• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynı durumdayız 2. Benim ama kızım böyle deildi sanki gece biri beni dövüyor gündüz kolum kalkmıyor uyuyorum uyuyorum uykum geçmiyor :/

Aynen canım benim ilk öğrendiğimden beri en belirgin şey göğüs büyümesi ve ağrısıydı. Şimdi gün içinde o kadar halsizim ki gün boyu yatsam yine yorgunum.ins bi an önce geçer...

Canım yorgunluk uyku hali mide bulantısı mide yanması kasık ağrısı ilk öğrendiğimden beri yaşıyorum 7 hafta 5 günlük şu an akşamları elimden geldiğince dinleniyorum uyuyorum gündüzleri kendimi çok yormamaya çalışıyorum doktorum çok rahatsız ediyosa bulantılar ilaç yazabilirim dedi istemedim ben ilerleyen zamanlarda dayanamazsam kullanırım

Ben de ilaç hiç istemedim kullanmıyorum. Zaman geçmiyor sanki ya,sürekli hasta gibi..inşallah bir an önce geçer

Benimde 10/6 canım bende kendimi çok yorgun hissediyorum

Bir an önce 2. Trimester a geçsek.

Benim de 9/5 civari ve her ayaga kalktigimda bas donmelerim var. Hala inadina canim eksi elma, limon filan yemek istiyor ama tutuyorum kendimi.

Ben de sanki hamile degilim, hicbir seyim yok diyordum. Midem adet gunleri 2-3 gun hafif rahatsiz olmus, o da gecmisti. Bas donmeleri sadece sabahti. Baska bir seyim yoktu. 6 hafta dolduktan sonra artiyor rahatsizliklar. Ilkinde de oyle olmustu. Ama ilkinde midem daha rahatti. Bunda da cok kotu degilim cok sukur, ama resmen rahatsiz midem, iyi degil :KK43: Ilki hic boyle degildi. Yaslilik tabi, o zaman 30'dum, simdi 35:KK66:)

Tuhaf bir sekilde limon yeyince midemi bastiriyormus gibi geliyor. Ama tansiyonum dusuk, yememem lazim.

Ekşi ve tuzlu hamilelikte rahatlatırmış mideyi

Kilolu olunca sadece karından bakmada görünmeyebilir diyor doktorlar, o da karnımız yağlıysa. Vajinal ultrasondan görülür kilolu olsan da
Allta bakınca direk rahime bakıyor kiloyla ilgisi yok karında yağ fazla olduğu için görünmesi zor
Tamam tesekkurler :D
Bana alttan bakilinca gozukmedide acaba kilomdan dolayimi gozukmedi diye merak ettim ondan sordum keske oyle olsaydi bebisim insallah benimledirrrr yarin insallah gorurum onu bebin en son deger 2388 di ama alttan gozukmedi insallah yarin gozukur

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım beni de ekleyebilir misiniz? Tedavi sonucu hamile kaldım çok şükür. 31 yaşındayım sat 30 mart izmir. Bende mide bulantısı 3-4 gün oldu sonra gecti böyle olması normal mi sizce ? Uyku hali de arada oluyor bazen kafamı kaldıramıyorum

Tamam tesekkurler :KK70:
Bana alttan bakilinca gozukmedide acaba kilomdan dolayimi gozukmedi diye merak ettim ondan sordum keske oyle olsaydi bebisim insallah benimledirrrr yarin insallah gorurum onu bebin en son deger 2388 di ama alttan gozukmedi insallah yarin gozukur

Bu degerde seninki nasil gozukmedi cok merak ettim ins yarin gorursun haberdar et bizi.

Bu degerde seninki nasil gozukmedi cok merak ettim ins yarin gorursun haberdar et bizi.
Yaaaaa icime kurt dusurmeyin ne olurrrr. Ben daha once 3 disgebelik gecirdim buda dis gebelik diye odum patliyor icim icimi yiyor nasipse ilk evladim rabbim onu bana nasip etisninsallah. Sizlerinkileride sizlere insallah. Keseyi goremedim ama olusacak gibindedi doktor. :(

Oh çok şükür bak sonucun çok güzel çıkmış boşuna evham yapıp kendini üzdün
Aynen canim ya ama bi sorunum var 16 gundur mantarim gecmiyo deli gibi kasiniyom af edersin wc ye gitmeye korkuyom cok kotu yara yaptim inan agliycam o derece dr a dedim kalp atisini duymadan bisey yazmayayim dedi

Back