2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Yaa bugün bunu soracaktım sizlere çok iyi oldu. Evde hiç birşey yapamıyorum çünkü sling beni kurtarabilir ama onu kullanmak için 1 aylık falan olması gerekiyor mu hemen kullanabiliyor muyuz?

Bende senin gibi giydiriyordum canım geçen gün hemşire alttaki pijamayı çıkardı. Sadece kısa kollu zıbın üzerine alt üst takım giydir dedi. Ama ben ayaklı altın içine birde çorap giydiriyorum içim rahat etmiyor 😄
Ben içine çorap, üsttekinin üstüne patik giydiriyorum 😂😂😂 ama ayaklar önemli bence 😂😂😂

Kızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz yaa, ben çok mu giydiriyorum acaba. Atlet zıbın, incecik bir alt, onun üstüne de alt üst takım giydiriyorum. Üstünde bir tane battaniye sarılı olur hep, bir de antreden falan geçerken rüzgar almasın diye küçük bir peluş battaniye atıyorum bizim antrede petek yok.. bir de her oda bana aynı ısıda gibi gelmiyor. Şimdi hem minik minik öksürüyor hem hapşırıyor 🥹🥹 ben mi yaptım diyorum vicdan azabı çekiyorum
Canım ben tek kat giydiriyorum .Sadece şubatın başında erken doğduğu için o aralar iki kat giydirdim .Uyurken de tek kat giydiriyorum.

Bu arada bugün bir şey öğrendim, bu atak haftaları bebişin doğması gereken haftalara göre hesaplanıyormuş, doğduğu haftaya göre değilmiş. Bizim 8-9. atağa daha bir hafta varmış yani.. e o zaman biz dün yaşadık anlamadım ben 🥹🥹🥹
Ya öyle de diyorlar ama genelde doğduğu günle tutuyor bütün belirtiler .Bana diğeri doğru gelmiyor ,forumda okuyorum herkesin bebişi doğduğu güne uygun olmuş genelde .

Kızım erken doğdu ama atak haftalarına uygun kazandı hep becerilerini 🙏🏻bilemiyorum

Kizlar sizin bebelerde ellerini emiyormu
Hemde ne emme heryer salyası😂😂
Kızlar gazdan aşırı ağlıyor benimki ikiniyor zorlanıyor karnı taş gibi oluyor rengi dönene kadar ağliyor nerdeyse gaz damlası kullanip fayda gören var mı alayım önerilerinizi beklerim
Metsil verdi bizede doktor onu kullandım baya rahatlattı . Birde sıcak havlu koy karınına dairesel masaj yap oda çok rahatlatıyor
Günaydın kızlaaarr.. kızımda iki üç gündür kuru öksürük vardı, dün akşam hırıltılı öksürmeye başladı çok moralim bozuk 🥹🥹 tecrübeli anneler bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım ben.. dün zaten 8. Hafta atakları başladı, gece de öyle mızırdandı, şimdi bu saat oldu yine kucağımda 🥹🥹 dün de kucaktan 1 dk olsun inmedi, hastalığın huzursuzluğu mu yoksa atak mı anlamadım ben
Bizde de durum aynı asla inmiyor kucaktan. Ama bu 8.hafta atağında temas rahatlatıyormuş onları birde sakin sakin konuşmak . Bakalım insallah en az hasarla atlatırız 😭😭😭😭

Kizlar bebisleriniz ne kadar kaka yapiyor gunde. Fazla yapmasi bi sorun mu acaba bizim her bez kakali bir de ishal gibi yapiyor normal mi ya. Evde tartiyla tarttigimda dogum kilosunun ustune 500 gr almis gibi gorunuyor suan 17 gunluguz

Kizlar bebisleriniz ne kadar kaka yapiyor gunde. Fazla yapmasi bi sorun mu acaba bizim her bez kakali bir de ishal gibi yapiyor normal mi ya. Evde tartiyla tarttigimda dogum kilosunun ustune 500 gr almis gibi gorunuyor suan 17 gunluguz

Tasuuuum canım benımm kılo gıder onemlı olan mınıtolarımız🥰bende doguma 85 le girdim sımdı 75 kıloyum.boy 1.70.maşallah sana çok guzel kilo vermıssın azmin zaferi🥰💕bende bi 10 kılo vermek ıstıyorum ama bebem 3 aylık olduktan sonra.sımdı ana kuzusu kıyamam ben onaa tasuu teyzoşuu🥰biraz kolik bebe çıktı benım hedıye paketınden şuandan çok hareketlı bir hayatım var gecem gunduzume karıstı😄😄
Ay ayniiii, 170 e 74 kilo kaldim, ve ben de -10 olsun istiyorum. O zaman ucuncu aydan sonra bi de diyet- spor grubu gelir mi dersiniz 😂

Bizimki gunde 3 yada 4 kez yapio en bastan beri boyleydi

Ay ayniiii, 170 e 74 kilo kaldim, ve ben de -10 olsun istiyorum. O zaman ucuncu aydan sonra bi de diyet- spor grubu gelir mi dersiniz 😂
Sana bısey dıyımmı bu tempoyla gidersek zaten 70 e düşeriz canım😀5 kıloyuda havada karada verırız bence😄yaparız tabıkıı

Kızlar bebişlere kıyafet nereden alıyorsunuz? Kıyafet almam lazım ama beğenemiyorum ya
Cartersın urunlerını cok begenıyorum ben canım .ama mutlaka buyuk al kalıpları cok kucuk.mesela sımdı 2 aylık ama 3 aylıgın kıyafetlerı anca ucundan oluyor belı sıkıyor hatta.

Canım ben tek kat giydiriyorum .Sadece şubatın başında erken doğduğu için o aralar iki kat giydirdim .Uyurken de tek kat giydiriyorum.
Quinnn Quinnn ayy kızlar bende tek kat gıyındıyorum hemde pijama,ince yani,yanlısmı yapıyorum sımdı bende işkillendim🫣😊annem kat kat sarıyor bazen kızıyorum hatta,ama evde bız kısa kolluyla gezıyoruz ıcerıyo 25 dereceye sabıtledım.ona gore degerlendırın😄

Back
X