Canım bende 7+5 oldum bugün. Benim hâlâ devam ediyor haftalardır. Kanamam bile oldu. Ilk günlerde bende de ağrı vardı o şekilde ama geçti şimdi. Protestan kullanıyorum. Allah'a çok şükür o kadar lekeye kana rağmen bebişim bana tutunuyor ve inşallah bırakmicak. Senin durumun daha hafif o yüzden takma kafana. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah.
Herkese günaydın. Yedinci haftaya girdik mide bulantıları da başladı. Başlamakla kalsaydı keşke. Mide bulantısından ölüyorum. Başımı yerden kaldıramıyorum hatta. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Varsa mide bulantınızı nasıl bastırıyorsunuz? Lütfen yardım
Ya ben ilk düşük yaşadığımda da hiç bulantım olmamıştı. İnternette sağlıklı gebelik değilse mide bulantısı olmaz diye okumuştum beni tedirgin eden bu
Bende ayni durumdayim sanki hamile degilim:/Selam kızlar, saglikli hamilelikler dilerim.
5. Haftam bitmek üzere ama ufak tefek kasık agrısı disinda bir şeyim yok 7 ve 8. Haftada olan arkadaslar göğüs hassasiyeti ve diger belirtiler ne Zaman basladi
Bu gun acile gittim kasik agrisiyla sonucum 3462.8 cikti sukurCanım sakın ol güzel haberlerin tadını çıkar doktor iyi demiş sen niye içine kurt düşürüp evham yapıyorsun ki haftaya gider keseyi görürsün inşallah boşuna kuruntu yapma
Selam kızlar, saglikli hamilelikler dilerim.
5. Haftam bitmek üzere ama ufak tefek kasık agrısı disinda bir şeyim yok 7 ve 8. Haftada olan arkadaslar göğüs hassasiyeti ve diger belirtiler ne Zaman basladi
Selam kızlar, saglikli hamilelikler dilerim.
Benimde 10/6 canım bende kendimi çok yorgun hissediyorumTansiyonunuz ne durum da 8/4 benim kafam kalkmıyor
Keseyi gordunuzmu canimBu gun acile gittim kasik agrisiyla sonucum 3462.8 cikti sukur
Ben 92 kiloyum canim karnim cok yagli burdaki devletteki makinalar hic iyi degil onun icin goremedik haftaya ozele gidicem ins orada gozukurKeseyi gordunuzmu canim
Bu gun acile gittim kasik agrisiyla sonucum 3462.8 cikti sukur
Ben 92 kiloyum canim karnim cok yagli burdaki devletteki makinalar hic iyi degil onun icin goremedik haftaya ozele gidicem ins orada gozukur
Mide bulantısı halsizlik uyku hali Göğüs âğrısı Bence yat kalk şükret hayatım 5+5 imSelam kızlar, saglikli hamilelikler dilerim.
Aynı durumdayız 2. Benim ama kızım böyle deildi sanki gece biri beni dövüyor gündüz kolum kalkmıyor uyuyorum uyuyorum uykum geçmiyor :/Arkadaşlar ya çok halsizim..ve böyle hasta gibi olmak berbat bişey..midem aşırı bulanmiyordu ama şimdi kokular aşırı rahatsız ediyor ve bulantiyi tetikliyor.hakikaten çok sinir bozucu..günlük yaşam çok etkileniyor.normalde kan değerlerimde bi sorun yok..herşey olması gerektiği gibi.yani halsiz hissetmeme sebep yok...galiba degerler normal olsada hamilelikte bunlar normal..ilk çocuğum..Hamilelikte bu durumu kimler yaşıyor.?yaşamınızı nasıl devam ettiriyorsunuz?
Hadi nasıl başa çıktığınızı yazın..bana destek olun
Canım yorgunluk uyku hali mide bulantısı mide yanması kasık ağrısı ilk öğrendiğimden beri yaşıyorum 7 hafta 5 günlük şu an akşamları elimden geldiğince dinleniyorum uyuyorum gündüzleri kendimi çok yormamaya çalışıyorum doktorum çok rahatsız ediyosa bulantılar ilaç yazabilirim dedi istemedim ben ilerleyen zamanlarda dayanamazsam kullanırımArkadaşlar ya çok halsizim..ve böyle hasta gibi olmak berbat bişey..midem aşırı bulanmiyordu ama şimdi kokular aşırı rahatsız ediyor ve bulantiyi tetikliyor.hakikaten çok sinir bozucu..günlük yaşam çok etkileniyor.normalde kan değerlerimde bi sorun yok..herşey olması gerektiği gibi.yani halsiz hissetmeme sebep yok...galiba degerler normal olsada hamilelikte bunlar normal..ilk çocuğum..Hamilelikte bu durumu kimler yaşıyor.?yaşamınızı nasıl devam ettiriyorsunuz?
Hadi nasıl başa çıktığınızı yazın..bana destek olun
Bende progestan corasprin oksapar igne decavit gyno ferro sanol kullaniyorum canimBende cok kasik agrisi cektim hala daha cekiyorum normal diyorlar hep ama progestan iciyorim her ihtimale karsi.
Bende 93 kiloyum ozelde makineler daha iyi oluyor bende ozelde gormustum. Tahminen 3100 felandi dr bakmamisti bile beta hcgye. Hayirli olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?