Bir haftadır stresten mıdır, bu gebeliğe bağlı oluşan bı tedirginlik mıdır, ne bileyim gecrekten bi his mıdır anlamadım çantami hazırladım, herşeyi yıkayıp utuledim, dondurucuya hallettim bugün dip.kose eve gireceğim temizlik için bikac gün içinde de halıları vereceğim yikayacagim koltukları yikatacagim böyle bı yetişemiyorum işlere
Ay getirmeseler de olur eşimin ailesinin öyle adetleri yok, oğluma babaannesi bı çorapla bı atlet almışlardır dört senedir, onunda halasi küçük ona alışveriş yaparlarken o almış görünce bırakmamış öyle yani, pek bı beklentim yok anca kendi ailem akrabam.getirir, bende hiç ugrasmadim uğraşmam, millet ne yapsın benim çocuğumun adı olan süsü pusu, bir de artik o kadar çok veriliyor ki ne yapacağız koleksiyon mu, ben geleneklsel de olsa modernde yapmiyorum hicbirsey onunla uğraşacağıma bir yere bagislarim
millet ne yapsın benim çocuğumun adı olan süsü pusu, bir de artik o kadar çok veriliyor ki ne yapacağız koleksiyon mu, ben geleneklsel de olsa modernde yapmiyorum hicbirsey onunla uğraşacağıma bir yere bagislarim
Benim de öyle ya, iki günde yaptığım çeşidin haddi hesabı yok sen düşün yani nasıl cokerttiler beni doğum öncesi