Benim de kızım tuttu, bu erkek görünüyo şimdilik ama kızıma kız kardeş gelirse de hiç üzülmem, önceliğim zaten sağlık. Bi de Benim bi erkek kardeşim var, kız kardeşi olanlara hayran oluyorum keşke benimde olsa diye. O açıdan kızımın kız kardeşi olur diye çok sevinirim valla :)
Merhaba benim ilk 31 iki gun sonra 75 4 gun sonra 2310 cikmisti canim bir sorun yok cok sukur keseyi gorduk gecen hafta pers 28 inde kalp atisini dinlemeye gidicez insallahKızlar beta hcg lerim kafamı çok kurcalıyor okuyorum ama böle yüksek yok niye benimki bu kadar yüksek
10. Gün 592
12. Gün 2280
13. Gün 3780
Bi sıkıntı yoktur inşallah dimi
Evet ben oldum fakat çok korkulacak bir durum yokKızlar yaa vajinal ultrason olan var mı?? Ben çok korkuyorum. Doktor gerek duyarsa diye ödüm kopuyor( Nasıl bişey?
Ya işte her doktor farklı tedavi uyguluyor kimi doktor coraspine direkt karşı :/ tabikide doktorumuz bizim için en doğru olana karar verir ama işte sorup soruşturmadan edemiyobende 4 gen heterozigot, asprin kullanıyorum keseyı gorunce ıgneye baslatacak benmkıde
Anladım canım benim. Peki normal doğum mu oldun öncesinde? Ben de normal doğum istiyorum ama bi yandan da kendi kendime diyorum " sen daha vajinal ultrasondan korkuyorsun. Çatı muayenesi nasıl olacaksın " falan diye. Kendi kendimi yiyorum...
Canım takılma 3 e 4 e katlamasına benimde transferin 8. Günü 200 dü 11. Gün 1056 idi ikiz illa ikiye katlaması şart değil daha fazla da katlayarak gidebilirCanım mesele beş yüz çıkması diil neden dörde katladığı iki günde bir ama öğrenicez hayırlısı inşallah
Benimde istahim pek yok . Ama surekli de aciktigim için yiyorum yedikten sonrada çıkartıyorum malesef. Benimde karnım hafif bir şekilde belirgin artık.Bendeki gelismeler: istah durumum iyice kacti ve dengesizlesti ne guzel yumurta severken yiyemiyom simdinormalde gunde 3 tane yerdim. yemek dusununce cok hafif bi bulanti oluyo belki psikolojik tam cozemedim. Bi de kilom ayni ama karin hafif cikti gaz mi nedir anlamadim. Sizde karin ne durumda?
İnşallah duyarsınız canım az kalmış sonra daha çok rahatlar insanMerhaba benim ilk 31 iki gun sonra 75 4 gun sonra 2310 cikmisti canim bir sorun yok cok sukur keseyi gorduk gecen hafta pers 28 inde kalp atisini dinlemeye gidicez insallah
İnşallah canım sağlıkla alırız kucağımıza. İnşallah herşeyleri normal olur bebişlerimizinCanım takılma 3 e 4 e katlamasına benimde transferin 8. Günü 200 dü 11. Gün 1056 idi ikiz illa ikiye katlaması şart değil daha fazla da katlayarak gidebilir
gunaydiiiiinGünaydınlar efendim
sakiz cignemeyi dene cnm. Gun icinde ise yariyor.. Fazla ilerlemeden dr ile gorus ilsc versin. Ben ilk gebeligimde ilac kullanabilecegimi bilmiyordum. Hastanelik olunca dr yazmisti.Günaydın kızlar güne çok feci bulantıyla basladim
Canım az az su iç bulandıkçaGünaydın kızlar güne çok feci bulantıyla basladim
Sağ ol canım çok amin bu süreci inşallah birlikte mutlu sonla bitiricez:)Yol arkadaşım gözün aydındarısı bize inşaallah