Nerdesinki senCanim alttan bakmiyolar burda mecbur kalmadikca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdesinki senCanim alttan bakmiyolar burda mecbur kalmadikca
Aminn canim ins tek sag salim kucagima alayimda bu acilar gelip geciciSen bayaga bir sey kullaniyorsun allah kolaylik versin bu zorluklardan refaha kavusalim ins.
canim.dis geelikte agri sanci olmaz mi aşırı derecede benim bildigum. benim.ilk gebelikte dr dis gebelik olsa agridan duramazsin demisti.Yaaaaa icime kurt dusurmeyin ne olurrrr. Ben daha once 3 disgebelik gecirdim buda dis gebelik diye odum patliyor icim icimi yiyor nasipse ilk evladim rabbim onu bana nasip etisninsallah. Sizlerinkileride sizlere insallah. Keseyi goremedim ama olusacak gibindedi doktor.
evet canim carsamba istedi ama cuma mi gideyim diyorun kesinnduyarim diye.İnşallah diner canım Allah kolaylık versin. Çarşamba Kalp atışını duymaya mı gidicen :)
Ay hayırlısı inşallah. Senle aynı haftadayız Bana 3 hazirana randevu verdi. Çarşamba Erken olur mu kievet canim carsamba istedi ama cuma mi gideyim diyorun kesinnduyarim diye.
Ayyyy çok zor yaaa doğal bişeyler kullansan zararı olur mu ki sirkeli bezle temizlemen iyi gelir diye biliyorum ama hamileyken ne olur. Kalp atışını ne Zaman duyucanAynen canim ya ama bi sorunum var 16 gundur mantarim gecmiyo deli gibi kasiniyom af edersin wc ye gitmeye korkuyom cok kotu yara yaptim inan agliycam o derece dr a dedim kalp atisini duymadan bisey yazmayayim dedi
gecen sali gittim haftayabgel kalp atımını dduyalim dedi. bende carsamba giderim dedim. sonra cuma mi gitsem daha kesin olur diye düşündüm.Ay hayırlısı inşallah. Senle aynı haftadayız Bana 3 hazirana randevu verdi. Çarşamba Erken olur mu ki
Keşke canım geçebilsek ama sağlıklı olsunlarda sıkıntı çekeriz artık ne yapalım biraz önce midem bi garipti ama söylemem ne kadar doğru bilemiyorum dondurma yedim rahatlattı sankiBir an önce 2. Trimester a geçsek.
Ekşi ve tuzlu hamilelikte rahatlatırmış mideyi
Haftaya ozele gidicem canim insallah duyarim sirkeyle arada bir yikiyorum ama cozum degil isteAyyyy çok zor yaaa doğal bişeyler kullansan zararı olur mu ki sirkeli bezle temizlemen iyi gelir diye biliyorum ama hamileyken ne olur. Kalp atışını ne Zaman duyucan
3kere gecirdim cok hafif kasik agrilarim oldu ama asiri degil son ana gelirse yani 2bucuk aylik felan ozaman allah korusun tup patliyabiliyormus ic kanamadan olume kadar gidebiliyormus ozaman cok sanicliymis apar topar hastanye yetistirilio allah korusun ondan doktor sende risk var hamile kaldigini ogrenir ogrenmez gel gecikme dedi bende ikidebir gidiyorum ama hala gozukmedicanim.dis geelikte agri sanci olmaz mi aşırı derecede benim bildigum. benim.ilk gebelikte dr dis gebelik olsa agridan duramazsin demisti.
yarın guzel haberlerle gelirsin insallah canim.3kere gecirdim cok hafif kasik agrilarim oldu ama asiri degil son ana gelirse yani 2bucuk aylik felan ozaman allah korusun tup patliyabiliyormus ic kanamadan olume kadar gidebiliyormus ozaman cok sanicliymis apar topar hastanye yetistirilio allah korusun ondan doktor sende risk var hamile kaldigini ogrenir ogrenmez gel gecikme dedi bende ikidebir gidiyorum ama hala gozukmedi
Insallah korkudan ölcem artik.. doktorun bana olusacak gibi demesine sevinmelimiyim onu bile bilmiyorumyarın guzel haberlerle gelirsin insallah canim.
Birde bu daha cok saglikli bir gebelige benziyor canim demesi ooof of keskeyarın guzel haberlerle gelirsin insallah canim.
görmüştür canim o kararti falan. benimde ilk kararti dedi. 2000 civariydi. haftaya gel dedi. keseyi daha net gördük.Insallah korkudan ölcem artik.. doktorun bana olusacak gibi demesine sevinmelimiyim onu bile bilmiyorum
Ama seninki karnindan benimki vajinalgörmüştür canim o kararti falan. benimde ilk kararti dedi. 2000 civariydi. haftaya gel dedi. keseyi daha net gördük.
sıkma canını. içini ferah tut. yarin kacta randevun.Birde bu daha cok saglikli bir gebelige benziyor canim demesi ooof of keske
hic belli olmaz canim. her gebelik vir degil. bizim.aletler iyiydi ama. gorunseydi ustten gorunurdu. mesela oglumda ogrendigim.gun 1354 degerdeydi. keseyi gormede sıkıntı cekmedik. ama dedigim.gibi her gebelik bir degil.Ama seninki karnindan benimki vajinal