Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar plesenta hala aşağıda. 32.hafta ya kadar çıkabilir dedi endişe etme çıkacak diyor 😂 çıkmazsada sezeryanı konuşuruz dedi. Kan takviyesi alıyorum damardan. sonuçların güzel şeker için de dikkat et vs demedi. Önümüzü görmemiz için 32.haftayı beklıycez dedi. 1500 kılo olmuş minnoş yavrum plesenta dışında herşey yolunda bende. En ufak lekelenmede gel dedi. Bende durumlar böyle ameliyathane tarafında serum veriyorlar benim tansiyon 10 a düştü korkudan 😂

Günaydın kızlar
Bende yine kaşınma başladı dün doktoruma fotoğraf attım bugün acil çağırdı kontrol etti gebelik kolestazından şüphelendi kan verdim bugün ve yarın çıkacak sonuçlar. Doktorum eğer öyle bir durum varsa bebek en fazla 3-4 hafta daha durur sonra alırız dedi🥹🥹🥹 bu durum biraz canımı sıktı. Bebiş 1547 gr olmuş inşallah sağlıkla zamanında kucağıma alabilirim.
İhtimali söylemiş canım bi sonuçların çıksın endişe edip canını sıkma güzel haberler alırsın Allahın izniyle

Bebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınız

Kraft kalitesi güzel gözüküyor ama biraz fazla yer kaplar mı acaba bebek arabasına asmada falan ağır gelebilir .

Ben de şunu favlamıştım alacağım galiba:

MYROKA Gri Bebek Bakım Çantası - Fiyatı, Yorumları

Bir haftadır stresten mıdır, bu gebeliğe bağlı oluşan bı tedirginlik mıdır, ne bileyim gecrekten bi his mıdır anlamadım çantami hazırladım, herşeyi yıkayıp utuledim, dondurucuya hallettim bugün dip.kose eve gireceğim temizlik için bikac gün içinde de halıları vereceğim yikayacagim koltukları yikatacagim böyle bı yetişemiyorum işlere 🤦🏻‍♀️

Ay getirmeseler de olur eşimin ailesinin öyle adetleri yok, oğluma babaannesi bı çorapla bı atlet almışlardır dört senedir, onunda halasi küçük ona alışveriş yaparlarken o almış görünce bırakmamış öyle yani, pek bı beklentim yok anca kendi ailem akrabam.getirir, bende hiç ugrasmadim uğraşmam, millet ne yapsın benim çocuğumun adı olan süsü pusu, bir de artik o kadar çok veriliyor ki ne yapacağız koleksiyon mu, ben geleneklsel de olsa modernde yapmiyorum hicbirsey onunla uğraşacağıma bir yere bagislarim

millet ne yapsın benim çocuğumun adı olan süsü pusu, bir de artik o kadar çok veriliyor ki ne yapacağız koleksiyon mu, ben geleneklsel de olsa modernde yapmiyorum hicbirsey onunla uğraşacağıma bir yere bagislarim

