• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Perşembe kan verdim cumartesi iki katından fazla artmis. Ama doktorum umutlu konuşmadı şimdiye kalp atışını olması gerekiyordu alinmasi gerekli bundan sonra değişimin olacağını sanmam dedi :KK43:
Canım bence beklemelisin. Başka bir dr a gözük kaç haftalık oldu

Kızlar bugün ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama yakın bir arkadaşımın düğünü vardı . Tam hazırlandık evden çıkacağız durup dururken eşime sardım , ortada bir sebepte yoktu öncesinde bir tartışma da . Bağırdım çağırdım vurdum ağladım filan . Hatta epey abartıp üstümdeki pantolonu yırttım . Hiç böyle agresif ve fevri bir insan değilimdir . Zavallı adam şok oldu , sürekli tamam hayatım , sakin ol hayatım , bak hamilesin yapma aşkım dedi . Ama bu durum bi 5 dakika kadar sürdü . Sonra kendime hem kızdım , hem utandım hem de bebiş için üzüldüm . Ama İnan'ın bi an sanki aklım gitti , o ben değildim Bu kadar ameliyat, tüp bebek tedavi süreci filan sinirlerim harap oldu farkındayım ama böyle bir durum hiç ummazdım . Bebişi de üzdüm boş yere , bu arada biz Pazartesi kese görmeye gideceğiz . Umarım bebişim kızıp beni bırakmamıştır .

Günaydın dün ben de sinirlendim ağladım aynı şekilde ve şu anda çok tedirginim bu durum hamilelik için bir sıkıntı yaratır mı diye. 13 gün sonra kalp atışı için doktora gideceğiz, ya bu yüzden duyamazsam diye içim içimi yiyor.

Zaten gece de rüyamda adet olduğumu gördüm. Hamile kadınlar için düşük anlamına geliyormuş. Çok korkuyorum. Böyle kendini hirpalayip ağlayıp sonra sorun yaşamayan var midir merak ediyorum.

Gunaydin arkadaslar son adet tarihim 25 nisan bat 25-26 mayis ve dun test yaptim 6gun kala cok cok silik bi cizgi cikti sizde gorebiliyo musunuz sevinsem sevinemiyorum uzulsem uzulemiyorum cokta erken karamsarliga dusmek istemiyorum olursa eger ikinci bebegim olucak ilki kadar heyecanliyim

Eklentiler

• Snapseed.jpg
    Snapseed.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar ayin 15 inde ozel hastanede beta hcg 394 cikmisti ayin 20 sinde devlette 1000 cikti acilde baktirdim acildeki dr iyi dedi ama icime bi kurt dustu dış gebelik yada bos gebelik olabilirmiki neden az artiyo

Kizlar ayin 15 inde ozel hastanede beta hcg 394 cikmisti ayin 20 sinde devlette 1000 cikti acilde baktirdim acildeki dr iyi dedi ama icime bi kurt dustu dış gebelik yada bos gebelik olabilirmiki neden az artiyo
Canım sakın ol güzel haberlerin tadını çıkar doktor iyi demiş sen niye içine kurt düşürüp evham yapıyorsun ki haftaya gider keseyi görürsün inşallah boşuna kuruntu yapma

Herkese günaydın. Yedinci haftaya girdik mide bulantıları da başladı. Başlamakla kalsaydı keşke. Mide bulantısından ölüyorum. Başımı yerden kaldıramıyorum hatta. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Varsa mide bulantınızı nasıl bastırıyorsunuz? Lütfen yardım :(

Gunaydin herkese. cok giremez oldum bu aralar. gelen giden cok olmus. hoseglmisler. ben fenayim. midem yerinde durmuyo kayniyor surekli.

Ya aynı haftalardayıx bende niye bişey yok Hiç midem bulanmıyo tedirgin olmalı mıyım bilmiyorum cidden

Hayır bence alakası yok. Belki de sende hamileliğini kolay atlatacak şanslı annelerden birisindir. Her kadının hamileliği farklı oluyormuş hatta bir kadın ikinci üçüncü hamileliklerin de farklı belirtiler bile yasayabiliyormuş. Ayrıca belki sende mide bulantısı geç başlar. Bu yüzden Mide bulantın yoksa tedirgin olmak yerine mutlu olmalısın bence. Emin ol çok kötü bir durum :( ama buna da şükür.

Hayır bence alakası yok. Belki de sende hamileliğini kolay atlatacak şanslı annelerden birisindir. Her kadının hamileliği farklı oluyormuş hatta bir kadın ikinci üçüncü hamileliklerin de farklı belirtiler bile yasayabiliyormuş. Ayrıca belki sende mide bulantısı geç başlar. Bu yüzden Mide bulantın yoksa tedirgin olmak yerine mutlu olmalısın bence. Emin ol çok kötü bir durum :KK43: ama buna da şükür.
Ya ben ilk düşük yaşadığımda da hiç bulantım olmamıştı. İnternette sağlıklı gebelik değilse mide bulantısı olmaz diye okumuştum beni tedirgin eden bu

Ya ben ilk düşük yaşadığımda da hiç bulantım olmamıştı. İnternette sağlıklı gebelik değilse mide bulantısı olmaz diye okumuştum beni tedirgin eden bu
Bende ilk gebeliğim de düşük yaşadım. Mide bulantısı bende de yoktu. Belki daha erkendir. Kaç haftalık ki bebeğin?

Kuzenim sağlıklı bir gebelik geçirdi. Bir hafta önce de bebeğini kucağına aldı. Çok şükür. Onda da hiçbir belirti olmamıştı. Çok rahattı hatta. Kötü düşünmemeye çalış. İçin rahat edecekse hastaneye git. Tekrar bebeğini gör. Bir sorun yoktur inşallah.❤

Ya aynı haftalardayıx bende niye bişey yok Hiç midem bulanmıyo tedirgin olmalı mıyım bilmiyorum cidden
yok canim alakasi. ilk cocukda ben klozet basinda nobet tutarken diger samimi bir arkadasim bulantinin b.sini yasamadi. cocuklarin arasinda 10 gun var. bence keyfini sür

Back