Yeniden başvuru yap canım ocakta yaptıysan doğum farkını alirsinYa ben önceden başvurdum yasa onaylanmadan önce, 300 TL yattı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden başvuru yap canım ocakta yaptıysan doğum farkını alirsinYa ben önceden başvurdum yasa onaylanmadan önce, 300 TL yattı![]()
Birkaç dk görüntülü görüştürmek de zararlı mıdır acaba bununla ilgili bir şey görmedim.Ben ekranı bir yere koyup ananesiyle görüştürüyorum karşılıklı etkileşim oluyor uzun tutmuyorum ama yine de çekiniyorum
Evet ya bende okumuştum bunu tekrarlayan hareket diye sayıldığı içinmiş
Çok geçmiş olsun canım ben bu sıra bezini değiştirirken altı açık bırakıyorum biraz öyle kendi gaz çıkarıyor bı rahatlıyor sanki bez olmayinca
E devlette şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama var.Doğum parası oraya kaydettiğim hesaba yatmıştıKızlar doğum yardımına başvururken banka hesabı falan yazmadık, para nereye yatacak ki
Edevlete girip arama kısmına ptt yaz orda ptt üzerinden ödemeler diye bir şey çıkıyor, ordan bakmıştım benBanada ödeme aşamasında diyor canım nerden bakıyorsun yanlışmi baktım acaba
Aaa öyle mi 3 ocakta yaptım doğumu, 15 ocakta başvurmuştum. O zaman haberlerde çıkmıştı bizde başvurmuştuk ama yasa onaylanmamış meğerse. Ayy inşallah olur öyle, teşekkürlerYeniden başvuru yap canım ocakta yaptıysan doğum farkını alirsin
Hayır bu durum zararlı değil çünkü etkileşim var. Tvnin zararlı olmasının sebebi bebeğin hareketlerine, sesine tepki yok tek taraflı. Ama görüntülü görüşmede karşıdaki kişi bebeğe tepki verip iletişime geçtiği için bir problem yokBirkaç dk görüntülü görüştürmek de zararlı mıdır acaba bununla ilgili bir şey görmedim.Ben ekranı bir yere koyup ananesiyle görüştürüyorum karşılıklı etkileşim oluyor uzun tutmuyorum ama yine de çekiniyorum
Evet benim bebiş de öyleHanımlar benim bebek kucağımdayken boy aynasında kendini görünce gülüyor. Utanıp göğsüme saklanıyor. Sizinkiler de öyle mi? Aynaya tepkileri nasıl? Ben mi kafamda kuruyorum acaba?
Çok teşekkür ederim tanımladım şimdi ben deE devlette şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama var.Doğum parası oraya kaydettiğim hesaba yatmıştı
Islem bittikten sonra sizde de boyle mi gorunuyo? Talep devam ediyo yaziyo bende.Kızlar doğum yardımına başvururken banka hesabı falan yazmadık, para nereye yatacak ki
Çok teşekkür ederim tanımladım şimdi ben de![]()
Evet böyle görünüyor benim deIslem bittikten sonra sizde de boyle mi gorunuyo? Talep devam ediyo yaziyo bende.
Sevdiği şeylere bakıp gülüyor sonra saklanıyor. Hatta saklanmasına çok gülüyoruz komik oluyor.Aynaya da bakınca gülüyorHanımlar benim bebek kucağımdayken boy aynasında kendini görünce gülüyor. Utanıp göğsüme saklanıyor. Sizinkiler de öyle mi? Aynaya tepkileri nasıl? Ben mi kafamda kuruyorum acaba?
Ben oğlumu 4 aylıkken yaptırmıştım. İlk cisinde çok ağlamıştı sonra hiç sıkıntı yaşamadık . Hatta hep anlatırım ertesi gün akşam acik hava sinemasina gitmsirik ailecekSünnet yaptiran anneler deneyimlerinize ihtiyacım var. Sunnet sonrası nasıl gecti kac gunde iyileşti? Herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi ve hangi ay yaptirdiniz? Bzimki sali olacak tam 3 ay bitiyo.
Biz Mayıs'ta yaptıracağız inşallah. 4 aylık olacak. Özellikle beklemedik 4 ayı öyle denk geldi. Dedesi de yanında olsun sünnet zamanı diye mayısa planladık.Sünnet yaptiran anneler deneyimlerinize ihtiyacım var. Sunnet sonrası nasıl gecti kac gunde iyileşti? Herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi ve hangi ay yaptirdiniz? Bzimki sali olacak tam 3 ay bitiyo.
Ay iyi bari talep devam ediyo yazinca tamamlayamadim heralde diye dusundumEvet böyle görünüyor benim de
Çok güzel olmuşKızlar annem terasa salıncak kurmuş uyutmak için 1 saat uğraştığım bebe 5 dkda açık havada uyudu![]()