• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu arada biz pazartesi günü kalp atışlarını gördük. Ne zaman dinlicez diye sordum doktor 3 aya kadar dinletmiyoruz son araştırmalara göre verilen ışınlar bebeğin kalbini yoruyormuş dedi bende tabi ısrarcı olmadım. Size de böyle bişey d söyledi mi doktorunuz
Devlet hastanesine mi gittin canim. Ben devlete gidiyorum. Kalp atışlarını için gittiğimde sadece bana değişen rakamlar gösterdi. Bunlar kalp atışı dedi. Ses gelmedi. Cihazdan kaynaklı diye geçirdim içimden. Hiç sormadım da

Aynı şeyi bende düşünüyorum canım ya yaklaşık 5 haftalık gebeyim keseyi de gördük embriyoyu görmedik ama daha çok küçük dedi geçen hafta doktor. Bende hiç mide bulantısı yok. Olmasını istemiyorum tabi ama normal mi değil mi düşünüyorum. Benimde sadece ara ara o da çok az kasık ve bel ağrım oluyor hemen geçiyor.

günaydın ,
mide bulantısı olması gebeliğin net belirtisi değil canım.
benim bugun 6.haftanın ilk günü
doktor , bebek buyuyor mide bulantıların başlayabilir dedi ama başlamayabilirde dedi.
benimde bgune kadar tek belirtim ara ara olan kasık ağrılarım
bende 4+6 hamileyim
bilmiyorum yaa olmasını istemiyorum ama yinede olması gerekli mi diye tedirgin oluyorum
bende de kasık, bel ağrısı var arada olan

bide hanımlar hepimizde çok yeni gebeyiz
Ramazanlıkta yaklaşıyor
Doktorlarınıza bu konuyu danıştınız mı?
oruç tutup tutmama konusunu
benim randevum ramazanın ilk günü o yüzden soramayacağım doktora

oy ben bugun fenayım kizlar. ne ayaga kalkabiliyorum ne yemek yoyebiliyorum. surekli burnumda kokular. herşeyi koklamaya basladim.

oy ben bugun fenayım kizlar. ne ayaga kalkabiliyorum ne yemek yoyebiliyorum. surekli burnumda kokular. herşeyi koklamaya basladim.
Ayyy çok fena ya. Koku mahvediyor insanı. Ben kendi mutfağıma zor giriyorum. Hatta giremiyorum. Türlü türlü koku geliyo. Dışarı çıkmak istemiyorum sürekli bi şeylerden midem bulanıyo

bende 4+6 hamileyim
bilmiyorum yaa olmasını istemiyorum ama yinede olması gerekli mi diye tedirgin oluyorum
bende de kasık, bel ağrısı var arada olan

ben çabuk yoruluyorum ,
ona bağlı da belim ağrıyor :anneadayı:
daha da kimseye soylemıyorum , haliyle eski performans ile koşturunca direk belim :kızgın:

Ayyy çok fena ya. Koku mahvediyor insanı. Ben kendi mutfağıma zor giriyorum. Hatta giremiyorum. Türlü türlü koku geliyo. Dışarı çıkmak istemiyorum sürekli bi şeylerden midem bulanıyo
oyyy anlatamam sirt üstü yattim belki rahatlarim diye. yok etki etmiyo. okul saati yaklastikca karnima agrilar giriyo.

Devlet hastanesine mi gittin canim. Ben devlete gidiyorum. Kalp atışlarını için gittiğimde sadece bana değişen rakamlar gösterdi. Bunlar kalp atışı dedi. Ses gelmedi. Cihazdan kaynaklı diye geçirdim içimden. Hiç sormadım da
Yok özel hastaneye gidiyorum. Kalp atışlarını yanıp söndüğünü gördük.

oyyy anlatamam sirt üstü yattim belki rahatlarim diye. yok etki etmiyo. okul saati yaklastikca karnima agrilar giriyo.
allah yardım esin canım bende şuan işte oyleyim bitki gibi yürüyorum valla midem karışık halsiz bitkinim sürekli uyku istiyorum.Genelde evde otururkende burnuma pis kokular geliyo ortada hiçbişiy yokken

Tesekkur ederim kizlar. Basinizi sisiriyom ama hosuma gidiyor buraya yazmak sayenizde neler ogreniyorum ikidebir soru soruyom su normalmi bu normalmi Cansekerinin dedigi gibi onlar dogana kadar biz 9 doguracaz. Bir sorum daha var :D benim sat 10nisandi yani hesaba gore bebisim 5+3 haftalik hamileyim ama dun degerim 1200 ciktigina gore daha bebisim cok kucuk ondan gozukmedi gec dollenme olmus oluyor degilmi?

Tesekkur ederim kizlar. Basinizi sisiriyom ama hosuma gidiyor buraya yazmak sayenizde neler ogreniyorum ikidebir soru soruyom su normalmi bu normalmi Cansekerinin dedigi gibi onlar dogana kadar biz 9 doguracaz. Bir sorum daha var benim sat 10nisandi yani hesaba gore bebisim 5+3 haftalik hamileyim ama dun degerim 1200 ciktigina gore daha bebisim cok kucuk ondan gozukmedi gec dollenme olmus oluyor degilmi?
İyi ki burası var canim. Yoksa zırt pırt kim içimize su dökecek. Soruna gelecek olursak hamileyim ama hala şu haft-değer olayını anlamış değilim :KK70:

Tesekkur ederim kizlar. Basinizi sisiriyom ama hosuma gidiyor buraya yazmak sayenizde neler ogreniyorum ikidebir soru soruyom su normalmi bu normalmi Cansekerinin dedigi gibi onlar dogana kadar biz 9 doguracaz. Bir sorum daha var :KK70: benim sat 10nisandi yani hesaba gore bebisim 5+3 haftalik hamileyim ama dun degerim 1200 ciktigina gore daha bebisim cok kucuk ondan gozukmedi gec dollenme olmus oluyor degilmi?
Canım değer kişiden kişiye değişiyor heralde keseyi görmeye nezaman çağırdı kesenin boyutuna göre haftanı söylüyor sanırım

Back