Benim de öyle ya, iki günde yaptığım çeşidin haddi hesabı yok sen düşün yani nasıl cokerttiler beni doğum öncesi 🥲
Valla hem benim ailem hem eşimin ailesi alirlar hep ozenirler. Kızıma da aldılar hep. Ha dediğin gibi almasalar da olur o işin esprisi. Ama ben kimseye bir şey dagitmayacagim. Onunla dediğin gibi sadaka veririm, ne bileyim çocuklarıma bir şeyler alırım. Evimin ihtiyacını alırım. Ki zaten zor alıyorum her şeyi ucu ucuna yetiyor. Allah sağlık versin eşim çocuklarım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Bu arada sen ne güzel buzluk hazırlığı falan yaptın, çantanı falan da hazirlamissin. Daha ben eksiklerimi tamamlayamadim. O his hepimizde var galiba. Erken gelecekmiş gibi hissediyorum ve hiç bir şey yetismeyecekmis gibi hissediyorum. Allah yardımcın olsun. Ama bunaltip durma kendini seni mutlu görmeye esprili görmeye alıştı bu gözler. Canın neye sıkıldıysa Rabbim içini ferahlatsın inşallah..❤️🤲🥰 neler yaptın buzluğa bana da fikir olur belki?
Ne güzel yazmışsın güzel kuzum. İnşallah senin plesenta yukarı çıkmıştır. Ben benimkinin hala çıkabileceğine inanıyorum 😀 (benim umut seviyesi ) normalde benim doktorum hep olumlu konuşur ve hiç panikletmezdi. İlk defa olumsuz bir şeyler duyduk o yüzden sanırım biraz düştük. Kendimi bi toplayıp bi yıkılmış buluyorum nedense. Mesela gece yatmadan çok iyiydim sonra uyudum tuvalete kalktım ve ağrım var. Artık bu ağrı psikolojik mi yoksa gerçekten ağrıyor mu ayırt edemedim. Acaba ben bu bebeği güzel taşıyamıyor muyum diye dertlendim gece gece. Ya erken doğarsa ya ben yanlış bi hareket yaparsam doğuma yol açarsam vs depresyona girdim. Şimdi sabah uyandım ağrı sızı yok depresyonum geçti bebişim de vuruyor karnıma güzel güzel 🥰 acaba hamile depresyonu mu yaşıyorum ki anlamadım. Bugün nefes egzersizlerine başlıyorum kendimi bi toparlamam lazım 🤣
İnsallah çıkmıştır kuzum ama dediğim gibi her şey olabilir her ihtimal olabilir. Kendimi sartlamamaya çalışıyorum son anda da bir şey olabilir belki diye. Allah'tan hayırlısı olsun. Boşuna adın umutvari değil ne güzel umudun hiç bitmiyor, bitmesin de inşallah 🥰 🤲 ❤️ Allah'ın mucizeleri bitmez hiç beklemediğin anda her şey olabilir tabi ki ❤️🤲🥰 olumsuz şeyler hepimizin modunu düşürüyor o kadar haklısın ki. Ama düşmemek lazım bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da hazirligimizi yapıp bekleyeceğiz artık inşallah. Benim de ruh halim dengesiz bir iyiyim bir kötü. Ama şükretmek lazım napalim artık. Bebek her alta vurduğunda korkuyorum bende. Erken gelecekmiş hissi kapladı bu ara beni de iyice. Belki de burada arkadaşlarda da gördükçe öyle hissediyorum. Kesin diyorum temmuzu beklemez Haziran'da gelir diyorum. Bazen de diyorum dikkat edersem bekler belki. Bende saçma sapan duygular içindeyim kısaca. 🤣❤️ Hazırlıklarım tam değil eksiklerim çok ya erken gelirse diyorum amannnn neler neler umutvaricim hepimiz aynı duygulardayiz kısacası ❤️🥰
Günaydın kızlar
Bende yine kaşınma başladı dün doktoruma fotoğraf attım bugün acil çağırdı kontrol etti gebelik kolestazından şüphelendi kan verdim bugün ve yarın çıkacak sonuçlar. Doktorum eğer öyle bir durum varsa bebek en fazla 3-4 hafta daha durur sonra alırız dedi🥹🥹🥹 bu durum biraz canımı sıktı. Bebiş 1547 gr olmuş inşallah sağlıkla zamanında kucağıma alabilirim.
Canım çok geçmiş olsun tam net bir bilgim yok konuyla ilgili. Ama inşallah sonuçların güzel gelir sıkma canını güzel düşünmeye calis. 30. Haftaya girmişsin zaten kuzum 3-4 hafta sonra nerdeyse 35 olur doktorlar nasıl uygun görürse öyle yapmakta fayda var. Sen hazırlığını yap bekle artık. Dün ladynin dediği gibi artık ciddi bir döneme giris yaptık. Her an gelecek gibi beklemeliyiz zaten hepimiz. Sağlıkla gelsin inşallah. Güzel sonuçlar alırsın inşallah yarın da 🤲❤️

