• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yaaaaa icime kurt dusurmeyin ne olurrrr. Ben daha once 3 disgebelik gecirdim buda dis gebelik diye odum patliyor icim icimi yiyor nasipse ilk evladim rabbim onu bana nasip etisninsallah. Sizlerinkileride sizlere insallah. Keseyi goremedim ama olusacak gibindedi doktor. :KK43:
canim.dis geelikte agri sanci olmaz mi aşırı derecede benim bildigum. benim.ilk gebelikte dr dis gebelik olsa agridan duramazsin demisti.

Kizlar her gebelik farkli. Hatta ayni kadinin farkli gebelikleri bile benzemeyebiliyor.

Benim ikinci. Ortak noktalari var tabii ki ama genel olarak cok farkli gectigini soyleyebilirim.

Ilk tecrubemden ve etraftan duyduklarimdan sunu soyleyebilirim ki; asiri bulanti ve surekli kusma yasayan bazi istisnalar haric, mide rahatsizliklari da halsizlik de 12 haftanin bitimiyle son buluyor genelde. Ilkinde 4.aya girerken enerji patlamasi yasadigimi hatirliyorum, o derece..

Aynen canim ya ama bi sorunum var 16 gundur mantarim gecmiyo deli gibi kasiniyom af edersin wc ye gitmeye korkuyom cok kotu yara yaptim inan agliycam o derece dr a dedim kalp atisini duymadan bisey yazmayayim dedi
Ayyyy çok zor yaaa doğal bişeyler kullansan zararı olur mu ki sirkeli bezle temizlemen iyi gelir diye biliyorum ama hamileyken ne olur. Kalp atışını ne Zaman duyucan

Ay hayırlısı inşallah. Senle aynı haftadayız Bana 3 hazirana randevu verdi. Çarşamba Erken olur mu ki
gecen sali gittim haftayabgel kalp atımını dduyalim dedi. bende carsamba giderim dedim. sonra cuma mi gitsem daha kesin olur diye düşündüm.

Iyi akşamlar 2014 eylül annesiydim
Ikinci yolda sanırım
Sat 15 nisan ama eşimle tek gece 9 mayis ta birlikte olduk korunmasız olarak idrarda gebelik testi pozitif kanda yaptırmadım daha .hala çok saskinim

Bir an önce 2. Trimester a geçsek.

Ekşi ve tuzlu hamilelikte rahatlatırmış mideyi
Keşke canım geçebilsek ama sağlıklı olsunlarda sıkıntı çekeriz artık ne yapalım biraz önce midem bi garipti ama söylemem ne kadar doğru bilemiyorum dondurma yedim rahatlattı sanki

Ayyyy çok zor yaaa doğal bişeyler kullansan zararı olur mu ki sirkeli bezle temizlemen iyi gelir diye biliyorum ama hamileyken ne olur. Kalp atışını ne Zaman duyucan
Haftaya ozele gidicem canim insallah duyarim sirkeyle arada bir yikiyorum ama cozum degil iste

canim.dis geelikte agri sanci olmaz mi aşırı derecede benim bildigum. benim.ilk gebelikte dr dis gebelik olsa agridan duramazsin demisti.
3kere gecirdim cok hafif kasik agrilarim oldu ama asiri degil son ana gelirse yani 2bucuk aylik felan ozaman allah korusun tup patliyabiliyormus ic kanamadan olume kadar gidebiliyormus ozaman cok sanicliymis apar topar hastanye yetistirilio allah korusun ondan doktor sende risk var hamile kaldigini ogrenir ogrenmez gel gecikme dedi bende ikidebir gidiyorum ama hala gozukmedi :(

3kere gecirdim cok hafif kasik agrilarim oldu ama asiri degil son ana gelirse yani 2bucuk aylik felan ozaman allah korusun tup patliyabiliyormus ic kanamadan olume kadar gidebiliyormus ozaman cok sanicliymis apar topar hastanye yetistirilio allah korusun ondan doktor sende risk var hamile kaldigini ogrenir ogrenmez gel gecikme dedi bende ikidebir gidiyorum ama hala gozukmedi :KK43:
yarın guzel haberlerle gelirsin insallah canim.

Ama seninki karnindan benimki vajinal :KK43:
hic belli olmaz canim. her gebelik vir degil. bizim.aletler iyiydi ama. gorunseydi ustten gorunurdu. mesela oglumda ogrendigim.gun 1354 degerdeydi. keseyi gormede sıkıntı cekmedik. ama dedigim.gibi her gebelik bir degil.

Back