gecen sali gittim haftayabgel kalp atımını dduyalim dedi. bende carsamba giderim dedim. sonra cuma mi gitsem daha kesin olur diye düşündüm.[/QUOTEduyarsın inşallah canım doktor salı demişse duyulur ki o Zaman gelmeni istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecen sali gittim haftayabgel kalp atımını dduyalim dedi. bende carsamba giderim dedim. sonra cuma mi gitsem daha kesin olur diye düşündüm.[/QUOTEduyarsın inşallah canım doktor salı demişse duyulur ki o Zaman gelmeni istedi
Çözüm değil ama bi nebze dindirebilirsen bile kardırHaftaya ozele gidicem canim insallah duyarim sirkeyle arada bir yikiyorum ama cozum degil iste
14:50de cok korkuyorummmsıkma canını. içini ferah tut. yarin kacta randevun.
Merhaba canim kac haftaliksinSırt ve bel ağrım çok fazla var benimde . Kasık ağrılarım nerdeyse bitti sayılır ama göğsüm tedaviden beri çok şiş ve acıyor . Sütyen takmada Bile zorlanıyorum . Uyku ve yorgunluk ise bitirdi mahvetti beni .24 saat yataktan çıkmasam bana mısın demem . Midem şu an için iyi , bulantı Yok ama midem huzursuz gibi . Sadece fazlaca koku hassasiyetim var. Her şey kokuyor burnuma geçen ekmek yerken içindeki maya kokusu geldi resmen . Yarın kese görmeye gideceğiz bakalım doktor ne diyecek . İnşallah her şey sorunsuz olur , yarın keseyi görürüz . Sonrasında kalp atışı ve sağlıklı bir Doğum nasip olur umarım hepimize
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım beni de ekleyebilir misiniz? Tedavi sonucu hamile kaldım çok şükür. 31 yaşındayım sat 30 mart izmir. Bende mide bulantısı 3-4 gün oldu sonra gecti böyle olması normal mi sizce ? Uyku hali de arada oluyor bazen kafamı kaldıramıyorum
Iyi akşamlar 2014 eylül annesiydim
Ikinci yolda sanırım
Sat 15 nisan ama eşimle tek gece 9 mayis ta birlikte olduk korunmasız olarak idrarda gebelik testi pozitif kanda yaptırmadım daha .hala çok saskinim
Keşke canım geçebilsek ama sağlıklı olsunlarda sıkıntı çekeriz artık ne yapalım biraz önce midem bi garipti ama söylemem ne kadar doğru bilemiyorum dondurma yedim rahatlattı sanki
Aynen öyle ☺Sürpriz Bebek demek ki
Bende ölüyorum kaşıntıdan bu ne ya dr dicem yarın randavum var dua edin hersey yolunda olsunHaftaya ozele gidicem canim insallah duyarim sirkeyle arada bir yikiyorum ama cozum degil iste
mrb bende yenı katılmak ıstıyorum aranıza nasıpse bana gore 4 takvım hesaplarına gore 5 kusur haftalık hamıleyım :) tahmını dogum da ocak sonu subat bası benı de alır mısınız aranıza :)Günaydın kızlar hayırlı sabahlar pcden girdiğimde tabloyu düzenliyorum listeye eklenmek isteyenler özelden msj atarsa gözümden kaçmamış olur
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar pcden girdiğimde tabloyu düzenliyorum listeye eklenmek isteyenler özelden msj atarsa gözümden kaçmamış olur
hoşgeldin canımmmm. beraber bekledik beraber doğurucaz inşallahBende varım kızlar tahmini doğum 21 ocak