Günaydın kızlar

Bu kaşıntı genelde avuç içi ayaklarda oluyormuş sizde de o şekilde mi? Doktorlar her şeyden şüphelenebilir inşallah sonuçlar iyi gelecektir. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Valla hem benim ailem hem eşimin ailesi alirlar hep ozenirler. Kızıma da aldılar hep. Ha dediğin gibi almasalar da olur o işin esprisi. Ama ben kimseye bir şey dagitmayacagim. Onunla dediğin gibi sadaka veririm, ne bileyim çocuklarıma bir şeyler alırım. Evimin ihtiyacını alırım. Ki zaten zor alıyorum her şeyi ucu ucuna yetiyor. Allah sağlık versin eşim çocuklarım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Bu arada sen ne güzel buzluk hazırlığı falan yaptın, çantanı falan da hazirlamissin. Daha ben eksiklerimi tamamlayamadim. O his hepimizde var galiba. Erken gelecekmiş gibi hissediyorum ve hiç bir şey yetismeyecekmis gibi hissediyorum. Allah yardımcın olsun. Ama bunaltip durma kendini seni mutlu görmeye esprili görmeye alıştı bu gözler. Canın neye sıkıldıysa Rabbim içini ferahlatsın inşallah..❤️🤲🥰 neler yaptın buzluğa bana da fikir olur belki?

İnsallah çıkmıştır kuzum ama dediğim gibi her şey olabilir her ihtimal olabilir. Kendimi sartlamamaya çalışıyorum son anda da bir şey olabilir belki diye. Allah'tan hayırlısı olsun. Boşuna adın umutvari değil ne güzel umudun hiç bitmiyor, bitmesin de inşallah 🥰 🤲 ❤️ Allah'ın mucizeleri bitmez hiç beklemediğin anda her şey olabilir tabi ki ❤️🤲🥰 olumsuz şeyler hepimizin modunu düşürüyor o kadar haklısın ki. Ama düşmemek lazım bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da hazirligimizi yapıp bekleyeceğiz artık inşallah. Benim de ruh halim dengesiz bir iyiyim bir kötü. Ama şükretmek lazım napalim artık. Bebek her alta vurduğunda korkuyorum bende. Erken gelecekmiş hissi kapladı bu ara beni de iyice. Belki de burada arkadaşlarda da gördükçe öyle hissediyorum. Kesin diyorum temmuzu beklemez Haziran'da gelir diyorum. Bazen de diyorum dikkat edersem bekler belki. Bende saçma sapan duygular içindeyim kısaca. 🤣❤️ Hazırlıklarım tam değil eksiklerim çok ya erken gelirse diyorum amannnn neler neler umutvaricim hepimiz aynı duygulardayiz kısacası ❤️🥰

Canım çok geçmiş olsun tam net bir bilgim yok konuyla ilgili. Ama inşallah sonuçların güzel gelir sıkma canını güzel düşünmeye calis. 30. Haftaya girmişsin zaten kuzum 3-4 hafta sonra nerdeyse 35 olur doktorlar nasıl uygun görürse öyle yapmakta fayda var. Sen hazırlığını yap bekle artık. Dün ladynin dediği gibi artık ciddi bir döneme giris yaptık. Her an gelecek gibi beklemeliyiz zaten hepimiz. Sağlıkla gelsin inşallah. Güzel sonuçlar alırsın inşallah yarın da 🤲❤️
Ayy evet şu an farkettim ki gruptaki çoğu kişide erken gelecek korkusu oluşmuş 🥹 kimimizde plesenta aşağıda kimimizde gebelik şekeri, protein kaçağı, gebelik kolestazı , kiminde rahim ağzı kısalığı. Bu aralar biraz sorunlar baş göstermiş olanilir çoğumuzda ama adımın da dediği gibi umutvari olacağız. Hep beraber birbirimize destek olup sağlıklı hayırlı zamanda yavrularımızı kucağımıza alacağız dimi güzel annelerim 😍

