• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın hamişler
ben bugün kokulara karşı çok hassasım
her yer çok kötü kokuyor sanki:kusmuk::kusmuk:
uykumda geliyor :uykucu::uykucu:
kafamı yastığa temas ettirsem uykuya dalıcam
ama işteyim:KK73:
bugünümüze şükür:KK36::anneadayı::emir_bebek:

kızlar mrb bısey sormak ıstıyorum ben sımdı benım son adet gunum nısan ayının 16 sında bıttı ama bız yumurtlama donemlerınde munasebette bulunduk :)24 nısan gıbı tabı bnun oncesı tarıhdede bırkac kez oldu ama ben sımdı hangı tarıhe gore hesaplamam gerekıyor bana gore bugun tam 4 haftalık ama dıger sıstemlere gore 5. hafta ıcerısındeyım :)

canım benimki de 17 nisan ama geç döllenme oldu sanırım. dr um son adet tarihini değiştireceğiz dedi. Sanırım ultrasona göre tarih verecek bana ona göre takip edeceğiz artık.

Sat a göre 5+4 görünüyor . Bu arada az önce çıktım doktordan 8.6 mm lik tek kese gördük . Annesinin mercimeği minicik bir şey ya . Allah ın nasıl bir mucizesi , bu büyüyüp insan mı olacak diyoruz sürekli eşimle Bin şükür
canım pekı kesenın ıcınde de gordunuz mu hashas tanesı kadar olur dıyorlar ben goremedım de henuz :)

mrb arkadaşlar sat 2 nisan ama o ay tek ilişki oldu o da 16 nisanda...şu an hamileyim 18 mayısta doktora gittim 5+5 günlük çıktı usgde ama 5 haftalık dedi kalp atışlarını bu hafta içinde duyarız dedi ben doktora sat tarihini unuttum dedim bu gün sata göre 7+1 im usg ye göre 6+2yim satı söylememem bi sıkıntı yaratır mı?

Yaaaaa icime kurt dusurmeyin ne olurrrr. Ben daha once 3 disgebelik gecirdim buda dis gebelik diye odum patliyor icim icimi yiyor nasipse ilk evladim rabbim onu bana nasip etisninsallah. Sizlerinkileride sizlere insallah. Keseyi goremedim ama olusacak gibindedi doktor. :KK43:

Asla icine kurt dusurmek istemem bende kimyasaldan sonra yine aynisimi olacak diye cok kuruntu yaptim ins bugun herseyin yolunda oldugunu ogrenirsin ve rahat ederiz.

TurkuazM TurkuazM

Inşallah canım. Kalp atışlarını duydun mu?? Müthiş bir mutluluk değil mi :-)

Evet ben 6. Haftada duydum cok sukur. Benim 2. Cocuk ama hepsi farkli bir heyecan yasatiyor sanki ilk gibi.

Günaydın kızlar aramıza yeni gelenler olmuş hoş geldiniz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :nazar:
Bugün sağ kasığımda ağrı var ya sanki rahim genişliyorda bağırsaklarımi itiyor gibi

canım benimki de 17 nisan ama geç döllenme oldu sanırım. dr um son adet tarihini değiştireceğiz dedi. Sanırım ultrasona göre tarih verecek bana ona göre takip edeceğiz artık.
Benimde 15 nisan sat ama 9 mayista bir kez birlikte olduk ve test pozitif doktora yarın gidicem benimki nasıl hesaplanacak acaba?

Bende aynısını doktora söyledim bugün hesaplamayı son adet tarihine göre mi yapacağız tüp bebekte biraz farklı oluyor dedim . Doktor Da kalp atışından sonra usg ye göre hesaplarız dedi . Yani usg de ne çıktıysa o dedi

Ilk defa oldum boyle ne zormus ya allah devamli olanlara yardim etsin agliycam artik uykudan uyanip kasiyom resmen
Canım bak sana bir şey diyim benim 5 yıllık mantarım var ve inan geçmiyorda o kadar tedavi gördüm ama hepsi geçici rahatlama sağladı ve mantarla yaşamaya alıştım artık
Öncelikle fazla kilon varsa kurtul o daha da azdırıyor mantarı ekmek şekerden ve işlenmiş gıdalardan uzak dur bol bol yoğurt ye sürekli kuru ve temiz tut dr gidersen fitil verecek o da geçici rahatlatır seni sen dikkatli ol inş geçer
Sen şu an hamilesin sanırım karbonatlı veya sirkeli suyla taharet al rahatlatır seni eğer onlar yoksa tuzlu suylada olur zararı yok korkma kaşıntı iç taraftaysa şırıngaya yoğurt çek içine sık o da iyi oluyor inşallah sen atlatırsın ama gebelikte hormonlar değiştiğinden hemen hemen herkeste oluyor canım inş dualaşalım Rabbim hepimize şifa versin

Back