle bir durum yaşayan var mı doktor endişelenme dedi iğneden sonra geçti leke de ama içimde bir korku var progesteron kullanıp da böyle bir durumu atlatan var mı
Aynen canım içini ferah tut. tam olarak kaçta görünür bilmiyorum ama ben geçen salı gittim 870 di doktor on gün sonra gel bakalım dedi daha görünmez demişti.PANİKLER yapmama Gerek yok o zaman beta kaçken gözüküyor kese