- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
var canım yazdım. mide asidim gece uyandırıyor beni sanki ağzıma gelir gibi oluyorSon adet tarihine göre benimde bugün 5+3 oluyor da o yüzden sordum ben yarın gideceğim bakalım ne olacak, mide bulantısı varmı senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var canım yazdım. mide asidim gece uyandırıyor beni sanki ağzıma gelir gibi oluyorSon adet tarihine göre benimde bugün 5+3 oluyor da o yüzden sordum ben yarın gideceğim bakalım ne olacak, mide bulantısı varmı senin
Ceviz evde var da normalde de ceviz yağlı geliyordu bana şimdi hiç yiyemiyorum normalde yemek gerekiyor biliyorum ama düşüncesi bile kötü yapıyorcanım ben kendime ceviz aldım hem bebeğede yararlıymış. mide bulantısı olduğunda ondan 1 tane atıyorum kesiyor.
hmm anladım canm o zamana şekerli sakız al oda geçiriyor. ilk zaman öyle geçirdim.Ceviz evde var da normalde de ceviz yağlı geliyordu bana şimdi hiç yiyemiyorum normalde yemek gerekiyor biliyorum ama düşüncesi bile kötü yapıyor
Sağol cnm bide onu deneyeyim , senin ilk gebelik mı olacak ? Normal mı tedavi ile mihmm anladım canm o zamana şekerli sakız al oda geçiriyor. ilk zaman öyle geçirdim.
İlk gebeliğim mart ayında kimyasal gebelik geçirdim. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldımSağol cnm bide onu deneyeyim , senin ilk gebelik mı olacak ? Normal mı tedavi ile mi
bende bıberon almıstım :)Bebeğin ilk hediyesi dayısından Eki Görüntüle 1998853
ne dedı doktor canım bende heyecan yaptım yakınız ya senınle :)Benimde bugun 1de ilk randevum saatler gecmek bilmiyor cok heyecanliyim
n canım Nasıl gidiyorHamilelik takvimleri bu konuda çıkmıyor kızlar sebebi ne
bende bıberon almıstım :)
Bende kilo almamam lazım zaten kiloluyum ilk hamileliğimde bu kilodan 10 kg az olmama rağmen dr ilk 5 ay kilo lmayacaksın demişti. sanırım bunda 9 ay alma derBen dana gibi olacağım galiba. 2 haftada 2 kilo aldım . Çocuk daha susam kadar anası son sürat büyüyor ama . Tiroid ilaçları sanirim
sağol canımKızlar ilk başlarda dr kese boyutunu ölçüyor.ve sata göre doğum tarihi tahmininde bulunuyor.ama kalp atışları duyulduktan sonra yaklaşık 7.haftalarda bebeğin boyutu ölçülüyor ve doğum tarihi usg deki bebeğin boyutuna göre söyleniyor.o zaman tahmini doğum tarihi değişebiliyor.o yüzden bebek görülünce tarihler değişebiliyor.
hoşgeldin canım bizim bütün grup yavaş yavaş buraya düşüyor :)Selam kızlar bende geldım son adet 18 nısandı 5 kere idrar testi pozitif kan verdim 3 Gun kala sonuc 100.8 allahım hakkımızda hayırlısını versin Tum olmayanlara nasıp etsin
7ye yeni girdik :)Hayırlı olsun kaç haftalıksiniz?
Bir dilim limon hemen götürüyor gerçekten. Bende de aynı sorun vardı hemde kesti.Ceviz evde var da normalde de ceviz yağlı geliyordu bana şimdi hiç yiyemiyorum normalde yemek gerekiyor biliyorum ama düşüncesi bile kötü yapıyor
Mide bulantısı izin verirse evet.kızlar oruç tutacak mısınız?
:)) benım ılk oldugu ıcın esıme surprız ıcın almıstım ınsallah saglıkla gelsın de neler alırız :)Ben daha kendim almadık hiç bir şey bide evde bir abla olunca önce o kardeşine bir şey almak istiyor.
Bi ara çıkıp dr browns biberon alacağım bende onunl
Evet cok şükür insallah Sag salim kucağımıza alırızhoşgeldin canım bizim bütün grup yavaş yavaş buraya düşüyor :)
Ben dayanırsam tutucm canım ztn daha bizden besleniyorlar bebısler biraz sık acıkıyorum o sorun benim ıcınkızlar oruç tutacak mısınız?