- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Benim ilk hamileliğimde 27 çıkmıştı bat ne zamndı?
bat 14 mayıstı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk hamileliğimde 27 çıkmıştı bat ne zamndı?
Geç döllenme olabilir. Çok düşük değil sıkma canını, 2 gün sonra tekrarla bakalım. değerlere bakarsan hiç biri tutumuyor. 3 haftada 700-800 görenler olduğu gibi 5-10 görenlerde var. o yüzden olumsuz düşünme
bat 14 mayıstı cnm
bat benim 10 mayıstı bugün doktora gittim keseyi karından net göremedi. alttan muayenede gördü. bence 4 gün sabredip gidin doktora öncesinde görünmüyor :)
inşallah cnm yarın dokotra gıtcem kan alır heralde :)
lekelenmem var canım o nedenle gıtmek ıstıyorum
5 gece kactı cnmben kan batı 5 geçe verdim şuan 7 geçiyor. yarın yine vericem tahliller için o sırada betaya da bakılmasını istiycem. beta için ayrıca kan vermek istemiyorum sürekli. kan verirken mikrop kapanlar olabiliyormuş çünkü.
Hergün demişti doktorum bana ama misal benimki 2 kat degil de 1.80 kat gibi artış gosterdi. kan almışken progestoronuna da baktir bence, Allah korusun düsük riski var mı yok mu anlarsinız,Cok teşekkür ederim bildiğim kadarı ile hergün değil de 48 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor
ben mutfağa bile giremiyorum: ( eşimin kokusu bile tuhaf geldi. hatta cok sevdigim parfümünü sıkmıs dün eve gelmeden, bu ne bicim koku dedim, sen seviyorsun diye sıktım dedi :) boynunu yüzünü yıkadı gecmedi koku, adama duş aldırdım :) umarim daha da artmaz bu hassasiyet: (Bende ilkinde cok rahattim bunda calismiyorum diye mi ne felaketim hele mide bulantisi felaket hic bir sey yiyemiyorum her seyden tiksindim valla.
çok şükür daha iyiyim ama kötü rüyalar gördüm allah hayra çıkarsın sabahtan beri etkisindeyimBugun nasilsin kusum
maşaallah canımMerhabalar 4+6 kesemizi gördük şükür
5 gece kactı cnm
çok şükür daha iyiyim ama kötü rüyalar gördüm allah hayra çıkarsın sabahtan beri etkisindeyim
kızlar ben gebeliği mi kimseye söylemedim
ablam anlamıştı ona söylemiştim başkada kimseye söylemedim
siz söylediniz mi?
kızlar ben gebeliği mi kimseye söylemedim
ablam anlamıştı ona söylemiştim başkada kimseye söylemedim
siz söylediniz mi?
ben 3 ay söylemeyi düşünmüyorumöğlen 3 te baktırdım 883 tü beta canım
ben gebeliğimden beri hemen her gece görüyorum. hormonlarla alakası varmış sanırım.
ben de söylemedim daha. ben daha kalp atışını duyamadım çünkü. anca bugün keseyi gördüm sadece.
Benim de bir eşim bi de kk biliyo
Merhaba benimde pazar pazartesi çok az kahverengi lekelenme olmuştu pazartesi hamileliğimi öğrendim ve akşam acile gittim doktor progestan verdi sende beklemeden gidebilirsin.lekelenmem var canım o nedenle gıtmek ıstıyorum
Merhaba benimde pazar pazartesi çok az kahverengi lekelenme olmuştu pazartesi hamileliğimi öğrendim ve akşam acile gittim doktor progestan verdi sende beklemeden gidebilirsin.