2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
C

Bende hiçbir şey yemiyorum. Az önce internette bir yazı okudum. Limon koklamak iyi geliyor diye. Biraz su kaynatıp içine limon sıkıp içtim. Şu an mide bulantım geçti gibi. Bence sende deneyebilirsin.
yemeyi gectim artik canim kokuya gelemiyorum. deterjan kokusunu aliyorum dogru lavaboya. simdi oglum dolma yiyecem dedi. yemis yanima geldi o koku bile yetti bana. nebyani dolma kokusu. oyy sabah carsaflari degistireyim dedim. yumusatici kokusundan kirk kere lavaboya gittim.

On dördüncü aya geçer diyorlar. Ama o kadar tahammül edebilir miyim bilmiyorum. İnşallah dedikleri kadar uzun sürmez.

M
[/QUOTE]

Merhaba beni de eklerseniz sevinirim :) Yaş 24, Sakarya, ilk çocuğum, kalp atışını Cuma günü duyacağım inşallah :)
Hamileliğimi, eşimle 1. evlilik yıldönümümüzde öğrendik. :)

Merhaba beni de eklerseniz sevinirim :) Yaş 24, Sakarya, ilk çocuğum, kalp atışını Cuma günü duyacağım inşallah :)
Hamileliğimi, eşimle 1. evlilik yıldönümümüzde öğrendik. :)[/QUOTE]

Bu arada sat 30 Mart'tı.

Bende 10 gün kala yapmıştım adete hiç bişey çıkmamıştı ama hamileymişim meğer. Gününü beklemeni tavsiye ederim bu doğru sonuç vermez. Bir süre bekledikten sonra da testler de bu şekilde hayali çizgi oluşabiliyor.

Kızlar henüz gebeliklerimiz çok yeni ilk 3 ayda kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor. Açıkçası ben oruç tutmayı düşünmüyorum bu dönemde. Allah hamile kadına farz kılmıyor borcumuz olsun ama bebeklerimiz sağlıklı olsun

Kızlar folik asit kullanan var mı? Hamilelik oncesi kullanıp devam eden veya yeni baslayan?

ben daha başlamadım. dr başla da demedi cumartesi günü gidicem o zaman başla der sanırım

Ben hic kullanmadım hala da kullanmıyorum doktor da vermedi bilemedim acabalar mevcut

Çok geriden geldim ama hanımlar folik asit cok önemli. Hamilelikten 3 ay önce aslında başlanılmasi gerekiyor. Hamilelik sürecinde de kullanılmış devam edilmeli.
Bazı doktorlar çok umarsız. Hani gebeliğin oluruna bakmadiklari için ses etmiyorlar.
Boyle bir durumda siz kendiniz gidip alın.
Günde 1 defa ac yada tok fark etmeksizin kullanın.
Bebeğin gelişimi için çok önemli.
Yalnız bende unutkanlık var.
Çantama koyuyorum. Ve gün içinde işlere daldığım için alımı unutabiliyorum. Dün icmeyi unutmusum :/ sabah aklıma geldi koşup ictim.

Bugün sabahtandir belim çok ağrıyor çok aşırı değil ama özellikle tavuk kokusu fena yaptı migdemi kızlar doktor ne verdi vitamin olarak bana elevit verdi benim biraz b 12 düşüktü birde kanım gebelik için doğru orantılı ayarlanmış dedi bir iç arkadaştan duymuştum çok kilo aldırıyor bu vitamin diye bilemedim

Perşembe kan verdim cumartesi iki katından fazla artmis. Ama doktorum umutlu konuşmadı şimdiye kalp atışını olması gerekiyordu alinmasi gerekli bundan sonra değişimin olacağını sanmam dedi

Kaç haftalık ki?
Canım bazen yanlış hesaplamalar oluyor.
Bence 2. Bir doktora daha görün.
Başka hastanede olabilir.
İnşaallah söyledikleri gibi değildir.
Ve kalp atiminı duyarsınız.
Herşeyin hayirlisi.

Zaten gece de rüyamda adet olduğumu gördüm. Hamile kadınlar için düşük anlamına geliyormuş. Çok korkuyorum. Böyle kendini hirpalayip ağlayıp sonra sorun yaşamayan var midir merak ediyorum.
Oyy , kıyamam size ya.
Bu kadar izin vermeyin duygulariniza.
Minnos lara bak hele gelmeden dünyaya neler yapiolar o minnak minnak halleri ile

Benim ilk zamanlar. Henüz hamileligimi bilmediğim zamanlar... normalde zaten alıngan biriyimdir. Ama bunu fazla abartmam yada gün yüzüne cikarmam. Yani sorun cikarmam.
Ama ilk zamanlar en ufak birşeye alinmalar cevap vermeler aglamalar fln fln..
Şuanda da durum aynı.
Ama haklı olduğum nedenlerden dolayı sinirlerim tavan yapiyor.

Hayırlı olsun. Henüz bakamadım. Üzülmeyin yinede.

Hamileliğimi, eşimle 1. evlilik yıldönümümüzde öğrendik. :)

Hayırlı olsun canım.
Hoş geldin aramiza:)

selam herkese ,
son 3 gündür çok iyiyim şükür! serum iyi geldi.
buralara hiç bakamadım inşallah herkes iyidir.. :)

Kızlar güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum öncelikle :) doktor bana gittiğimde duosvit diye bir vitamin ve önlem olarak Protestan verdi.ikisini de günde bir kere kullanıyorum. folic asit zaten kullanıyordum.ne çok şey kullanıyormuşum :) benim gibi olan var mı.

Aminnn bende 2. Bebek bekleyenlerdenim ..Dualaromızda birbirimizi unutmayalım

oy fenayim kizlar. ilkinde de boyle mi oldum varfi bulantilarim ama siddeti bu kadar yogun muydu.

ne yaptiysam gecmedi. iyice artiyor. carsamba dr kontrolum var. carsambaya kadar nasil dayanacagim bunu düşünüyorum.

2 2306 teşekkür ederim. Bir seferlik oldu artık çok sinirlendim ve bağıra çağıra ağladım. Sonra toparladım kendimi. Bunun üstüne düşük yaşayabileceğim aklıma geldi ki gece de rüyamda düşük yaptığımı gördüm. İnşallah bir seferden hamileliğim olumsuz etkilenmez.

[/QUOTE]

Bu arada beni de bu listeye ekleyebilir misin? Kalp atışını duymama daha var ama hadi hayırlısı...

Sat 5 Nisan 2017
Beklenen D. T: 11 Ocak 2017
İlk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…