Günaydın kızlar
Kuzum avuç içlerinde kaşıntı, vücudunda sarılık gibi belirtiler var mı . Hiç korkma rabbimin izniyle güzel gelecek sonuçların. Sonuçların çıktıkça bize de at olur mu dualarım seninle

Kızlar plesenta hala aşağıda. 32.hafta ya kadar çıkabilir dedi endişe etme çıkacak diyor 😂 çıkmazsada sezeryanı konuşuruz dedi. Kan takviyesi alıyorum damardan. sonuçların güzel şeker için de dikkat et vs demedi. Önümüzü görmemiz için 32.haftayı beklıycez dedi. 1500 kılo olmuş minnoş yavrum plesenta dışında herşey yolunda bende. En ufak lekelenmede gel dedi. Bende durumlar böyle ameliyathane tarafında serum veriyorlar benim tansiyon 10 a düştü korkudan 😂
Oy kuzucum sen yazdın mı diye bakmaya girmiştim bende. Ay valla benimkine de plesenta previa marginalis dedi. Yani tam kapatmıyor ama bi ucu rahim ağzındaymış sanırım. Ben dün 25+6ydım baktığında çıkma ihtimali artık yok dedi. Ama sen şimdi böyle yazınca bana da bi umut doğdu. Bana da hemoglobin düzeyime göre damardan kan takviyesi verecek. Kan ilaçları çok kabız yaptığı için çok ıkınma olmasın istiyorum dedi. Bu arada dün tansiyonum da 8-4 çıkmıştı gayet iyi dedi 🤣🤣 doktorum panik mi değil mi anlamadım 🤣🤣 neyse den benim umutlarımı yeşerttin kaderdaşım. Hadi çıkartalım şu plesentaları yukarı 🤣🤣

Çok sagolasin, teşekkürler 😊 Benim bebiş hazırlığımin hemen olmasının sebebi oğlumdan da kalan malzemem çoktu, sade düz kıyafetler zibinlar almıştım, kullanilmayanlari paketletip koymuştum, çok birşey almama gerek kalmadı

Dondurucuya tarçınlı kurabiye attım pişirmeden rulo yaptım kesip pisireceğim sonra, biraz kuru üzümün vardi onuda kurabiye yaptım sardım attim, vişne soslu minik kurabiyeler yaptım, dereotlu poğaça yaptim, yaprağım vardı hepsini sardım, biberlerim vardı dondurucuda onları doldurdum üç kilo kadar, ıspanaklı ve peynirli börekler yaptım, mozaik pasta yaptım minik kalıplarım vardı onlarda dondurdum çıkardım tek porsiyonluk onları da attım sıkıntıdan yaptım da yaptım, evdeki malzemelerin kökünü kurutana kadar yaptım 🤦🏻‍♀️😊

İhtimali söylemiş canım bi sonuçların çıksın endişe edip canını sıkma güzel haberler alırsın Allahın izniyle
Ay valla ilk söylediğinde aşırı aşırı stres oldum ama şimdi rahatladım ya birazda olsa annem kardeşimde yanımda onlarda aynı şeyi dedi çok sağol canım Allah razı olsun❤️

Çok sağol canım çok teşekkür ederim 🤍 çok şükür evet doğru aslında ama bi anda duyunca heralde insan panik oluyor bende hazırlıkları hızlandırmaya başlayayım en güzeli kıyafetler vs yıkanmaya başlasın her an gelecek kafası bende de bugün tam anlamıyla oldu😅 amin amin inşallah güzel duaların için teşekkür ederim 🤲🏻❤️

Bu kaşıntı genelde avuç içi ayaklarda oluyormuş sizde de o şekilde mi? Doktorlar her şeyden şüphelenebilir inşallah sonuçlar iyi gelecektir. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Karın bölgemde ve bacaklarımda var avuç içimde olmadı doktor alerji de olabilir ama o en basiti önce bu kötü ihtimali eleyelim dedi bakalım inşallah sonuçlar da güzel gelir alerjik bir şeydir.

