• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
belim çok ağrıyor. işyerindeyim fıtıktan mı? bebekten mi? anlamadım. :işsiz:

Kızlar ilk başlarda dr kese boyutunu ölçüyor.ve sata göre doğum tarihi tahmininde bulunuyor.ama kalp atışları duyulduktan sonra yaklaşık 7.haftalarda bebeğin boyutu ölçülüyor ve doğum tarihi usg deki bebeğin boyutuna göre söyleniyor.o zaman tahmini doğum tarihi değişebiliyor.o yüzden bebek görülünce tarihler değişebiliyor.

Ben dana gibi olacağım galiba. 2 haftada 2 kilo aldım . Çocuk daha susam kadar anası son sürat büyüyor ama . Tiroid ilaçları sanirim

Selam kızlar bende geldım son adet 18 nısandı 5 kere idrar testi pozitif kan verdim 3 Gun kala sonuc 100.8 allahım hakkımızda hayırlısını versin Tum olmayanlara nasıp etsin

Bebeğin ilk hediyesi dayısından
IMG_1293.JPG

kızlar ben 5+3 günlük hamileyim ikiz olma ihtimalide var. arada böyle sanki adet olacam gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor normaldir dimii
bu arada bende 2018 Ocak annesi olacağımm :emir_bebek::110::anne::anneadayı:En Büyük TÜRKİYE

Bu mide bulantısı ne kötü bişey uyanıyorum hem yanıyor hem bulanıyor yemek yedim biraz geçti gibi oluyor yine bulanıyor napsam bilemedim ekşime falan da başladı bende sürekli yediğim bişey mı dokundu acaba demekden bı hal oldum varmı çaresi

Bu mide bulantısı ne kötü bişey uyanıyorum hem yanıyor hem bulanıyor yemek yedim biraz geçti gibi oluyor yine bulanıyor napsam bilemedim ekşime falan da başladı bende sürekli yediğim bişey mı dokundu acaba demekden bı hal oldum varmı çaresi
canım ben kendime ceviz aldım hem bebeğede yararlıymış. mide bulantısı olduğunda ondan 1 tane atıyorum kesiyor.

Back