2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
İlk bebek erkek mi peki çok uyuyanların erkek olurmuş annem öyle söylüyor:KK76:
ilk2 ay nerdeyse kızdada erkektede uyku ve halsizlik oluyor canım hamileliğin bütününde uyku hali varsa erkek diyorlar ben ilk çocukta ilk ay şuan ki gibi halsiz ve hep uyumak istiyordum 2. aydan sonra doğana kadar gram uyumadım ne gece ne gündüz kızım oldu :)

Bende de asiri goz kararmasi var yahu ins bendede onemli bişey yoktur. Kalktigimda adam akıllı yürüyemiyorum uzun sure. Bu hanilelligi öğrenmeden baslamisti

sağolun doktorum bugün yok yarın sorayım inşallah :KK43: sizlerden ne var ne yok ??

henüz hiç bi değişiklik yok bende, henüz yeni olduğundan olabilir :)

mümkün olduğunca tek olmamaya çalış bari ya, araba falan kullanıyorum dedin bi de. yine de sorabileceğin başka bi doktor varsa danış mutlaka.

tansiyonunu da arada ölçtür bakalım normal mi.

Az bi bulanti hali . Okadar:) insallah hersey yolundadir. Cuma kalp atışina tekrar çağırdı da yarin gidebilirim dayanamiyorum:))))
o az bulantı hali bende de var inşallah artmaz cumartesi yola çıkacaz çok zorlar yoksa.benim kalp atışı bayramdan sonraya kaldı şimdi bi sorum daha var bayram 10 gün tatil oldu ya sağlık ocaklarıda kapalı oluyor demi ??

henüz hiç bi değişiklik yok bende, henüz yeni olduğundan olabilir :)

mümkün olduğunca tek olmamaya çalış bari ya, araba falan kullanıyorum dedin bi de. yine de sorabileceğin başka bi doktor varsa danış mutlaka.

tansiyonunu da arada ölçtür bakalım normal mi.
çalşıyorum canım mecbur tekim hatta kızımıda okula bırakıp alıyorum ve çok tedirginim ben bi tansiyonumu ölçtüreyim en iyisi

Bilginiz olsun diye diyorum Kizlar bu arada kalp atisi falan da duyduktan sonra doktorlar bi dunya kan tahlili istiyorlar. Onlarin hepsini aile hekimi ucretsiz yapiyor zaten. bosuna ozelde yapip okadsr para saymayin. Baya da tutuyordu hatirliyorum. Iyi bi doktorum vardi adam.hic burda yaptr demedi git aile hekimi yapsin sonuclari getir demisti. Haberiniz olsun

o az bulantı hali bende de var inşallah artmaz cumartesi yola çıkacaz çok zorlar yoksa.benim kalp atışı bayramdan sonraya kaldı şimdi bi sorum daha var bayram 10 gün tatil oldu ya sağlık ocaklarıda kapalı oluyor demi ??

çalşıyorum canım mecbur tekim hatta kızımıda okula bırakıp alıyorum ve çok tedirginim ben bi tansiyonumu ölçtüreyim en iyisi
Canim resmi tatil oldugundan bence kapalıdır

Ya internette var çin takvimi yazincs cikiyor. Oyle eglencesine cinsiyet tahmini icin bakiosun:) tutanlarda varmis da bilemem

benim kızımda tutmuştu :) çevremde de yapan herkesinki tutmuştu. bunda ne olacak bakalım 3 ay sonra görürüz.

kapalı olur canım. poliklinikler de kapalı oluyo bi tek aciller açık oluyo. özellerde doktorlar naapıyo bilemiyorum. muhtemelen aranınca geliyolardır.

evet canım, kendini ihmal etme aman.

kızın ne kadarlık? benim kızım 3 yaşına girdi temmuz sonunda. ananesi bakıyor bakalım eylülde kreş deneyimimiz olacak.

benim kızımda tutmuştu :) çevremde de yapan herkesinki tutmuştu. bunda ne olacak bakalım 3 ay sonra görürüz.

kapalı olur canım. poliklinikler de kapalı oluyo bi tek aciller açık oluyo. özellerde doktorlar naapıyo bilemiyorum. muhtemelen aranınca geliyolardır.

evet canım, kendini ihmal etme aman.

kızın ne kadarlık? benim kızım 3 yaşına girdi temmuz sonunda. ananesi bakıyor bakalım eylülde kreş deneyimimiz olacak.
arkadaşlar p.tesi kalp atışına baktıracam diyorlar ya herhalde onlar özelde .kızımda kasımda 4 ü bitirecek iinşallah 2 yaşında kreşe başladı yavrum daha minicikti :KK43:

merhaba arkadaşım, stresini atmış gibisin biraz?
Evet gibi insan bi anlık bunalım. Uzun zamandır hiç böyle sinirlenmemiştim.dün nerdeyse sakinleştirici iğne vurdurmaya gidecektim.eşim sağolsun geldi biraz daha iyi oldum.insanlar beni zerre düşünmüyor ben onları düşünecegim diye kendimi yıpratıyorum.en iyisi anneni bile düşünmemek. Onlar seni 3 can taşımana rağmen düşünmüyorsa ne yapayım.

tansiyonum normal çıktı geçenlerde açlık şekerime falanda bakmışlardı normaldi gebelikte baş dönmesi olur diyorlarda bu kadar olurmu onu bilemedim eski türk filimlerinde hep olurdu ya başları dönerdi kusardılar aaaa hamile :p

ilahi güldürdün beni :KK48::KK48::KK48:
arkadaşlar p.tesi kalp atışına baktıracam diyorlar ya herhalde onlar özelde .kızımda kasımda 4 ü bitirecek iinşallah 2 yaşında kreşe başladı yavrum daha minicikti :KK43:

üzülme canım, hayata karşı ne kadar güçlü olacak o. şimdi bizim ona veremediğimiz herşeyi alıyor kreşten. kuzenim 4 aylıkken bırakmıştı kuzusunu.

Evet gibi insan bi anlık bunalım. Uzun zamandır hiç böyle sinirlenmemiştim.dün nerdeyse sakinleştirici iğne vurdurmaya gidecektim.eşim sağolsun geldi biraz daha iyi oldum.insanlar beni zerre düşünmüyor ben onları düşünecegim diye kendimi yıpratıyorum.en iyisi anneni bile düşünmemek. Onlar seni 3 can taşımana rağmen düşünmüyorsa ne yapayım.

evet canım haklısın. kimseden bekleme bişey. kendi işini kendin yap hasta değiliz şükür ki hamileyiz :anneadayı:

geçicek bu günler hamileliğin en zor dönemi ilk 3 ay ve son ay bence.

bende bugün gidicem bakalım. bayram sonrası gideriz inşallah kalp atışına bakmaya başımıza bişey gelmezse.

X