• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Geç döllenme olabilir. Çok düşük değil sıkma canını, 2 gün sonra tekrarla bakalım. değerlere bakarsan hiç biri tutumuyor. 3 haftada 700-800 görenler olduğu gibi 5-10 görenlerde var. o yüzden olumsuz düşünme

inşallah cnm yarın dokotra gıtcem kan alır heralde :)

inşallah cnm yarın dokotra gıtcem kan alır heralde :)

ben kan batı 5 geçe verdim şuan 7 geçiyor. yarın yine vericem tahliller için o sırada betaya da bakılmasını istiycem. beta için ayrıca kan vermek istemiyorum sürekli. kan verirken mikrop kapanlar olabiliyormuş çünkü.

Cok teşekkür ederim bildiğim kadarı ile hergün değil de 48 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor
Hergün demişti doktorum bana ama misal benimki 2 kat degil de 1.80 kat gibi artış gosterdi. kan almışken progestoronuna da baktir bence, Allah korusun düsük riski var mı yok mu anlarsinız,
Bende ilkinde cok rahattim bunda calismiyorum diye mi ne felaketim hele mide bulantisi felaket hic bir sey yiyemiyorum her seyden tiksindim valla.
ben mutfağa bile giremiyorum: ( eşimin kokusu bile tuhaf geldi. hatta cok sevdigim parfümünü sıkmıs dün eve gelmeden, bu ne bicim koku dedim, sen seviyorsun diye sıktım dedi :) boynunu yüzünü yıkadı gecmedi koku, adama duş aldırdım :) umarim daha da artmaz bu hassasiyet: (

hepinize merhaba, bende 6+3 teyim, doktor rubella ve toksoplazma testleri istedi. Yaptırdınız mı sizde kaç günde çıkar fiyatı nedir biliyor musunuz ?

bir de dün doktorumun söylediğine göre mide bulantısı iğrenme gibi şeyler gebeliğin yolunda gittiğini gösteriyormuş :)

kızlar ben gebeliği mi kimseye söylemedim
ablam anlamıştı ona söylemiştim başkada kimseye söylemedim
siz söylediniz mi?

5 gece kactı cnm

öğlen 3 te baktırdım 883 tü beta canım

çok şükür daha iyiyim ama kötü rüyalar gördüm allah hayra çıkarsın sabahtan beri etkisindeyim

ben gebeliğimden beri hemen her gece görüyorum. hormonlarla alakası varmış sanırım.

kızlar ben gebeliği mi kimseye söylemedim
ablam anlamıştı ona söylemiştim başkada kimseye söylemedim
siz söylediniz mi?

ben de söylemedim daha. ben daha kalp atışını duyamadım çünkü. anca bugün keseyi gördüm sadece.

bende korkunç rüyalar görüyorum :KK17::KK17:
bide akşamları sinir oluyorum herşeye
herhalde yoruluyorum iyice:uykucu:

öğlen 3 te baktırdım 883 tü beta canım

ben gebeliğimden beri hemen her gece görüyorum. hormonlarla alakası varmış sanırım.

ben de söylemedim daha. ben daha kalp atışını duyamadım çünkü. anca bugün keseyi gördüm sadece.
ben 3 ay söylemeyi düşünmüyorum

Back