• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hayırlı olsun canim. kimyasal gebelik 1 kere yasadim ocak ayinda. doktor hicbir sey vermedi ilac falan. tekrar tekrar yssanmadigi surece sorun yokmus. iyi nir dr a gidiyorum. ama düsuk tehlikem var. oyuzden progestan hap aliyorum
Hayırlısı ile bu sefer güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah canım. bana da Protestan verdi günde bir kere 100 mg. az gibi geldi bana. senin nasıl. Bi de hcg kaçtı canım senin.

Kızlar bugün hafif lekelenmem oldu sabah doktora gittik kalp atışlarını gördük çok şükür rahimin alt tarafında iki küçük kanama alanın var dedi doktor düşük önşeyici iğne vurdu progestan verdi daha önce böyle bir durum yaşayan var mı doktor endişelenme dedi iğneden sonra geçti leke de ama içimde bir korku var progesteron kullanıp da böyle bir durumu atlatan var mı :KK43:
canım bende düşük tehlikesi yoktu ama tedavi ile oldum die düşük olmasın die dr um o düşük önleyici iğneden yaptı. 5 gün sonra tekrar yaptır dedi. ne olur ne olmaz iğnesi bu dedi.

Kızlar bugün hafif lekelenmem oldu sabah doktora gittik kalp atışlarını gördük çok şükür rahimin alt tarafında iki küçük kanama alanın var dedi doktor düşük önşeyici iğne vurdu progestan verdi daha önce böyle bir durum yaşayan var mı doktor endişelenme dedi iğneden sonra geçti leke de ama içimde bir korku var progesteron kullanıp da böyle bir durumu atlatan var mı :KK43:
canım bende düşük tehlikesi yoktu ama tedavi ile oldum die düşük olmasın die dr um o düşük önleyici iğneden yaptı. 5 gün sonra tekrar yaptır dedi. ne olur ne olmaz iğnesi bu dedi.

Merhaba arkadaşlar, 3günlük tatili değerlendirelim dedik ama yine de tek tek okudum mesajları, maşallah sayımız giderek artıyor:anneadayı: yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Umarım mide bulantıları tez zamanda geçer, umarım minikleriniz kalp atışlarını tez zamanda duyururlar size:dua: miniklerinizin cinsiyeti ile ilgili bi tahmininiz var mı? Anneler hisseder derler ama benim pek bi hissiyatım yok açıkcası.
Erkek hissediyorum canım ben :KK200:

evet canım kan verıp geldım doktorum aradı 150 cıvarında cıktı beta hcg suan kac bılmıyorum ama kese olusmus durumda ıdı haftaya gıdıp kalp atısnı duymak nasıp olur umarım
Hı ben beklicem insallah bıraz daha Dr gitmek ıcın benım persembe 100.8 bugun tekrar kan verdim

Merhaba bende nisan 2017 annesı olacakken bebegımı 4aylıkken kaybettım . Şimdi 6. Haftayı doldurduk daha kalbını gormedık ama acayıp mide bulantılarım başladı varmı benım gıbı mide bulantısı çeken

benim dün ilk kez çok bulantım oldu ama bgn iyiyim çok şükür

İnşAllah hersey yolunda gider canım doktor bana da çok moral verici konuştu bebek canlanmış kanama alanın da çok küçük önlem amaçlı yapıyorum dedi. Ama ben. Biraz endişelendim heralde

Ben öyle bi durum yaşamıştım canım iğne falan vurdular ama nasibimde yokmuş olmadı.... İnşallah sen güzel bir şekilde atlatırsın sana tavsiyem dinlen ve canını sakın sıkma
Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın inşAllah çok muydu iğne kanamanı durdurmadı mı :(

Back