- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
Canım bende 7+5 oldum bugün. Benim hâlâ devam ediyor haftalardır. Kanamam bile oldu. Ilk günlerde bende de ağrı vardı o şekilde ama geçti şimdi. Protestan kullanıyorum. Allah'a çok şükür o kadar lekeye kana rağmen bebişim bana tutunuyor ve inşallah bırakmicak. Senin durumun daha hafif o yüzden takma kafana. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah.
Aaa bana yakin biri bende 7+4 oldum bugun benimde cok agrim oluyo o yuzden progestan kullaniyorum. İns birakmazlar bizi.
Herkese günaydın. Yedinci haftaya girdik mide bulantıları da başladı. Başlamakla kalsaydı keşke. Mide bulantısından ölüyorum. Başımı yerden kaldıramıyorum hatta. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Varsa mide bulantınızı nasıl bastırıyorsunuz? Lütfen yardım
Bnde 7+4 um 2 haftadan fazladir bulantidan oluyorum hele son zamanlarda felaket derecede bulanti var ilk hamileligimde hic bir sey yoktu bu cektiriyor.
Ya ben ilk düşük yaşadığımda da hiç bulantım olmamıştı. İnternette sağlıklı gebelik değilse mide bulantısı olmaz diye okumuştum beni tedirgin eden bu
Bence oyle dusunme ilk hamileligimde hicbir seyim yoktu cok rahattim. 2. Kimyasal gebelikte 6. Haftada gitti ama cok bulantim olmustu o kisacik zamanda simdi zaten yerlerdeyim bulantidan her hamilelik farkli geciyor kotu seyler dusunme ins iyi olacaktir.