Ben yaptım ama hiç bakmadım canım, bi kontrol edeyim yazarım ben de

bu arada bana emzirme parası da yatmış kızlar.. e devlet mail kutusundan takip edin mutlaka
Ben artık dünden beri azalttım biraz, aslında çok giydirmiyorum tek kat ama battaniye işi girince işte işin seyri değişiyor.. aslında kesin üşümüyordur ama işte bana üşür gibi geldiği için sıkıntı..

Bir zaman sonra yorgunluk ve uykusuzluk alışkanlık yapıyor, bebek uyanmasa da onun uyandığı saatte uyanıyorsun, uykun var deli gibi ama uyumak istemiyorsun

Emzirmek ve sağmak en büyük çözüm
Canım memenin ucunda varsa tam boşaltamadığı için süt birikiyor, mutlaka memeyi boşaltman lazım.. sağman lazım ama sağmadan önce 2-3 dk elinle memeyi sık, canın acıyacaktır biraz ama süt kanallarını açacak bir şey bu.. arkasından sağ mutlaka ve sık sık emzir geçer, bir iki defa bende de oldu çünkü ben öyle geçirdim
Bugün duş aldırdık biraz iyileşsin diye, daha mı kötü oldu anlamadım vallahi

yine öksürüyor, bir arkadaşım böyle öksürük başladığı zaman birkaç diş sarımsağı elle doğrayıp üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekleyip en az iki saat bekledikten sonra bebişin ayağının altına sürüyormuş.. azaldığını söyledi ben de bugün ilk defa duştan sonra yapıp ayağına çorap giydirdim.. o gece yeterken yapıyormuş ama ben her alt açmada yapmayı düşünüyorum.. kimyasala karşıyım çünkü, böylesi daha iyi