2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Camasir makinasinin onune bebegi koymak otizmi tetikleyen unsurlar arasinda sayiliyor🌷🌷 P petuny_a
Birkaç dk görüntülü görüştürmek de zararlı mıdır acaba bununla ilgili bir şey görmedim.Ben ekranı bir yere koyup ananesiyle görüştürüyorum karşılıklı etkileşim oluyor uzun tutmuyorum ama yine de çekiniyorum

Teşekkürler canım mafolduk vallahi 1 saat vıyubca gaz sancısı çekti tekrsr banyo yaptırdım her gün banyo yaptırıyorum doğduğundan beri sıcak su iyi gelir belki öyle yapar dedim ama yok yapmadı güç bela uyuttuk muhtemelen gaz sanıcısı çekecek yine uyandığında yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim. Ee zaten hasta bi de muhtemelen bu yüzden de zorlanıyor sabah da böyle olursa acile götürücem lavman yapsınlar artık. Ay çok zor bi belimizi doğrultamadık yavrum mafoldu.
Çok geçmiş olsun canım ben bu sıra bezini değiştirirken altı açık bırakıyorum biraz öyle kendi gaz çıkarıyor bı rahatlıyor sanki bez olmayinca

Kızlar doğum yardımına başvururken banka hesabı falan yazmadık, para nereye yatacak ki

Hanımlar benim bebek kucağımdayken boy aynasında kendini görünce gülüyor. Utanıp göğsüme saklanıyor. Sizinkiler de öyle mi? Aynaya tepkileri nasıl? Ben mi kafamda kuruyorum acaba?

Yeniden başvuru yap canım ocakta yaptıysan doğum farkını alirsin
Aaa öyle mi 3 ocakta yaptım doğumu, 15 ocakta başvurmuştum. O zaman haberlerde çıkmıştı bizde başvurmuştuk ama yasa onaylanmamış meğerse. Ayy inşallah olur öyle, teşekkürler 🙏🏻

Birkaç dk görüntülü görüştürmek de zararlı mıdır acaba bununla ilgili bir şey görmedim.Ben ekranı bir yere koyup ananesiyle görüştürüyorum karşılıklı etkileşim oluyor uzun tutmuyorum ama yine de çekiniyorum
Hayır bu durum zararlı değil çünkü etkileşim var. Tvnin zararlı olmasının sebebi bebeğin hareketlerine, sesine tepki yok tek taraflı. Ama görüntülü görüşmede karşıdaki kişi bebeğe tepki verip iletişime geçtiği için bir problem yok 🤗

Hanımlar benim bebek kucağımdayken boy aynasında kendini görünce gülüyor. Utanıp göğsüme saklanıyor. Sizinkiler de öyle mi? Aynaya tepkileri nasıl? Ben mi kafamda kuruyorum acaba?
Evet benim bebiş de öyle 🥰 aynada kendini görünce nazlı nazlı gülüyor, kahkaha atıyor, çok hoşuna gidiyor. Gayet normal bir durum

Kızlar doğum yardımına başvururken banka hesabı falan yazmadık, para nereye yatacak ki
E devlette şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama var.Doğum parası oraya kaydettiğim hesaba yatmıştı
Çok teşekkür ederim tanımladım şimdi ben de😊

Çok teşekkür ederim tanımladım şimdi ben de😊
Islem bittikten sonra sizde de boyle mi gorunuyo? Talep devam ediyo yaziyo bende.

Eklentiler

• 1000069786.webp
    1000069786.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 58
Sevdiği şeylere bakıp gülüyor sonra saklanıyor. Hatta saklanmasına çok gülüyoruz komik oluyor.Aynaya da bakınca gülüyor

Sünnet yaptiran anneler deneyimlerinize ihtiyacım var. Sunnet sonrası nasıl gecti kac gunde iyileşti? Herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi ve hangi ay yaptirdiniz? Bzimki sali olacak tam 3 ay bitiyo.
Ben oğlumu 4 aylıkken yaptırmıştım. İlk cisinde çok ağlamıştı sonra hiç sıkıntı yaşamadık . Hatta hep anlatırım ertesi gün akşam acik hava sinemasina gitmsirik ailecek☺️🥰 erken yaptırmak en iyisi etrafımda da gördüğüm kadarıyla. Şimdi olsa kırkı çıkmadan bile yaptırırım o derece

Sünnet yaptiran anneler deneyimlerinize ihtiyacım var. Sunnet sonrası nasıl gecti kac gunde iyileşti? Herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi ve hangi ay yaptirdiniz? Bzimki sali olacak tam 3 ay bitiyo.
Biz Mayıs'ta yaptıracağız inşallah. 4 aylık olacak. Özellikle beklemedik 4 ayı öyle denk geldi. Dedesi de yanında olsun sünnet zamanı diye mayısa planladık.

Back
X