- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
değil canım, acilen doktorunla görüş.
sağolun doktorum bugün yok yarın sorayım inşallahBelki cok yoruluyorsundur bunyen zayif dusmustur. Yada kansizlik... bencede doktorla gorus allah korusun dusmek falan cok kotu hamileyken
ilk2 ay nerdeyse kızdada erkektede uyku ve halsizlik oluyor canım hamileliğin bütününde uyku hali varsa erkek diyorlar ben ilk çocukta ilk ay şuan ki gibi halsiz ve hep uyumak istiyordum 2. aydan sonra doğana kadar gram uyumadım ne gece ne gündüz kızım oldu :)İlk bebek erkek mi peki çok uyuyanların erkek olurmuş annem öyle söylüyor
Az bi bulanti hali . Okadar:) insallah hersey yolundadir. Cuma kalp atışina tekrar çağırdı da yarin gidebilirim dayanamiyorum:))))sağolun doktorum bugün yok yarın sorayım inşallahsizlerden ne var ne yok ??
O ne takvimi canım bilmiyorum kiEvet malesef erken doğumla kaybetmistim ama erkekti. Allah hahirlisini versin:) cin takvimi sana ne diyor
İlk bebek erkek mi peki çok uyuyanların erkek olurmuş annem öyle söylüyor
sağolun doktorum bugün yok yarın sorayım inşallahsizlerden ne var ne yok ??
Ya internette var çin takvimi yazincs cikiyor. Oyle eglencesine cinsiyet tahmini icin bakiosun:) tutanlarda varmis da bilememO ne takvimi canım bilmiyorum ki
o az bulantı hali bende de var inşallah artmaz cumartesi yola çıkacaz çok zorlar yoksa.benim kalp atışı bayramdan sonraya kaldı şimdi bi sorum daha var bayram 10 gün tatil oldu ya sağlık ocaklarıda kapalı oluyor demi ??Az bi bulanti hali . Okadar:) insallah hersey yolundadir. Cuma kalp atışina tekrar çağırdı da yarin gidebilirim dayanamiyorum:))))
çalşıyorum canım mecbur tekim hatta kızımıda okula bırakıp alıyorum ve çok tedirginim ben bi tansiyonumu ölçtüreyim en iyisihenüz hiç bi değişiklik yok bende, henüz yeni olduğundan olabilir :)
mümkün olduğunca tek olmamaya çalış bari ya, araba falan kullanıyorum dedin bi de. yine de sorabileceğin başka bi doktor varsa danış mutlaka.
tansiyonunu da arada ölçtür bakalım normal mi.
Canim resmi tatil oldugundan bence kapalıdıro az bulantı hali bende de var inşallah artmaz cumartesi yola çıkacaz çok zorlar yoksa.benim kalp atışı bayramdan sonraya kaldı şimdi bi sorum daha var bayram 10 gün tatil oldu ya sağlık ocaklarıda kapalı oluyor demi ??
çalşıyorum canım mecbur tekim hatta kızımıda okula bırakıp alıyorum ve çok tedirginim ben bi tansiyonumu ölçtüreyim en iyisi
Ya internette var çin takvimi yazincs cikiyor. Oyle eglencesine cinsiyet tahmini icin bakiosun:) tutanlarda varmis da bilemem
o az bulantı hali bende de var inşallah artmaz cumartesi yola çıkacaz çok zorlar yoksa.benim kalp atışı bayramdan sonraya kaldı şimdi bi sorum daha var bayram 10 gün tatil oldu ya sağlık ocaklarıda kapalı oluyor demi ??
çalşıyorum canım mecbur tekim hatta kızımıda okula bırakıp alıyorum ve çok tedirginim ben bi tansiyonumu ölçtüreyim en iyisi
Tadaviye başladığımdan beri erkenden uyanıyorum 12 -1 gibi uyuyorum. Sabah en geç 9da uyanıyorum. Gün içinde 1 saat uyuyorum tabiİlk bebek erkek mi peki çok uyuyanların erkek olurmuş annem öyle söylüyor
Tadaviye başladığımdan beri erkenden uyanıyorum 12 -1 gibi uyuyorum. Sabah en geç 9da uyanıyorum. Gün içinde 1 saat uyuyorum tabi
tansiyonum normal çıktı geçenlerde açlık şekerime falanda bakmışlardı normaldi gebelikte baş dönmesi olur diyorlarda bu kadar olurmu onu bilemedim eski türk filimlerinde hep olurdu ya başları dönerdi kusardılar aaaa hamileCanim resmi tatil oldugundan bence kapalıdır
arkadaşlar p.tesi kalp atışına baktıracam diyorlar ya herhalde onlar özelde .kızımda kasımda 4 ü bitirecek iinşallah 2 yaşında kreşe başladı yavrum daha miniciktibenim kızımda tutmuştu :) çevremde de yapan herkesinki tutmuştu. bunda ne olacak bakalım 3 ay sonra görürüz.
kapalı olur canım. poliklinikler de kapalı oluyo bi tek aciller açık oluyo. özellerde doktorlar naapıyo bilemiyorum. muhtemelen aranınca geliyolardır.
evet canım, kendini ihmal etme aman.
kızın ne kadarlık? benim kızım 3 yaşına girdi temmuz sonunda. ananesi bakıyor bakalım eylülde kreş deneyimimiz olacak.
Evet gibi insan bi anlık bunalım. Uzun zamandır hiç böyle sinirlenmemiştim.dün nerdeyse sakinleştirici iğne vurdurmaya gidecektim.eşim sağolsun geldi biraz daha iyi oldum.insanlar beni zerre düşünmüyor ben onları düşünecegim diye kendimi yıpratıyorum.en iyisi anneni bile düşünmemek. Onlar seni 3 can taşımana rağmen düşünmüyorsa ne yapayım.merhaba arkadaşım, stresini atmış gibisin biraz?
tansiyonum normal çıktı geçenlerde açlık şekerime falanda bakmışlardı normaldi gebelikte baş dönmesi olur diyorlarda bu kadar olurmu onu bilemedim eski türk filimlerinde hep olurdu ya başları dönerdi kusardılar aaaa hamile
arkadaşlar p.tesi kalp atışına baktıracam diyorlar ya herhalde onlar özelde .kızımda kasımda 4 ü bitirecek iinşallah 2 yaşında kreşe başladı yavrum daha minicikti
Evet gibi insan bi anlık bunalım. Uzun zamandır hiç böyle sinirlenmemiştim.dün nerdeyse sakinleştirici iğne vurdurmaya gidecektim.eşim sağolsun geldi biraz daha iyi oldum.insanlar beni zerre düşünmüyor ben onları düşünecegim diye kendimi yıpratıyorum.en iyisi anneni bile düşünmemek. Onlar seni 3 can taşımana rağmen düşünmüyorsa ne yapayım.
arkadaşlar p.tesi kalp atışına baktıracam diyorlar ya herhalde onlar özelde .kızımda kasımda 4 ü bitirecek iinşallah 2 yaşında kreşe başladı yavrum daha minicikti