- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
muhtemelen ultrasona göre hesaplanacak canım.Benimde 15 nisan sat ama 9 mayista bir kez birlikte olduk ve test pozitif doktora yarın gidicem benimki nasıl hesaplanacak acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhtemelen ultrasona göre hesaplanacak canım.Benimde 15 nisan sat ama 9 mayista bir kez birlikte olduk ve test pozitif doktora yarın gidicem benimki nasıl hesaplanacak acaba?
hayırlısı ıle hep beraber kucaklarımıza alalım ınsallah yavrularımızı :)Sakarya canim evet yeniyim burda perşembe gunu öğrendim daha ❤
hoşgeldin canımmmm. beraber bekledik beraber doğurucaz inşallah
belim çok ağrıyor. işyerindeyim fıtıktan mı? bebekten mi? anlamadım.
Hayırlı olsun kaç haftalıksiniz?Şükür bugün kalp atışlarını duyduk :)
Ilk defa oldum boyle ne zormus ya allah devamli olanlara yardim etsin agliycam artik uykudan uyanip kasiyom resmen
Bende 1 senedir gidiyor geliyor ama bu ara dahada çoğaldı sanki düz duvara tırmancam yarın dr söylicem be verirse sanada yazardım alırsınIlk defa oldum boyle ne zormus ya allah devamli olanlara yardim etsin agliycam artik uykudan uyanip kasiyom resmen
Sen kese görmeye gittin miBenimde 20 ocakkk
evet canım 18 mayısta gittim vajinal ultrasonla gördük :)Sen kese görmeye gittin mi
Son adet tarihine göre benimde bugün 5+3 oluyor da o yüzden sordum ben yarın gideceğim bakalım ne olacak, mide bulantısı varmı seninevet canım 18 mayısta gittim vajinal ultrasonla gördük :)
canım ben kendime ceviz aldım hem bebeğede yararlıymış. mide bulantısı olduğunda ondan 1 tane atıyorum kesiyor.Bu mide bulantısı ne kötü bişey uyanıyorum hem yanıyor hem bulanıyor yemek yedim biraz geçti gibi oluyor yine bulanıyor napsam bilemedim ekşime falan da başladı bende sürekli yediğim bişey mı dokundu acaba demekden bı hal oldum varmı çaresi