Merhaba arkadaşlar, 3günlük tatili değerlendirelim dedik ama yine de tek tek okudum mesajları, maşallah sayımız giderek artıyor yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Umarım mide bulantıları tez zamanda geçer, umarım minikleriniz kalp atışlarını tez zamanda duyururlar size miniklerinizin cinsiyeti ile ilgili bi tahmininiz var mı? Anneler hisseder derler ama benim pek bi hissiyatım yok açıkcası.
evet canım kan verıp geldım doktorum aradı 150 cıvarında cıktı beta hcg suan kac bılmıyorum ama kese olusmus durumda ıdı haftaya gıdıp kalp atısnı duymak nasıp olur umarım
Merhaba arkadaşlar, 3günlük tatili değerlendirelim dedik ama yine de tek tek okudum mesajları, maşallah sayımız giderek artıyor yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Umarım mide bulantıları tez zamanda geçer, umarım minikleriniz kalp atışlarını tez zamanda duyururlar size miniklerinizin cinsiyeti ile ilgili bi tahmininiz var mı? Anneler hisseder derler ama benim pek bi hissiyatım yok açıkcası.
Kızımda hamileyim dediğim Anda kızın olcak dedim ama şimdi hiç yok
Hep bir kız kardeşim olsun istemiştim ondan dolayı kızıma kIz kardeş olsun diyorum.
Erkek olursa da değişik olur iyi olur. İkisi de olur
yine gozukmedi yine husrannn
Cok caresizim bunlari yasamak bana cok aci veriyor. Inancli biriyim rabbimden baska siginacak kapim yok o herseyin en hayirlisini bilir en dogru zamani o bilir. Isyan yok. Ona siginiyorum.
Bende bilmiyorum ama doktor kalp atışları var dedi elhamdülillah. O yüzden sevinçliyim. Çarşamba tekrar gideceğim olmadı ayrı doktora da görünürüm:))))
yine gozukmedi yine husrannn
Cok caresizim bunlari yasamak bana cok aci veriyor. Inancli biriyim rabbimden baska siginacak kapim yok o herseyin en hayirlisini bilir en dogru zamani o bilir. Isyan yok. Ona siginiyorum.
Göremedim
3dıs gebelik hepsi sagda sonunda sag tupumu kaybettim. Bu sefer basladi solda solda bir odak var diyor. Anlamiyorum hep normal gebelik gibi artiyor hersey normal gebelik gibi ama birturlu kese yokkk