- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aynıymısız :) hangı ıldesın canım ben ankaraSat a gore hesaplaniliyor canim gunlerimiz ayni. 5+1 iz bugun cok şükür
bu arada tabloda yoksun benım gıbı yenısın sanırım :)Sat a gore hesaplaniliyor canim gunlerimiz ayni. 5+1 iz bugun cok şükür
kızlar mrb bısey sormak ıstıyorum ben sımdı benım son adet gunum nısan ayının 16 sında bıttı ama bız yumurtlama donemlerınde munasebette bulunduk :)24 nısan gıbı tabı bnun oncesı tarıhdede bırkac kez oldu ama ben sımdı hangı tarıhe gore hesaplamam gerekıyor bana gore bugun tam 4 haftalık ama dıger sıstemlere gore 5. hafta ıcerısındeyım :)
Sat a göre 5+4 görünüyor . Bu arada az önce çıktım doktordan 8.6 mm lik tek kese gördük . Annesinin mercimeği minicik bir şey ya . Allah ın nasıl bir mucizesi , bu büyüyüp insan mı olacak diyoruz sürekli eşimle Bin şükürMerhaba canim kac haftaliksin
canım pekı kesenın ıcınde de gordunuz mu hashas tanesı kadar olur dıyorlar ben goremedım de henuz :)Sat a göre 5+4 görünüyor . Bu arada az önce çıktım doktordan 8.6 mm lik tek kese gördük . Annesinin mercimeği minicik bir şey ya . Allah ın nasıl bir mucizesi , bu büyüyüp insan mı olacak diyoruz sürekli eşimle Bin şükür
aynen ultrasonda artık net cıkıyor dıyorlar :)canım benimki de 17 nisan ama geç döllenme oldu sanırım. dr um son adet tarihini değiştireceğiz dedi. Sanırım ultrasona göre tarih verecek bana ona göre takip edeceğiz artık.
İçini göremedik Can'ım , 1 hafta sonra kalp atışına çağırdı o zaman hem bebeği görürüz hem de kalp atışını duyarız dedi doktorcanım pekı kesenın ıcınde de gordunuz mu hashas tanesı kadar olur dıyorlar ben goremedım de henuz :)
Yaaaaa icime kurt dusurmeyin ne olurrrr. Ben daha once 3 disgebelik gecirdim buda dis gebelik diye odum patliyor icim icimi yiyor nasipse ilk evladim rabbim onu bana nasip etisninsallah. Sizlerinkileride sizlere insallah. Keseyi goremedim ama olusacak gibindedi doktor.
yer aciyo kendine sıkıştıracak tabi seni.Günaydın kızlar aramıza yeni gelenler olmuş hoş geldiniz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Bugün sağ kasığımda ağrı var ya sanki rahim genişliyorda bağırsaklarımi itiyor gibi
Benimde 15 nisan sat ama 9 mayista bir kez birlikte olduk ve test pozitif doktora yarın gidicem benimki nasıl hesaplanacak acaba?canım benimki de 17 nisan ama geç döllenme oldu sanırım. dr um son adet tarihini değiştireceğiz dedi. Sanırım ultrasona göre tarih verecek bana ona göre takip edeceğiz artık.
Ilk defa oldum boyle ne zormus ya allah devamli olanlara yardim etsin agliycam artik uykudan uyanip kasiyom resmenBende ölüyorum kaşıntıdan bu ne ya dr dicem yarın randavum var dua edin hersey yolunda olsun
evet aynıymısız :) hangı ıldesın canım ben ankara
Canım bak sana bir şey diyim benim 5 yıllık mantarım var ve inan geçmiyorda o kadar tedavi gördüm ama hepsi geçici rahatlama sağladı ve mantarla yaşamaya alıştım artıkIlk defa oldum boyle ne zormus ya allah devamli olanlara yardim etsin agliycam artik uykudan uyanip kasiyom resmen