- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın Allah yardımcınız olsunInşallah canım
Tüp Bebek olduğu için transferin 6.gunu erken gebelik testi ve kanda hemen cikti
Aminn Sağol canimİnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın Allah yardımcınız olsun
İnşallah canım hiç sıkıntı çıkmaz güzel sonuçlar alıp gelirisn bende yarın gidicem yumurtamı çatlatacak bakalım inşallah bende bu ay hamile kalırımTabi riski de var değer düşebilir Allah korusun.yarin yaptırıcaminsallah katlanmistir
Inşallah hep güzel haberlerle gelelim. Hepimiz...dün idrar Testim baya kirmiziydi bugün yaptım yok gibi çok korkuyorumİnşallah canım hiç sıkıntı çıkmaz güzel sonuçlar alıp gelirisn bende yarın gidicem yumurtamı çatlatacak bakalım inşallah bende bu ay hamile kalırım
Aynı testle mi yaptın korkma canım inşallah kötü çıkmaz inşallah hiçbir problem yoktur herşeyin hayırlısı olur inşallahInşallah hep güzel haberlerle gelelim. Hepimiz...dün idrar Testim baya kirmiziydi bugün yaptım yok gibi çok korkuyorum
Evet aynı marka testti az kaldı sabah ola HayrolaAynı testle mi yaptın korkma canım inşallah kötü çıkmaz inşallah hiçbir problem yoktur herşeyin hayırlısı olur inşallah
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallahkızlar bende varım inşallahBir tane evladım daha var.dün idrar ve kan testi yaptırdım pozitif.DR gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
sagolun kızlar amin hepimiz inşHanımlar hamileliğini öğrenen herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah :)
İnşallah canım Allah nasip ederMerhaba kızlar ben de varım birlikte beklicez inşallah bir oglum var 3 yaşında sağlıkla bir de kızım olsun istiyorum bakalım. Hayirlisiyla
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kanda kaç çıktıkızlar bende varım inşallahBir tane evladım daha var.dün idrar ve kan testi yaptırdım pozitif.DR gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Ne yaptın canım gittin mi merak ettimEvet aynı marka testti az kaldı sabah ola Hayrola
benim bildiğim akıntı oluyo hemde çok ama herkesin farklı olabilirHamile olduğunu öğrenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Beklenen adet tarihine yakın kuruluk yaşayan var mı yoksa hamilelik belirtisi olarak illa vajinal akıntıda artış mı olması gerekiyo? Ben kupkuruyum da adet mi olucam acba
Gittim canım cuma günü 24.idiNe yaptın canım gittin mi merak ettim
Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Beklenen adet tarihine yakın kuruluk yaşayan var mı yoksa hamilelik belirtisi olarak illa vajinal akıntıda artış mı olması gerekiyo? Ben kupkuruyum da adet mi olucam acba[/QUOTE