• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sırt ve bel ağrım çok fazla var benimde . Kasık ağrılarım nerdeyse bitti sayılır ama göğsüm tedaviden beri çok şiş ve acıyor . Sütyen takmada Bile zorlanıyorum . Uyku ve yorgunluk ise bitirdi mahvetti beni .24 saat yataktan çıkmasam bana mısın demem . Midem şu an için iyi , bulantı Yok ama midem huzursuz gibi . Sadece fazlaca koku hassasiyetim var. Her şey kokuyor burnuma geçen ekmek yerken içindeki maya kokusu geldi resmen . Yarın kese görmeye gideceğiz bakalım doktor ne diyecek . İnşallah her şey sorunsuz olur , yarın keseyi görürüz . Sonrasında kalp atışı ve sağlıklı bir Doğum nasip olur umarım hepimize

Sırt ve bel ağrım çok fazla var benimde . Kasık ağrılarım nerdeyse bitti sayılır ama göğsüm tedaviden beri çok şiş ve acıyor . Sütyen takmada Bile zorlanıyorum . Uyku ve yorgunluk ise bitirdi mahvetti beni .24 saat yataktan çıkmasam bana mısın demem . Midem şu an için iyi , bulantı Yok ama midem huzursuz gibi . Sadece fazlaca koku hassasiyetim var. Her şey kokuyor burnuma geçen ekmek yerken içindeki maya kokusu geldi resmen . Yarın kese görmeye gideceğiz bakalım doktor ne diyecek . İnşallah her şey sorunsuz olur , yarın keseyi görürüz . Sonrasında kalp atışı ve sağlıklı bir Doğum nasip olur umarım hepimize
Merhaba canim kac haftaliksin

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım beni de ekleyebilir misiniz? Tedavi sonucu hamile kaldım çok şükür. 31 yaşındayım sat 30 mart izmir. Bende mide bulantısı 3-4 gün oldu sonra gecti böyle olması normal mi sizce ? Uyku hali de arada oluyor bazen kafamı kaldıramıyorum

Hoşgeldin/
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Her hamilelik bulantılı olacak diye bir şey yok şanslısın güzel geçiyor.

Keşke canım geçebilsek ama sağlıklı olsunlarda sıkıntı çekeriz artık ne yapalım biraz önce midem bi garipti ama söylemem ne kadar doğru bilemiyorum dondurma yedim rahatlattı sanki

Soğuk su içince bana da iyi geliyor.
Dondurma da öyle beni bazen rahatlatıyor bazen de adını dahi duymak istemiyorum

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar pcden girdiğimde tabloyu düzenliyorum listeye eklenmek isteyenler özelden msj atarsa gözümden kaçmamış olur

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar pcden girdiğimde tabloyu düzenliyorum listeye eklenmek isteyenler özelden msj atarsa gözümden kaçmamış olur
mrb bende yenı katılmak ıstıyorum aranıza nasıpse bana gore 4 takvım hesaplarına gore 5 kusur haftalık hamıleyım :) tahmını dogum da ocak sonu subat bası benı de alır mısınız aranıza :)

kızlar mrb bısey sormak ıstıyorum ben sımdı benım son adet gunum nısan ayının 16 sında bıttı ama bız yumurtlama donemlerınde munasebette bulunduk :)24 nısan gıbı tabı bnun oncesı tarıhdede bırkac kez oldu ama ben sımdı hangı tarıhe gore hesaplamam gerekıyor bana gore bugun tam 4 haftalık ama dıger sıstemlere gore 5. hafta ıcerısındeyım :)

kızlar günaydın ,
dün ilk kez çok fazla midem bulandı :hasta:

aslında hiç midem bulanmıyordu , inşallah bir kereliktir.
Allah mide bulantısı olana yardım etsin.

ben dün aç kaldım , daha doğrusu yoldaydık fırsatım olmadı
ondan mı oldu hiç bilmiyorum

Back