Kuzum avuç içlerinde kaşıntı, vücudunda sarılık gibi belirtiler var mı . Hiç korkma rabbimin izniyle güzel gelecek sonuçların. Sonuçların çıktıkça bize de at olur mu dualarım seninle
Kuzum çok çok sağol Allah razı olsun dualarında yer verdiğin için 🤍🤍 atarım tabi inşallah gelsinde hayırlısı ile bakalım. Avuç içinde yok göbek bölgemde de ve bacaklarımda var sarılık fark etmedim. İnşallah alerjik bir durumdur doktorda önce kötüsünü eleyelim dedi alerjikse çözülür zaten birde vitamini kes dedi ennamom kullanıyrodum bıraktırdı

Çok sagolasin, teşekkürler 😊 Benim bebiş hazırlığımin hemen olmasının sebebi oğlumdan da kalan malzemem çoktu, sade düz kıyafetler zibinlar almıştım, kullanilmayanlari paketletip koymuştum, çok birşey almama gerek kalmadı

Dondurucuya tarçınlı kurabiye attım pişirmeden rulo yaptım kesip pisireceğim sonra, biraz kuru üzümün vardi onuda kurabiye yaptım sardım attim, vişne soslu minik kurabiyeler yaptım, dereotlu poğaça yaptim, yaprağım vardı hepsini sardım, biberlerim vardı dondurucuda onları doldurdum üç kilo kadar, ıspanaklı ve peynirli börekler yaptım, mozaik pasta yaptım minik kalıplarım vardı onlarda dondurdum çıkardım tek porsiyonluk onları da attım sıkıntıdan yaptım da yaptım, evdeki malzemelerin kökünü kurutana kadar yaptım 🤦🏻‍♀️😊
Off ellerine sağlık bu ne hamaratlık :nazar:Kurabiye, mozaik pasta...Ben bunları yapıp dondurucuya atsam oturur ertesi gün yerimki :kk77:

Tedbiren biraz fazla yapıp evdekileri susturdum.oglumla eşim gece kalkar gene yerlerdi yoksa 😊 hadi ben tutuyorum şu ara da onlar dinlemezdi 😂

Sana helal olsun :D Benim canım eşim de ben kendimi tutamam yerim diye tüm şekerli gıdaları önden tüketiyor fedakar kocam 😂

Ayy evet şu an farkettim ki gruptaki çoğu kişide erken gelecek korkusu oluşmuş 🥹 kimimizde plesenta aşağıda kimimizde gebelik şekeri, protein kaçağı, gebelik kolestazı , kiminde rahim ağzı kısalığı. Bu aralar biraz sorunlar baş göstermiş olanilir çoğumuzda ama adımın da dediği gibi umutvari olacağız. Hep beraber birbirimize destek olup sağlıklı hayırlı zamanda yavrularımızı kucağımıza alacağız dimi güzel annelerim 😍
Aaa lütfen binde bir görülen toksoplazmamı unutma :kızgın:
Şaka bir yana ben inanıyorum hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza <3

Belim bir acıyor kızlar, ağrı değil de kramp gibi o arada birşey var sanki kemiklerden biri eğilip bukulmeyi unutuyor gibi sağ tarafima doğru, öyle olduğu zaman adımımı çekemiyorum, bı tuhaf, doğumdan sonra bı süre bel ağrısı geçmemişti zaten bu sefer öncesinden geldi 🤦🏻‍♀️

Back
X