2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230

Bende karın sıfır

bhcg arttıkça bulantı durumu artarmış, 7. hafta yükselmeye başlamıştır artık senin, psikolojik değildir o eminim.

benim daha 5. haftam ama göbüş böyle sivri bi şekilde çıkmaya başladı sanki

5 te bendede vardi. 7 de dum duz. Sislik ve gaz azaliyor 7 de

Merhaba kızlar ben burada. Çok yeniyim.. Allah nasip ederse benimde bir minigim olcak

hoşgeldin canım, hayırla kucağımıza alalım inşallah
Günaydınlar efendim

Günaydın

Günaydın kızlar güne çok feci bulantıyla basladim

canım bi önceki günden sodanın ağzını açık bırak biraz gazı çıksın, onu içince de iyi geliyor. gerçi naaparsam yapayım geçmemişti bulantım, sabredicez yapıcak bişi yok. doktoruna da sırf bunun için gidebilirsin gününü bekleme.

günaydınlar

Bende emziriyorum doktor 5. Aya kadar emzirebilirsin dedi

canım senin bebişler arası kaç ay var?

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah bizler içinde yavrularımız içinde. Uykudan kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum nolacak bu uyuklamalar ben on saat uyusam yetmiyo

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah bizler içinde yavrularımız içinde. Uykudan kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum nolacak bu uyuklamalar ben on saat uyusam yetmiyo

ilk 3 ay uyku hali çok normalmiş canım, ben sabah erken kalkmak zorunda olduğumdan erkenden uyuyorum valla

ama bence bir an önce kalk ve bişiler ye ki bulantı durumun olmasın.

bilgi sahibi olanınız varmı arkadaşlar çooook başım dönüyor dün iki üç defa düşme tehlikesi atlattım ve arabayla işe geliyorum resmen yolsa korku içindeyim bu baş dönmesi normal mi

bilgi sahibi olanınız varmı arkadaşlar çooook başım dönüyor dün iki üç defa düşme tehlikesi atlattım ve arabayla işe geliyorum resmen yolsa korku içindeyim bu baş dönmesi normal mi

değil canım, acilen doktorunla görüş.

Belki cok yoruluyorsundur bunyen zayif dusmustur. Yada kansizlik... bencede doktorla gorus allah korusun dusmek falan cok kotu hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…